Wednesday, February 17, 2016

Less RM40.00 untuk sebotol Transgluta by Zenia

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*


Assalamualaikum..

Last week I ada share pasal promo Transgluta yang baru dalam entry ni. Tak publish lagi, dah banyak yang tanya bila nak start new promo. Hahaha. Siap tanya, ‘Kaksu, bila nak announce new promo?’ Tak sabar nak beli. Hahahaha. Sabaaaaau. Mana-mana regular customer, I memang dah bagi new promo price since last week. Promo baru ni harga ada up skek dari yang last time. Ala RM4.90 je pooonnnn tapi kalau korang ambik banyak, dia akan jadik lebih murah. So pada yang beli sebotol je last month and stock dah nak habes, boleh continue ambik untuk promo kalini. Ok? Pada yang terlepas promo last month pon jangan down, memandangkan banyak permintaan and I dah pujuk-pujuk Anny, maka dia pon bersetuju untuk bagi promo baru khas untuk korang semua. So, korang kena sayang Anny lebih. OK?

Semenanjung Malaysia
Sebotol = RM69.90
Dua botol = RM129.90
Tiga botol = RM194.90 FREE Zenia Foundation
Combo (Zenia Collagen + Transgluta) FREE Zenia Foudation = RM210.00
FREE POSTAGE

Sabah/Sarawak
Sebotol = RM76.90
Dua Botol = RM136.90
Tiga botol = RM201.90 FREE Zenia Foundation
Combo (Zenia Collagen + Transgluta) FREE Zenia Foudation = RM217.00
FREE POSTAGE


Transgluta by Zenia. Treatment for whitening, scar, acne, pigmentation and melasma


Harga asal untuk sebotol Transgluta by Zenia kalau takde promo ialah RM110.00 (SM) and RM120.00 (SS). Zenia Collagen RM150.00 sebotol and Zenia foundation RM80.00. So kira la berapa banyak korang boleh jimat kalau beli dengan harga promo ni, walaupon tak semurah macam last promotion tapi still worth it. Pada yang baru baca blog I, Transgluta ni ialah double whitening agent yang mengandungi glutathione. Glutathione ni boleh diambik dengan cara suntikan atau makan. Sangat popular dekat Korea sebab tu la orang Korea putih-putih.

Cara pengambilan, ambik sebiji sehari pada waktu pagi sebelum makan. Elak ambik caffeine and minum at least 8 gelas sehari. Itu untuk kulit kuning langsat. Kalau kulit sawo matang, boleh ambik 2 biji sehari untuk 7 hari yang pertama. Pagi sebelum sarap and malam sebelum tido. Let say korang nak makan sehari 2 biji pon takde hal. Takkan memudaratkan sebab dia akan keluar bersama air kencing. Semua orang boleh makan bila-bila masa sahaja termasuk masa period EXCEPT untuk Ibu Mengandung tidak digalakkan. Untuk yang breastfeed pon boleh makan. Tadek masalah. 


Combo package
Zenia Collagen + Transgluta by Zenia
FREE Foundation

Ada yang tanya I, boleh ke ambik Transgluta dengan product lain? Jawapan dia ialah Boleh. Cuma jarakkan pengambilan at least 2-3 hours. OK? Macam I, I makan Transgluta and Zenia Collagen sebab selain dari kulit cerah, I mementingkan kesihatan dalaman. Zenia Collagen dalam dia ada Manjakani untuk mengetatkan rahim (ehem-ehem), Durian Belanda = Agent Anti Kanser and Habbatussauda = Ubat segala penyakit kecuali mati. I dapat rasa yang kulit I makin lembap. Duduk dalam aircond seharian pon, kulit still lembap. Nak cantik biar luar dalam. Kan?

Dyba before and after Transgluta
Kulit memang dah bersih tapi kusam, 
Lepas Transgluta kulit lebih cerah dan berseri


I dulu kulit kemain kaler gold
Sekarang lebih cerah. Ada masa Anny cakap kulit I nampak cerah lain macam
Tak macam athlete pon. Haha


Kesan lepas seminggu. I rekemen bakal pengantin makan Transgluta untuk nampak cerah dan cantik masa bersanding.

So, pada yang nak order, boleh Call/WhatsApp I sekarang. 012-9184042. Itu memang number henpon I pon so nanti jangan la tanya, ‘Ni Kak Chooyaya ke? Memang Kak Chooyaya ke yang reply whatsApp?’ Jawpan dia YEEEEE I ler tu. Hahahah. Sebab tu kalau orang tanya berapa harga, I bagitau harga promo lepas tu I cakap kalau nak bagi lebih pon takpe. Lepas tu ada pulak yang bagi lebih sebab suruh bagi dekat Shein OMG kenapa yang comel sangat ni??

Kalau korang nak tengok gambar pengguna Transgluta and nak baca testimonial boleh check Transgluta Instagram dan Transgluta Facebook Page. OK? Transgluta ialah double whitening agent yang paling murah ada di pasaran Malaysia. Korang takkan dapat harga yang macam ni dekat tempat lain. Apapa kalau nak tanya I, or nak mintak advice pasal cara pemakanan korang boleh je kontek I, takde masalah. Nanti zaaaapppp sepantas kilat I jawab. Kalau lambat tu, samaada tengah drive atau I tengah menggentel Shein je. Hehe. Selamat Mencantik Semua!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...