Friday, May 2, 2014

Idea Untuk Makan Tengahari

Assalamualaikum.

KL lengang je harini. Ni mesti semua orang sambung cuti ni. Ok la. Malas nak cerita banyak sebab I kerja. Mencik! Bagi sesiapa yang taktau nak makan mana tengahari ni (Lunch break Friday kan lama) so boleh la pergi Kiku Zakura sebab sashimi dekat sini dah la tak mahal sangat lepas tu dia fresh and lepas tu dia kan kat G-Tower so dia nampak macam mantap. So cukup tak alasan ni?

Kepada Chuya Sham, kalau salmon sashimi dekat Sushi King tu ko dah rasa sedap, yang ni lagi lapan ratus juta lagi sedap. Pergi bawak sanak saudara jiran tetangga belaka makan kat sini ok? 

Yang ni I amek set. Dapat sekali nasik, miso up, buah-buahan, egg custard tak sampai RM50.00 pon

Ko dah kenapa Suraya? Asal up post je suggest tempat makan. Haha. Untuk semua selamat berhujung minggu diucapkan. Kalau makan sedap-sedap tu ingatlah dinda disini. Kbye.


Hi aweks semua. Hobi I ialah makan. Sebab tu gedebob.


-EnD-

8 comments:

Zee Suhaini said...

sama la kita kaksu..keje jugak ni..huhu

kaksu ni kalo citer bab2 makan memang boleh buat orang meleleh ayaq liur..
zee tak pandai makan salmon..dengar cam best tapi nak try tu rasa takot..

shu said...

mai lwt sni asyik meleleh je air liur..keep it up sista..hari2 cerita mknn pun xpe..haha..seriously sy xpenah try mkn sashimi wlau teringin sbb trbayang mknn mentah=blh buat muntah..huhu..

Nur Alya said...

I hate u Sueeee..
uwaaa,nak makan encik salmon.

eda said...

tak sabar tggu kak huda bukak kedai ... .!!!!
agak2 ade sashimi jugek tak ???

eleh ... nt org mkn salamon debob , org post kat IG n tagged kasu . .. tak herannn hahahahahhaa

Chooyaya! said...

zEE : KENA LA TRY. MEMANG SEDAP! CICAH DENGAN SOYU DIA, AND LETAK WASABE SIKIT. PERAH LEMON. KENA CUBA TAU?

Chooyaya! said...

Shu : salmon sashimi ni lain tau? kena cuba dulu sekali. perah lemon dulu atas dia. mmg sedap!

Chooyaya! said...

Nur ALya : Kalau hate bak uwet

Chooyaya! said...

Eda : mestilah tadek giler! dah la eda. pung pang cakap nak belanja kaksu kan? mana diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

LinkWithin

LinkWithin