Friday, June 19, 2015

LESS RM50.00 for Raya Promotion of Transgluta by Zenia !!

Assalamualaikum…

Nak lawa putih gebus tak untuk hari raya nanti? Kalau nak, kena la keluar duhet skek. Tapi tadek la sampai ribu-riban macam nak inject Vitamin C belaka dekat klinik kecantikan. Less than RM100.00 pon dah boleh cantik ok? Untuk yang super-duper pemalas nak bancuh collagen, Transgluta By Zenia ialah jawapannya. Sehari, sebelum makan apapa telan sebijik pil ni. Untuk bulan puasa ni, korang amek sebelum makan sahur tu la. Kalau pemalas jugak nak makan sebijik pil sehari untuk cantik putih from top to toe, dipersilakan pindah Mesir. Pergi kawan dengan Unta Padang Pasir. Sebab Unta Padang Pasir pon tak pemalas macam engkau daaaaa. Hahahahaha. Bongok.

Satu botol Transgluta ni ada 30 bijik. Untuk seminggu pertama, korang makan la 2 bijik sehari untuk memaksimumkan result putih gebus tu. 1 bijik masa berbuka, 1 bijik lagi masa sahur. Lepas seminggu just maintain 1 bijik sehari. As simple as that! Untuk more info, korang call Big Boss Zenia. Lin nama dia. [019-3173715], korang tanya la dia apapa soalan pasal any of Zenia punya product nanti zaaaapppp sepantas kilat dia akan reply. Untuk Hari Raya Promotion ni, khas untuk readers Chooyaya Secret Garden, dorang bagi special rate. Memang harga dia tahap kalau tak beli kau akan menyesal seumur hidup gitu.

Transgluta by Zenia ni harga asal dia ialah RM139.90 sebotol. Tapi now they are selling for RM89.90 jerrr. Less RM50.00 ok? Lepas tu kalau nak lagi untung berganda, paksa semua kawan-kawan jiran tetangga beli jugak Transgluta ni. Untuk 2 pack keatas dengan 1 resit, korang boleh dapat dengan harga RM80.00 sahaja sebotol. Untunggggggggggggggg lagi! Lepas tu dorang also buat promotion Combo Transgluta by Zenia + Zenia Collagen. RM220.00 SAHAJA untuk 2 item tersebut. Harga asal Zenia Collagen is RM150 yer? Harap maklum, korang akan dapat less RM89.90 OMG. Tapi bukan itu sahaja, kalau korang cakap korang readers Chooyaya Secret Garden, dapat pulak Zenia Foundation as a free gift. Zenia  Foundation ni RM80.00 ok harga dia? 

Putih dia kalau korang amalkan Transgluta ialah menmyeluruh. Bukan muka sahaja. Tapi from Top to Toe ok?
 Tengok la testimonial ni. Masuk botol ke dua dah nampak perubahan and ramai yang tegur.


Transgluta is treatment for whitening, scar, acne, pigmentation and melasma. All in on! 


Harga runtuh kaw-kaw!
Transgluta by Zenia harga asal RM139.90 NOW RM89.90 (botol kedua jadik RM80.00)
Beli COMBO Transgluta + Collagen = RM220.00 SAHAJA
FREE GIFT = Zenia Foundation
Semua ni harga total is RM369.90 but NOW selling for only RM220.00
Jimat RM149.90
FREE POSTAGE!!!

If korang readers I, email I dekat [surayasulatin@gmail.com] or Call/whatsApp I [012-9184042] untuk dapatkan FREE GIFT Zenia Foundation If korang beli Combo (Transgluta+Zollagen) tu. OK?

So bayangkan betapa WORTH IT if korang beli Combo Transgluta by Zenia + Zenia Collagen! Promotion ni bermula dari sekarang sehingga tarikh yang akan diberitahu kemudian. So apa tunggu lagi wei, lekas-lekas beli sementara harga PROMOSI dan Pengenalan Transgluta by Zenia ni berlangsung. Rugi kalau tak beli. Bayar RM220.00 dapat barang yang berharga RM369.90!! And nak buat lagi best, FREE POSTAGE you alls! But semua ni for LIMITED TIME only… Lepas ni dah tadek dah harga kasih sayang sembelih sampai mati macam ni. Mak seram pulak siap sembelih bagai. Hahaha.

Follow fy_zeniabeauty Instagram untuk update dengan dorang punya latest promotion. Apapa boleh call je Big Boss Zenia, Ms Lin. Tadek masalah. Dia boleh jawab and advice korang macam mana nak kekal cantik putih gebus dari hujung rambut ke hujung kaki dengan produk-produk dari Zenia. OK? Selamat Mencantik Kesayangan!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...