Wednesday, January 27, 2016

Promo 40% Off Transgluta by Zenia SEHINGGA 31 Jan 2016!

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*

Assalamualaikum

KEPADA YANG TANYA TRANSGLUTA SALE 40% OFF MASIH ON KE TAK, JAWAPAN DIA YE. MASIH ADA SAMPAI 31 JANUARI 2016 (Ahad ni). Annie lanjutkan promosi ni walaupon dah achieve target jualan sebanyak 350 botol yang pertama (dari reader I sahaja) sebab ada banyak permintaan nak beli, tapi nak tunggu gaji bulan January. Korang kena sayang Annie lebih ok? Puas I bodek dia suruh extend promotion ni. Di dalam tangisan Annie pon bersetuju sambil berjujuran air mata. So korang ada masa 6 hari je sebelum offer gone forever and ever. Lekas-lekas WhatsApp I sekarang (012-9184042) untuk order. Lepas ni kalau cakap nak tunggu gaji bulan February pulak I malas dah nak layan. Hahaha.

Harga asal ialah RM110.00 untuk Semenanjung Malaysia exclude postage now only RM65.00 FREE postage. Untuk Sabah/Sarawak harga asal RM120.00 exclude postage now only RM72.00 FREE Postage. If ada yang pregnant now and rasa nak beli jugak tapi takot expired and so jangan risau sebab Transgluta ni expired lagi 2 tahun. So if nak beli buat stock also can. Takde masalah. Sapa yang nak beli combo, harga Zenia Collagen + Transgluta + FREE Foundation ialah RM210.00 FREE Postage. Kalau korang nak baca tentang semua kelebihan product ni boleh klik dekat sini. I share banyak info pasal Zenia Collagen and Transgluta by Zenia. Untuk soalan-soalan yang biasa ditanya pasal Transgluta ni pulak, korang boleh klik sini.


Transgluta by Zenia (RM65.00 sebotol) sehingga 31 Jan 2016 Sahaja.


Combo Zenia Collagen + Transgluta + Free Foundation RM210.00 sahaja. Harga promo sehingga 31 January 2016


Next promo, kata Annie dia nak bagi BONUS pada return customer. Apa dia BONUS untuk return customer, I tak boleh bagitau sekarang bagi mengekalkan elemen surprise gittew. Haha. Kita kena la jadi anticlimax so hidup lebih exciting. Kan? Konsep surprise ni macam kalau kita nak ngorat sapa-sapa, biar lambat dapat. Lagi lambat dapat, lagi jiwa merana lagi la best. Kalau boleh biar makan tahun. Sampai bila? Sampai Abang Jamil Mampos! Hahaha. Ni kalau ngorat sekali terus dapat, mana yang excitednya. Kan? Hahaha. So far Zenia memang ramai return customer. Dorang percaya pada keberkesanan product ni siap masa promo ni ada yang beli 6 botol sekaligus. I pulak question, ‘Ko dah kenapaaaaa nak beli sampai 6? Nak buat mandi ke apa?’ Hahahaha.


Ok la.  Malas nak bebel banyak-banyak. Pada yang belum order, takyah nak tunggu-tunggu lagi. Pejam je mata keluarkan RM65.00 sebab nanti lepas korang consume and nampak perubahan pada kulit, ketiak dah tak berkerak semua baru la korang rasa worth it to spend such amount untuk kecantikan. Bila dah cantik, automatically level of confidence akan naik. Sapa yang cakap, ‘Kenapa kalau hitam tu maknanya tak cantik ke? Memang kena putih dulu ke baru cantik?’ Sapa yang cakap macam tu, biar lantakkan ajer dia. Dia nak hitam, pergi hitam sorang-sorang. Kiter nak putih cantik macam Snow White. Nanti kalau kita dah cantik, kau jangan menyesal. MUAHAHAHAHAHA = gelak Syaiton


-eNd-

2 comments:

azrimarina78 said...

HAI..TRANSGLUTA ADA STOK LAGI TAK?? BERAPA RM SEBOTOL INC POS SEMENANJUNG YE

Chooyaya! said...

http://surayasulatin.blogspot.my/2016/02/less-rm4000-untuk-sebotol-transgluta-by.html

whatsapp 0129184042

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...