Thursday, July 30, 2015

Putih Satu Badan Dengan Transgluta by Zenia

Assalamualaikum..

Semalam dengan kelmarin tak menang tangan Zenia Team nak jawab soalan pasal Transgluta by Zenia. Ada yang ambik sampai 4 botol sekaligus. Sebab lagi banyak ambik, harga akan jadik lebih murah. Harga asal ialah RM139.90 (30 bijik) but now dorang buat promotion sampai 31 July, 1 botol cuma RM89.90 and free postage. Untuk botol yang kedua dalam satu resit harga jadik RM80.00 sahaja. So penjimatan berganda-ganda sampai RM109.10 untuk 2 botol!! Banyak tuuuuu! So apa tunggu lagi, place your order now! I sendiri makan Transgluta ni and I nampak perbezaan pada kulit I walaupon makan tak sampai sebulan. Memang nampak kulit cerah. Tu kerja asyik nak membelek cermin jer. Hahahaha.

If ada yang nak tau kenapa makan Transgluta ni, kulit boleh jadik cerah. Sebab dalam Transgluta ni ada banyak kandungan glutathione. Glutathione ni tidak membahayakan, kalau berlebihan dalam badan pun dia akan turun jadik air kencing.  Kandungan Glutathine dalam Transgluta ni tinggi, sebab tu dia memberi kesan whitening berganda, menghilangkan jerawat, memudarkan jerawat, open pore serta melicinkan kulit. All in one. Bukan kulit muka sahaja tapi seluruh badan yer? Yang kerak-kerak dekat kelengkang ke, ketiak pon akan jadik putih. Baru level of confidence tinggi masa nak main pondok-pondok. HAHAHAHA bongok!
Tq Namee for great review of Transgluta by Zenia!


Antara soalan yang sering ditanya oleh customer ialah bagaimana kesan kepada mereka selepas mengambil Transgluta. Actually if korang ikut dengan konsisten saranan yang diberikan, hasilnya akan menjadik superb dalam masa yang singkat. Kesan setiap individu adalah berbeza tertakluk kepada sistem badan masing-masing. Ada yang cepat, ada yang lambat. Jangan give up. Menten makan Transgluta ni, ikut saranan yang ditetapkan dan bersabar untuk mendapatkan result yang korang idamkan. Ok?

  • Kulit yang sederhana cerah akan ambik masa 1-3 bulan
  • Kulit tona gelap ambik masa 3-6 bulan
  • Kulit amat gelap ambik masa 6-12 bulan
  • Kulit Hitam ambik masa 18 bulan keatas

Kesan untuk kulit yang macam I ni, dalam seminggu dah nampak perbezaan dia. Kena menten and usaha lebih sikit ok? Nak cantik and putih tak? Just ikut saranan. Bukan nak kena mencangkul tetengah panas pon. Tak susah. Untuk yang baru makan Transgluta ni, hari pertama hingga ke-7, ambik 2 bijik pil sehari. Sebijik masa pagi sebelum makan, and sebijik lagi ambik sebelum tidur. Lepas tu menten sebijik sampai kiamat. Haha.

Seelok-eloknya sebelum makan sebab Transgluta ni ada fungsi detox jugak. Lepas tu minum at least 8 gelas air sehari and elakkan mengambil caffeine. Sapa yang caffeine addict kena la kurangkan. Kiter ada customer yang caffeine addicted, tapi Transgluta work for her selepas dia mengambil secara konsisten selama 3 bulan also dengan bantuan Zenia Collagen. Memang kulit milo terus jadik horlick.

If korang ada makan supplement lain yang sama kesan dengan Transgluta ni (whitening) also tadek hal. Boleh je makan, just jarakkan makan selang 3-4 jam. Itu sahaja. 



If ada nak tanya soalan lain and sebarang kemusykilan boleh tanya Transgluta by Zenia expert person, Ms Lin (019-3173715) ok?

So sesapa yang tak order lagi, place your order now. Boleh WhatsApp I dekat 012-9184042 bebila masa je pon. I'm more than happy to entertain korang. If ada yang teringin nak beli tapi tak berapa nak ada budget sebab duit banyak habes masa raya, korang boleh ambik Transgluta Trial Set. Harga dia cuma RM50.00 sahaja. Dalam sebotol tu ada 14 biji pil. Ok? If nak tengok more testimonial boleh check out Fy_Zeniabeauty Instagram. or Transgluta by Zenia FB.

Selamat Putih Pwincess!

-eNd-

1 comment:

Happy walker said...

First time visits here, nice blog and sharing, I wish you to have a happy day~ =D

Regards,
(A Growing Teenager Diary Malaysia)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...