Monday, August 24, 2015

PROMOTION FOR ZENIA COLLAGEN AND TRANSGLUTA IS BACK!

Assalamualaikum..

Almost 3 bulan dah I consume Zenia product since Annie (Founder Zenia) kenalkan pada I bulan Mei lepas. I ambik Zenia Collagen dengan Transgluta by Zenia. Transgluta I start masa bulan July and so far, I memang puas hati dengan kedua-dua product ni. Perubahan yang I dapat rasa is I senang nak lawas bila membuang sebab kandungan ekstrak buah-buahan yang ada dalam Zenia Collagen. Kulit pulak semakin lembut and lembap. Umur dah masuk 3 series ni, kite memang kena do something supaya tak tua sebelum usia. I pernah cerita pasal kebaikan collagen tapi harini I share lagi kot ada yang terlepas.



Before and After Transgluta by Zenia

Yang penting pencerahan satu badan. I amalkan Zenia Collagen + Transgluta by Zenia.

Selain dari korang makan untuk kulit cantik, putih berseri but tengok jugak fungsi lain collagen untuk kesihatan dalaman.
  • Agent anti-penuaan. Yes, semua orang akan tua tapi collagen melambatkan proses penuaan. Kulit lambat kedut.
  • Membekalkan tenaga. Kiter as a woman, especially as a mom kena la ada tenaga untuk buat kerja rumah
  • Mengembalikan keanjalan kulit dan mengelakkan penyimpanan lemak dalam badan. Nak pulak jenis kuat makan (Macam aku. Wahahahaha)
  • Collagen ialah satu bahan yang boleh mengurangkan kemudaratan pada sendi. Lagi la usia meningkat, so kaki selalu lengoh-lengoh kan? So dengan collagen, ia akan melindungi tulang rawan dan synovia daripada penurunan kualiti
  • Collagen merupakan atoxic, dan memang paling disaran untuk pesakit ‘lupus’

Banyak kan khasiat lain collagen yang kiter tak perasan? Lagi la dalam Zenia Collagen, siap ada habbatusauda dengan manjakani. Yang Manjakani tu mana-mana perempuan akan tau la. I malas nak sembang banyak sangat. Makan dulu, baru ko tau. Kah kah kah. Habbatussauda pulak banyak kebaikan dia. Diantaranya ialah.

  • Untuk mengubat diabetes
  • Menurunkan kadar gula dalam darah
  • Mengubat keputihan
  • Agent antibody
  • Menguatkan stamina
  • Menormalkan kadar kolestrol dalam badan
  • Mengubat migraine
  • Menyembuhkan anemia

Bukan susah pon nak makan. Sehari sekali ambik 3 scop Zenia Collagen dengan 100ml air sejuk. Shake shake shake and minum. Lama-lama bila dah biasa, rasa tak sabar-sabar untuk consume collagen ni. I memang suggest sangat untuk korang ambik collagen ni. Takkan nak cantik dekat luar je kan? Kesihatan dalaman pon kena jaga. Now, GF I pon memang konsisten minum collagen ni. Sarah, Dyba and Intan pon dah start consume Zenia product. Dulu I promote jugak, tapi semua skeptical. Taknak dengar cakap I. Taknak dengar sudah. Bila Intan dah tengok ketiak I putih, muka makin putih baaaaru la semua nak order. Kekadang susah nak yakinkan orang sehinggalah dorang sendiri tengok perubahan pada wajah kiter.

Ni testimonial dari readers I. Inez pon dah order masuk batch ketiga dah. Dia pon suka product Zenia. I ada ramai repeat customer. Semua cakap best makan Zenia product. TQ korang yang percaya pada Zenia Products!

I pon hari-hari pesan pada dorang, makan biar konsisten. Minum air cukup 8 gelas sehari, elakkan caffeine. So far semua mendengar kata. Now Dyba pulak yang melebih-lebih. Ni Transgluta dia tinggal 2 bijik, tak habes-habes remind I sebab dia taknak terlepas sehari pon makan Transgluta ni. Untuk Dyba, I memang suruh dia menten makan sampai 3 bulan. I actually nampak muka dia lebih sihat dari dulu tapi taknak tegur, buat bodo je. Sebab taknak dia poyo. Hahahahaha.


