Tuesday, January 12, 2016

OFFER 40% OFF TRANSGLUTA BY ZENIA

Assalamualaikum..

Since last week, tak putus-putus orang order Transgluta by Zenia dari I sebab sekarang tengah ada SALE. Macam yang korang baca dalam entry ni. Harga asal ialah RM110.00 untuk Semenanjung Malaysia and RM120.00 untuk Sabah Sarawak (exclude postage) now ada less sebanyak 40% sebotol. So now harga sebotol jadik RM65.00 untuk Semenanjung Malaysia and RM72.00 untuk Sabah Sarawak (FREE POSTAGE) jugak. Offer ni exclusive untuk readers Chooyaya Secret Garden saje ye? Maksudnya korang hanya akan dapat harga promosi ni kalau beli dekat I sahaja. Kalau beli dekat FB/IG Transgluta terus atau pada Siti Nurhaliza takkan dapat harga ni.

Kepada yang beli sekaligus sampai 6 botol stock untuk 6 bulan, terima kasih diucapkan. Bagus.

Pada yang nak buat stock setahun and nak beli sekarang pada harga offer untuk makan lepas pantang pon tadek hal sebab expired date Transgluta ni ialah pada April 2018. Jadik Ibu-Ibu mengandung jangan rasa risau untuk terlepas peluang ni. Tadek hal. Kata la lepas pantang termengandung jugak lagi sekali pon Transgluta ni tak expired jugak lagi. Hahahahaha. Sampai bila offer ni, I tak boleh nak cakap sebab Annie pon tak cakap sampai bila. Kata dia ON, maka I pon keep on promote. I agak probably sampai 20hb atau sampai end of this month kot? Dapat je target jualan maka promosi ni akan diberhentikan. As for today, Sale Transgluta di Chooyaya Secret Garden dah terjual melebihi 260 botol. Kata la kalau Annie kata untuk 350 botol yang pertama maka hanya 90 botol sahaja lagi yang available untuk harga promosi ni.

SOALAN-SOALAN YANG BIASA DITANYA
Macam mana nak consume

Memula I akan tanya. Kulit jenis kuning langsat atau langsat buruk? Kalau kuning langsat makan sebiji sehari. Amek pagi sebelum makan. Minum 8 gelas air sehari dan elakkan mengambil caffeine. Kalau kulit langsat buruk ala-ala Kajol 20 tahun lepas korang boleh amek 2 biji sehari. Sebiji ambik pagi sebelum sarapan and sebiji sebelum tido untuk 7 hari pertama. Lepas tu makan sebiji sehari sahaja. Ambik 8 gelas air sehari and elakkan mengambil caffeine.

P/s : Tapi ada jugak testimonial dari peminum tegar coffee, dorang cakap kulit meraka bertukar cerah jugak. Takde masalah. Tapi I suggest, kalau dah beli mahal-mahal tu, ikut je la saranan. Kan? Biar Transgluta ni menjalankan tugas pencerahan secara maksimum.

Any Pantang Larang and Any Side Effects?

Takde pantang larang kecuali caffeine sahaja. Nak lalu bawah ampai ke, nak langkah longkang ke atau nak makan pisang emas semuaaaaaa ok. Tadek hal. Semua orang boleh makan KECUALI Ibu yang mengandung. Lelaki pon boleh nak makan, tadek hal. Ibu yang menyusukan anak tak kira la yang selfie masa breast feed lepas tu upload dalam FB atau tak pon boleh ambik Transgluta ni. Takkan menganggu penghasilan susu badan. Waktu period pooooooon boleh makan. Sebotol Transgluta ni ada 30 biji so cukup la untuk sebulan. RM65.00 je wei sebotol, bukan mahal pon. Kerja pepenat tetiap bulan, ketepikan RM65.00 untuk self-reward mencantikkan diri. Apa salahnya kan?

Side effects takde. Ada yang tanya, kalau makan 2 biji sehari badan tak panas ke? If makan berlebihan takper ker? I jawab : InsyaAllah tak panas, kecuali kalau banyak dosa. Hahahahaha. Makan je la 2 biji sehari if nak kesan yang cepat. Tak payah lebih-lebih. If nak makan pon tadek hal, tapi cepat la habes korang punya stock. Dalam Transgluta ni ada Glutathione. Menda ni la yang memutihkan badan korang. Let say makan banyak pon takpe sebab semua ni akan keluar balik melalui air kencing. So tadek hal.

