Tuesday, September 29, 2015

Moon pun now pengguna Transgluta !

Assalamualaikum

Kepada pembaca blog I, korang mesti dah tau dah yang I pengguna tegar produk dari Zenia iaitu Zenia Collagen + Transgluta. Dah banyak entry yang I share pasal kedua-dua product ni. Intan, Dyba, Sarah, Kaklong pon now consume product dari Zenia ni. Habes semua mengikut jejak langkah I. Ada jugak readers I yang sama-sama makan dengan I and bagi positif feedback. Seronok I dengar. Pada sesiapa yang kulit makin cantik and dah dapat tone kulit yang korang nak, I suggest korang makan je la konsisten sebab Collagen ni banyak kelebihan dia. Nanti kejap lagi I cerita and Transgluta ni pon ada Vit C dalam dia selain dari ada Glutathione (Double Whitening agent). So memang elok untuk mencantikkan kulit.

Selain dari readers, Moon pon nampaknya dah terpengaruh dengan I. So, haritu dia jumpa terus Annie (Founder Zenia) and collect Transgluta and now dah consume Transgluta ni. Dah sebulan dah pon. Klik sini untuk baca entry Moon pasal Transgluta.


Ni hasilnya selepas sebulan Moon makan Transgluta



Ni masa Moon mula-mula start nak consume Transgluta ni


If korang beli Zenia Collagen (RM150 FREE POSTAGE) korang akan dapat beli Transgluta by Zenia dengan hanya RM89.90 SAHAJA. So total is RM240.00 FREE POSTAGE and dapat pulak 1 Zenia Foundation yang berharga RM80.00 FOR FREE! Kalau beli Transgluta by Zenia pulak harga ialah RM95.00 FREE POSTAGE. And if korang beli 2 botol Transgluta by Zenia dalam 1 resit, botol kedua korang boleh beli dengan harga RM89.90 SAHAJA. So total is RM185.00 untuk 2 botol FREE POSTAGE. Ok? Berapa banyak dah jimat tu. So grab this chance now. Bukan selalu I bagi special promotion untuk readers I. Postage buat Isnin-Jumaat and also ada COD dekat area KL.

Selain dari korang makan untuk kulit cantik, putih berseri but tengok jugak fungsi lain collagen untuk kesihatan dalaman.
  • Agent anti-penuaan. Yes, semua orang akan tua tapi collagen melambatkan proses penuaan. Kulit lambat kedut.
  • Membekalkan tenaga. Kiter as a woman, especially as a mom kena la ada tenaga untuk buat kerja rumah
  • Mengembalikan keanjalan kulit dan mengelakkan penyimpanan lemak dalam badan. Nak pulak jenis kuat makan (Macam aku. Wahahahaha)
  • Collagen ialah satu bahan yang boleh mengurangkan kemudaratan pada sendi. Lagi la usia meningkat, so kaki selalu lengoh-lengoh kan? So dengan collagen, ia akan melindungi tulang rawan dan synovia daripada penurunan kualiti
  • Collagen merupakan atoxic, dan memang paling disaran untuk pesakit ‘lupus’

Banyak kan khasiat lain collagen yang kiter tak perasan? Lagi la dalam Zenia Collagen, siap ada habbatusauda dengan manjakani. Yang Manjakani tu mana-mana perempuan akan tau la. I malas nak sembang banyak sangat. Makan dulu, baru ko tau. Kah kah kah. Habbatussauda pulak banyak kebaikan dia. Diantaranya ialah.

  • Untuk mengubat diabetes
  • Menurunkan kadar gula dalam darah
  • Mengubat keputihan
  • Agent antibody
  • Menguatkan stamina
  • Menormalkan kadar kolestrol dalam badan
  • Mengubat migraine
  • Menyembuhkan anemia

Bukan susah pon nak makan. Sehari sekali ambik 3 scop Zenia Collagen dengan 100ml air sejuk. Shake shake shake and minum. Lama-lama bila dah biasa, rasa tak sabar-sabar untuk consume collagen ni. I memang suggest sangat untuk korang ambik collagen ni. Takkan nak cantik dekat luar je kan? Kesihatan dalaman pon kena jaga. Now, GF I pon memang konsisten minum collagen ni. Sarah, Dyba and Intan pon dah start consume Zenia product. Dulu I promote jugak, tapi semua skeptical. Taknak dengar cakap I. Taknak dengar sudah. Bila Intan dah tengok ketiak I putih, muka makin putih baaaaru la semua nak order. Kekadang susah nak yakinkan orang sehinggalah dorang sendiri tengok perubahan pada wajah kiter.

SO GRAB THIS CHANCE NOW. AMBIK COMBO ZENIA COLLAGEN  + TRANSGLUTA BY ZENIA = DAPAT FREE ZENIA FOUNDATION. SEMUA NI DENGAN HARGA RM240.00 SAHAJA. FREE POSTAGE!

Untuk check testimonial dari pengguna Zenia Product, korang boleh check Fy_Zeniabeauty Instagram.Nak order semua ni, boleh WhatsApp I 012-9184042 anytime. I’m more than happy to help korang macam mana nak dapatkan kesan yang optimum dengan Zenia Product ni. SELAMAT MENCANTIK SEMUA!

-eNd-

2 comments:

Miss Moon said...

sue ...napa gamba ai pecah2 hahhahah
nanti amik yg clear tau hahha
muahsssssss

Dyba Dbuh said...

i nk repeat order sis hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...