Monday, October 26, 2015

Putih satu badan dengan Zenia Product

Assalamualaikum…

Zenia Product datang lagi! Dah dapat gaji ni, so tolak skek la duhet untuk beli Transgluta by Zenia and Zenia Collagen. Ni untuk sesapa yang nak kulit flawless and cantik also untuk kesihatan dalaman. I dah banyak kali dah pung-pang cerita pasal kebaikan collagen and transgluta by Zenia. If korang nak guna, yang penting kena sabar. Jangan expect immediate result if kulit macam air milo dinosaur. Yang penting kena konsisten makan, minum 8 gelas air sehari and elakkan mengambil caffeine untuk result yang bagus. I happy dengan perubahan kulit I sekarang, nampak lebih smooth and lebih cerah. Al-hamdulillah


 Hasil consume Transgluta by Zenia and Zenia Collagen, kulit sama cerah muka dan tangan.




Transgluta by Zenia

If korang beli Zenia Collagen (RM150 FREE POSTAGE) korang akan dapat beli Transgluta by Zenia dengan hanya RM89.90 SAHAJA. So total is RM240.00 FREE POSTAGE and dapat pulak 1 Zenia Foundation yang berharga RM80.00 FOR FREE! Kalau beli Transgluta by Zenia pulak harga ialah RM95.00 FREE POSTAGE. And if korang beli 2 botol Transgluta by Zenia dalam 1 resit, botol kedua korang boleh beli dengan harga RM89.90 SAHAJA. So total is RM185.00 untuk 2 botol FREE POSTAGE. Ok? Berapa banyak dah jimat tu. So grab this chance now. Bukan selalu I bagi special promotion untuk readers I. Postage buat Isnin-Jumaat and also ada COD dekat area KL.

Selain dari korang makan untuk kulit cantik, putih berseri but tengok jugak fungsi lain collagen untuk kesihatan dalaman.

  • Agent anti-penuaan. Yes, semua orang akan tua tapi collagen melambatkan proses penuaan. Kulit lambat kedut.
  • Membekalkan tenaga. Kiter as a woman, especially as a mom kena la ada tenaga untuk buat kerja rumah
  • Mengembalikan keanjalan kulit dan mengelakkan penyimpanan lemak dalam badan. Nak pulak jenis kuat makan (Macam aku. Wahahahaha)
  • Collagen ialah satu bahan yang boleh mengurangkan kemudaratan pada sendi. Lagi la usia meningkat, so kaki selalu lengoh-lengoh kan? So dengan collagen, ia akan melindungi tulang rawan dan synovia daripada penurunan kualiti
  • Collagen merupakan atoxic, dan memang paling disaran untuk pesakit ‘lupus’


Banyak kan khasiat lain collagen yang kiter tak perasan? Lagi la dalam Zenia Collagen, siap ada habbatusauda dengan manjakani. Yang Manjakani tu mana-mana perempuan akan tau la. I malas nak sembang banyak sangat. Makan dulu, baru ko tau. Kah kah kah. Habbatussauda pulak banyak kebaikan dia. Diantaranya ialah.
  • Untuk mengubat diabetes
  • Menurunkan kadar gula dalam darah
  • Mengubat keputihan
  • Agent antibody
  • Menguatkan stamina
  • Menormalkan kadar kolestrol dalam badan
  • Mengubat migraine
  • Menyembuhkan anemia

Bukan susah pon nak makan. Sehari sekali ambik 3 scop Zenia Collagen dengan 100ml air sejuk. Shake shake shake and minum. Lama-lama bila dah biasa, rasa tak sabar-sabar untuk consume collagen ni. I memang suggest sangat untuk korang ambik collagen ni. Takkan nak cantik dekat luar je kan? Kesihatan dalaman pon kena jaga. Now, GF I pon memang konsisten minum collagen ni. Sarah, Dyba and Intan pon dah start consume Zenia product. Dulu I promote jugak, tapi semua skeptical. Taknak dengar cakap I. Taknak dengar sudah. Bila Intan dah tengok ketiak I putih, muka makin putih baaaaru la semua nak order. Kekadang susah nak yakinkan orang sehinggalah dorang sendiri tengok perubahan pada wajah kiter.



SO GRAB THIS CHANCE NOW. AMBIK COMBO ZENIA COLLAGEN  + TRANSGLUTA BY ZENIA = DAPAT FREE ZENIA FOUNDATION. SEMUA NI DENGAN HARGA RM240.00 SAHAJA. FREE POSTAGE!



Untuk check testimonial dari pengguna Zenia Product, korang boleh check Fy_Zeniabeauty Instagram.Nak order semua ni, boleh WhatsApp I 012-9184042 anytime. I’m more than happy to help korang macam mana nak dapatkan kesan yang optimum dengan Zenia Product ni. SELAMAT MENCANTIK SEMUA!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...