Apa dia Transgluta ni and apa beza dengan Zenia Collagen
Transgluta ialah Double whitening agent. Menda ni la yang memutihkan badan korang. InsyaAllah. Berbuih dah I cerita pasal ni. So kena la rajin sikit tengok balik entry I pasal ni dekat Label Zenia, ok? Zenia Collagen pulak lebih untuk kesihatan dalaman. Dalam dia ada banyak fruit extract. Yang ni korang boleh baca dekat sini but yang I nak highlight 4 bahan utama dalam Zenia Collagen ialah Collagen, Habbatussauda, Durian Belanda and Manjakani.

Collagen : Membekalkan tenaga, nutrisi dan tenaga yang berpanjangan disamping mencantikkan kulit
Habbatussauda : Boleh membanyakkan susu and (Ubat segala penyakit kecuali kematian) – HR Bukhari & Muslim
Durian Belanda : Agent Anti Kanser
Manjakani : Menjaga asset wanita. Mengetatkan mana-mana yang longgar.

Kalau korang tanya I, I akan suggest korang amek Zenia Collagen as well. Sebab apa? Sebab untuk kecantikan dan kesihatan dalaman. Amalkan la dari sekarang especially yang dah 30 tahun sebab nak kekalkan kecantikan kita untuk tempoh masa panjang. Kawan-kawan I yang rapat semua consume. Infact GF I pon makan collagen ni walaupon umur dah 69 tahun ye? Tu kulit dia cantik dari orang yang sama umur macam dia. Intan tu lagi la pengguna tegar Zenia Collagen. I tengok kulit dia makin lama makin cerah. Naik la jerawat seketul dua masa period tapi tu normal la kan? Ada yang cakap malas nak bancuh la apa la. Yang ni tak dapat la nak tolong. Nak suruh cantik pon taknak usaha bancuh collagen ni SEHARI SEKALI. Tu pon taknak. Grrrrrr. Bukan susah pon. Amek 3 scoop, bancuh dengan 100ml air sejuk and minum. Dah. Tu jer.


Kata Intan : No Camera 360 ye Kaksu? Baiklah... Intan makin cerah kulit dia. Korang tengok la sendiri dulu Intan punya kulit macam mana.


My 69 yeard old GF also consume Zenia Collagen. Never too late untuk cantik.

Just untuk korang punya Info, Zenia Collagen menggunakan Collagen Gred A sebab tu sehari ambik sekali je tak macam collagen lain kena amik 2 kali sehari. Rasa dia pon sedap and tak kembang tekak sebab hanya menggunakan sumber dari tumbuh-tumbuhan. Ada jugak pengamal perubatan moden cakap mereka agak skeptical dengan Collagen ni and taknak consume. Kalau taknak sudah. Kalau kitorang cantik, ko jangan jeles. Haha. Kalau macam tu takyah la orang sesusah buat makanan tambahan untuk kesihatan dan kecantikan kulit macam vitamin and so. Kan?

TRANSGLUTA BY ZENIA DAN ZENIA COLLAGEN adalah Product yang paling murah seumpamanya yang terjual dipasaran. Yang ni korang check la sendiri dekat mana-mana, takkan dapat harga semurah ni. Annie kata, takkan la orang kaya je nak cantik? So dia come up with this product untuk korang semua cantik bersama-sama macam ongkaya lain. Takkan la product kosmetik muka je nak beli mahal-mahal lepas tu barang lain menggelebeh. Kan?


Transgluta by Zenia for whitening, scar, acne, pigmentation and melasma


Combo Zenia Collagen + Transgluta + Free Foundation NOW FOR ONLY RM210.00 sahaja


Sekian. Penat dah bebel. Kalau nak order Combo (Transgluta by Zenia  + Zenia Collagen + Free Fondation yang berharga RM80.00) korang boleh dapatkan sekarang dengan harga hanya RM210.00 FREE POSTAGE. Ok? WhatsApp I sekarang 012-9184042 and boleh order ASAP sebelum promosi tamat. Sekian Terima Kasih. Majulah Sukan Untuk Negara! (Tetiba) HAhahahaha


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...