Thursday, January 7, 2016

HARGA RUNTUH TRANSGLUTA. OFF 40% !!

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*



Assalamualaikum..

SEMPENA BOTOL YANG KE-1,000 Transgluta by Zenia yang terjual setakat hari ini semenjak di keluarkan pada 5 bulan lepas, harini I nak announce yang jualan runtuh TRANSGLUTA YES akan diadakan MULAI HARI INI. Harga runtuh gila-gila ni hanya akan berlaku sekejap saja. Boss dia tak bagitau sampai bila tapi kata dia for very limited time ONLY. Harga runtuh ni EXCLUSIVE dan takkan dibuat lagi dah sampai bila-bila except for sekarang je. So If korang nak beli, kena beli sekarang la. Paham? Awareness campaign ni bertujuan untuk memberi penghargaan kepada anda semua pengguna product Zenia (Transgluta + Zenia Collagen) especially yang guna continuously semenjak mula-mula dikeluarkan dulu dan terus memberi sokongan kepada Zenia Beauty sampai la sekarang. Thank you very much!


I dua tiga kali confirm dengan Boss Zenia. Betul ke nak buat sale sampai harga macam ni. Lepas tu dia cakap YESSSSSSSS! Jangan tanya banyak kali nanti takot dia ubah fikiran. Haha. Baiklah! So, jangan tunggu lagi and grab this chance NOW! OK? Harga asal sebotol ialah RM110.00 (SM), RM120.00 (SS) exclude postage. BUT now harga Transgluta hanya RM65.00 SAHAJA WITH FREE POSTAGE  for Semenanjung dan RM72.00 SAHAJA untuk Sabah & Sarawak. Maksudnya sebotol ada discount sebanyak 40% (O_0) Banyaaaaak tu! Nak order boleh Whatsapp I ke [012-9184042] SEKARANG ok? Jangan nak tunggu-tunggu dah. Kang kalau korang tunggu lepas tu Boss cakap no more promotion price, nanges guling-guling pon dah tak guna.



Dengan penggunaan Transgluta secara konsisten, kulit bukan sahaja cerah tapi berseri-seri. no more kulit kusam.



Transgluta by Zenia is treatment for  Whitening, Scar, Acne, Pigmentation, Melasma etc

Untuk yang baru baca pasal Transgluta, Transgluta ialah double whitening agent yang mengandungi kandungan glutathione yang tinggi. Apa glutathione ni? glutathione ni ialah satu bahan untuk memutihkan badan samaada dengan cara suntikan or makan. If takot nak suntik, tadek hal. Boleh makan je macam I makan sekarang ni. Untuk yang berkulit gelap boleh makan 2 bijik sehari selama seminggu dan sambung sebiji sehari lepas tu. If kulit sawo matang biasa, boleh makan sebiji sehari. Jangan risau sebab takde side effect. Kata la korang makan lebih pon, glutathione ni akan keluar bersama air kencing so makan banyak pon tadek hal. Tak merbahaya.

Untuk kesan yang maksima, korang kena minum 8 gelas air sehari, elakkan kopi dan air gas. Makan pagi sebelum sarapan and malam sebelum tidur. Tapi ada jugak peminum coffee tegar yang makan Transgluta ni bagi testimony kata kulit dorang still berubah menjadik cerah cuma I je la concern lebih and mintak korang untuk kurangkan minum coffee. OK? Dah ramai yang guna and ramai yang happy dengan result. I ambik contoh, Dyba la. Dia makan sebotol je lepas tu kulit memang nampak beza dari kusam ke cerah. In fact kulit dia still cerah walaupon sekarang dia dah stop guna semenjak mengandung. Kata dia, tak sabar nak continue Transgluta lepas bersalin nanti. Harap bersabar Dyba.


Berbeza sangat kulit Dyba. Now lebih cerah dan berseri. Korang beza sendiri la gambar ni. Yang after tu, muka tanpa secalit mekap pon.

Hazab sangat muka sebelum ni. Macam Padayappa pon ada.



Putih dia satu badan ok? Kerak-kerak hitam ketiak and celah kelengkang semua akan gone.

Untuk breastfeeding mom yang nak putih also tadek hal. Korang boleh makan Transgluta ni and let say korang ada makan supplement lain, korang also boleh ambik Transgluta ni but jarakkan masa 2-3 jam ok? Testimonal korang boleh tengok dalam Transgluta Instagram. Tak larat nak share dekat sini. So far feedback memang bagus. Client India pon nampaknya happy. Kata dia, ketiak dia pon dah putih sekarang. Bagus! Promo Combo Collagen + Transgluta (Free Foundation berharga RM80.00) for RM240.00 tu pon also akan berubah menjadi RM210.00 sahaja include postage. Kesemua product ni harga asal ialah RM340.00 so kira sendiri la berapa banyak dah jimat tu.



Combo Collagen + Transgluta = FREE Foundation

Zenia Beauty jugak now membuka peluang kepada anda yang nak tambah pendapatan dengan menjadi sebahagian dari team mereka. Kata Boss Zenia, nak berjaya tak boleh kedekut ilmu dan tamak tak tentu hala. Kalau rezeki dikongsi bersama jadik lebih berkat. Boss Zenia ni memang baik orangnya. InsyaAllah korang akan dibantu untuk mendapat extra income. Dengan Zenia Team, dorang akan coaching korang untuk jadik agen Transgluta yang berjaya melalui FB Adds. Korang biasa nampak kat dekat feed dekat FB sponsored post yang korang tak pernah like pon page tu tapi appear. Itu la dia program yang akan diajar oleh Zenia Team. Mereka akan membantu anda untuk cara untuk memasarkan product dengan lebih cepat, efisyen dan berkesan. Limited place je ada. Sikit takper, janji boleh coaching betul-betul and berjaya. Untuk join team ni, sila Call/WhatsApp Lin [019-3173715]


Sebahagian dari team Zenia Beauty

Yang paling penting, I nak bagitau Transgluta ialah double whitening agent yang paling murah dipasaran Malaysia sekarang. Korang boleh tengok jenama lain jual double dari harga promotion Transgluta ni. Kesan dia sama 100% cuma brand lain jadik mahal sebab they carry brand yang besar. So kenapa nak membazir duit kalau kesan yang sama kan? Whatsapp I sekarang [012-9184042] untuk order Transgluta korang. OK? Limited time tau. Sampai bila promo ni tamat I tak boleh nak bagitau. Ikut suka hati boss dia la. Konsep dia, selagi dia tak ubah fikiran selagi tu promosi ni akan ada. Haha.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...