Dyba punya kulit pon dah nampak makin sihat. Bagus Dyba ni, sebab dia jenis berdisiplin.

Transgluta ni pada yang baru baca, ialah double agent untuk putih satu badan. Bukan setakat muka tapi SELURUH BADAN. Nanti korang akan nampak mana-mana bahagian yang hitam berkarat, akan slowly jadik cerah. If ada yang nak tau kenapa makan Transgluta ni, kulit boleh jadik cerah. Sebab dalam Transgluta ni ada banyak kandungan glutathione. Glutathione ni tidak membahayakan, kalau berlebihan dalam badan pun dia akan turun jadik air kencing.  Kandungan Glutathine dalam Transgluta ni tinggi, sebab tu dia memberi kesan whitening berganda, menghilangkan jerawat, memudarkan jerawat, open pore serta melicinkan kulit. All in one. Bukan kulit muka sahaja tapi seluruh badan yer? Yang kerak-kerak dekat kelengkang ke, ketiak pon akan jadik putih. Baru level of confidence tinggi masa nak main pondok-pondok. HAHAHAHA bongok!


Zenia Team hari-hari tak menang tangan ambik order dari customer. Kekadang Annie dah gelabah bila stock makin surut. Mula la dia berkejar kesana kesini nak top up stock and jumpa supplier.


Transgluta by Zenia for Whitening, Scar, Acne, Pigmentation and Melasma 

So apa tunggu laaaaagi???? Put a side sedikit duit gaji as self-reward untuk kecantikan luaran dan dalaman. Bila badan sihat, muka cantik and kulit bersih, pakai apapa pon dah lawa. Kerja pepenat bila dapat gaji and spend sikit untuk diri sendiri lepas tu nampak perubahan pada diri, dia punya puas hati tu lain macam. Kan? Rasa macam berbaloi sangat. I rasa macam tu la. Sebelum ni merapu je habeskan duit. Tak habes-habes spend untuk makan. Now bila dah nampak perubahan pada diri rasa macam seronok. Anyway, today I nak bagitau korang PROMOSI TERKINI BY ZENIA untuk yang terlepas sebelum ni punya promotion RM89.90 yang berakhir pada 30 Syawal, korang jangan risau sebab kepada semua pembaca Chooyaya Secret Garden yang order dengan I, korang akan dapat special promotion untuk bulan ni.

If korang beli Zenia Collagen (RM150 FREE POSTAGE) korang akan dapat beli Transgluta by Zenia dengan hanya RM89.90 SAHAJA. So total is RM240.00 FREE POSTAGE and dapat pulak 1 Zenia Foundation yang berharga RM80.00 FOR FREE! Kalau beli Transgluta by Zenia pulak harga ialah RM95.00 FREE POSTAGE. And if korang beli 2 botol Transgluta by Zenia dalam 1 resit, botol kedua korang boleh beli dengan harga RM89.90 SAHAJA. So total is RM185.00 untuk 2 botol FREE POSTAGE. Ok? Berapa banyak dah jimat tu. So grab this chance now. Bukan selalu I bagi special promotion untuk readers I. Postage buat Isnin-Jumaat and also ada COD dekat area KL.

SO GRAB THIS CHANCE NOW. AMBIK COMBO ZENIA COLLAGEN  + TRANSGLUTA BY ZENIA = DAPAT FREE ZENIA FOUNDATION. SEMUA NI DENGAN HARGA RM240.00 SAHAJA. FREE POSTAGE!

Untuk check testimonial dari pengguna Zenia Product, korang boleh check Fy_Zeniabeauty Instagram. Nak order semua ni, boleh WhatsApp I 012-9184042 anytime. I’m more than happy to help korang macam mana nak dapatkan kesan yang optimum dengan Zenia Product ni. SELAMAT MENCANTIK SEMUA!


-eNd-

2 comments:

Dyba Dbuh said...

yeke kaksu? pttla dyba seronok tgk kulit skg..hehe..dah start poyo ^.^

Jan@Afzan said...

yeahhh... saya suka...saya pasti beli.. saya memang reader choyaya..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...