Friday, March 11, 2016

Ye. Promo Transgluta Yang Less RM40.00 Itu Masih Ada.

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*


Assalamualaikum..

Pada yang bertanya pasal latest promo Transgluta yang less RM40.00 sebotol dari harga asal RM110.00 ke RM69.90 tu masih berjalan lagi atau tak, jawapannya ialah Ye Masih Ada. Sampai bila tu terpulang pada Anny. Dia kata stop, I pon stop ler sebab dia boss, so kite kena dengar cakap boss. Haha. Lagipon Anny cakap nak belikan LV kalau turun berat badan 5kg. OMG nervous giler I. Pandai Anny offer menda yang impossible. Mementang ai kuat makan so memang harapan la nak dapat LV. Kbye.

I agak promo ni sampai hujung bulan la kot? Tak berani nak cakap. Macam biasa, dorang ada target. Capai target lepas tu stop. Haaaaaa. Cenggitu la. Ada ramai yang nak tunggu gaji and ada yang nak tunggu loan lulus la, tunggu dapat duit bonus semua tu siap nak cop dulu dengan I. Haha. Don’t worry, promo tu masih ada and sempat kalau korang nak beli. Kalau tanya je lepas tu tak beli siap korang. Haha.


Transgluta by Zenia. Sebotol ada 30 biji so cukup untuk sebulan. Sebiji cost untuk putih hanya RM2.30 sahaja. Murah tu kan?



Ini summary offer untuk bulan ni. Semua FREE Postage.

Ada customer yang repeat order. Last month dah beli 2 botol, this month beli lagi 3 botol. Bila I tanya nak buat apa banyak-banyak, dorang cakap nak buat mandi. Haha. Melawan memasing dengan I kalau whasApp. Si Lily N semalam whatsApp cakap nak beli 3 botol. I suruh dia cakap please dulu 8 kali baru I bagi. Ada yang terus cakap, ‘Kaksu, saya nak gluta 2 botol’ lepas tu I jawab, ‘Nak tak boleh, beli boleh’. Hahahahaha. Saja menyakat. Ada yang bagi salam, I terus bagi account number. Seronok menyakat customer-customer ni. I melayan customer pon rasa enjoy je. Happy bila orang happy deal dengan I.


Hi Lily N. Haha. 

I dah makan Transgluta ni since last year middle Jun. Kira la sendiri dah berapa lama. I makan sekali dengan Zenia Collagen. Kulit memang moist je lepas tu cerah. Seronok tengok kulit maintain cantik. I ikhlas cakap dengan korang, please pretty please bila umur dah masuk 30 tahun kena la ambik supplement. Lagi-lagi jenis yang susah makan buah and sayur, diet apa semua tak jaga, makan main taram lepas tu harap kecantikan akan kekal. Nak putih macam Kajol, duduk rumah tak payah keluar 10 tahun. Ko nak ke macam tu?


Yang penting kulit cerah sekata. Bukan cerah sebab foundation. 

So, please jangan kedekut spend sikit duit untuk kecantikan. Collagen tu bagus untuk kesihatan dalaman. Ada habbatus-sauda ubat segala jenis penyakit kecuali mati dan jugak ada durian belanda sebagai anti-cancer selain dari collagen tu sendiri memang membantu melambatkan ageing process dan jugak kecantikan dalaman. Transgluta tu pulak ada vitamin C and ada glutathione sebagai double whitening agent. Ikut cakap I. Minum 8 gelas air sehari and elak ambik caffeine. Dah tu je. Takde pantang larang lain macam tak boleh langkah longkang or lalu bawah ampai segala. Senang je nak cantik. TU PON MALAS KE? Ishk. Marah pulak. Shopping tetiap bulan boleh, spend sikit untuk self-reward nak mencantikkan diri pon berkira. Acane?


Combo Zenia Collagen + Transgluta and Free foundation hanya RM210.00
Harga asal RM260.00 siap dapat Free foundation harga RM80.00
Value for your money

Pada bakal pengantin yang nak kawen and nampak berseri-seri cerah dari kulit asal dalam masa 2 3 bulan lagi, now boleh la start consume Transgluta and Zenia Collagen. Biar kasik putih segala mala celah ketiak and pelipat so semangat sikit nak main pondok-pondok. Hahahaha. Bongok.


Dengan air yang cukup, elakkan caffien ada yang dapat result kulit cerah dalam masa seminggu je. 

Oklah, malas nak bebel lagi panjang. Sebarang pertanyaan and pembelian boleh direct whatsApp I ke 012-9184042 ok? I akan reply cepat-cepat. If I lambat tu maksudnya I drive atau I tengah melayan Shein or tengah kemas umah or tengah mandi. Eh tetiba banyak plak. Hahahaha. Nak tengok testimonial or any new updates pasal Transgluta boleh check Instagram and Facebook Page. OK?


-eNd-

3 comments:

Dyba Dbuh said...

LEPAS BESALIN NNTI ADA LG X PROMO?HEHE..

Chooyaya! said...

Dyba Dbuh : Dyba always ada promo.

Eman Group said...

if pregnant boleh makan x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...