Tuesday, August 11, 2015

Before and after Transgluta by Zenia

Assalamualaikum..

Al-hamdulillah sekarang makin ramai yang dah percaya pada Transgluta by Zenia. Kata Annie (Founder) last week je 250 botol sold out! Thank you pada Namee Roslan yang tolong sama-sama bantu Zenia team untuk memperkenalkan Transgluta ni pada orang ramai. And masuk bulan ni pon dah ada repeat customer, also ada yang beli 3 botol terus sebab taknak terlepas Syawal Promotion sebotol RM89.90 include postage tu. Pesan I, kalau nak makan Transgluta ni kena konsisten ok? Jangan give up. Makan awal pagi sebelum makan any other thing also minum 8 gelas air sehari + elak ambik caffeine. InsyaAllah makin hari, bila korang mengadap cermin nanti rasa lubang hidung kembang kempis sebab nampak ketara perbezaan kulit badan. Makin putih and makin sihat! Yang penting kesan putih seluruh badan. Nanti tetiba ketiak and celah kelengkang yang berkerak pun boleh cantik.

I paling suka bila malam, sebelum nak tido pakai night cream nanti tengok muka dah sihat dan cerah rasa macam berbaloinya la makan Transgluta. I memang jenis tadek masalah jerawat/jeragat semua tapi I tau kulit muka I kusam. Now bila konsisten consume Zenia Collagen + Transgluta finally I dah rasa berbaloi and puas hati. I kulit tadek la cerah mana, so tona kulit I untuk nampak kesan kena at least 2 months makan Zenia product ni, tapi tak masuk dua bulan dah dapat macam skarang ni memang la happy giler I. Memula happy makan sebab nak kulit cerah and sihat but now rasa happy sebab at the same time, I consume collagen yang memang baik untuk kesihatan dalaman.



Taknak cakap banyak, tengok la sendiri gambar. Both tadek filter. Taik lalat pon boleh kira dekat situ. With Transgluta, InsyaAllah semua orang boleh memiliki kulit yang putih dan bersih

Anyway, just untuk korang punya information. Syawal promotion yang harga RM89.90 sebotol (include postage) akan berakhir pada 15 August ni (30 Syawal), lepas tu harga akan jadik RM100.00 sebotol exclude postage. Ikutkan murah lagi sebab harga asal is RM139.90 sebotol (exclude postage). Annie cakap untuk sementara waktu readers I dia offer la dengan harga RM100.00 sebotol (exclude postage) sampai further notice. Lepas tu dia akan jual pada harga asal. So memang now korang kena grab chance untuk beli dengan harga ni. Ok? Remember, Transgluta mengandungi kandungan glutathione yang tinggi. Glutathione ialah double whitening agent dan Transgluta menggunakan 100% technology dari Korea. Sebab tu ramai orang Korea gebu-gebu. Ni la rahsia dia.

If korang nak order, WhatsApp I (012-9184042) now sebelum Syawal promotion berakhir, OK? If nak tengok testimonial pengguna Transgluta, boleh check out fy_zeniabeauty Instagram.

-eNd-

2 comments:

Jan@Afzan said...

makin cantik su..produk berkesan pada kulit su..alhamdulillah. mama shein cantikkk, putih, nak uwettt

Chooyaya! said...

Jan@Afzan : nak uweeeeeet!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...