Tuesday, March 29, 2016

Beli 2 botol Transgluta FREE sebotol Transbella

Assalamualaikum..

Agak-agak kalau I buat Meet and Greet dengan follower blog ni yang selalu bagi sokongan padu pada I dengan membeli at least 2 Transgluta ada yang sudi tak? Lepas tu I belanja korang makan dekat mana-mana area KL tapi tempat tu selesa ada aircond and makan sedap sebagai tanda penghargaan korang nak tak? Ke nak I ajak Fouziah Gous baru korang nak datang? Ke nak Atita Haris baru korang semangat? Ke ke ke acane? Sila advice.

Actually I ada plan nak belanja korang makan. Sambil jumpa I, boleh jumpa dengan Atita Haris and founder Transgluta – Anny yang glemer melebihkan aku yang cirit beria menulis blog siang malam ni. Hahahaha. I nak offer pada sesiapa yang beli 2 bottle Transgluta (dari 15/3/2016 onwards) untuk jumpa I, Anny and Atita Haris. Lepas tu kita bergembira makan, amek gambar dan bersuka ria bersama-sama. Takde any specific activity. Saja je chill-chill aje pon. Dekat sana nanti, kepada sesiapa yang beli 2 bottles and more Transgluta, I nak bagi FREE Transbella by Zenia as well.


Sampai hati ko Anny, Atita je ko jual eh? Fine! Hahahaha 


Apa dia Transbella tu, nanti I akan cerita dalam next entry. Product terbaru keluaran Zenia. Tak dilancarkan lagi. InsyaAllah akan menemui anda pada 25 April 2016. Kiranya sapa yang datang masa Meet and Greet tu akan menjadi antara yang terawal memiliki Transbella. Secara percuma lagi. Kiranya dapat makan best, dapat free product and dapat beramas mesra dengan I. I tak buka banyak slot, cuma untuk 35 pax sahaja. First come first serve basis.

Yang ada dalam database I ni dah layak terima FREE Transbella kalau korang datang jumpa I masa Meet and Greet sesambil memperkenalkan Transbella dekat korang. Thank you sebab beli Transgluta dari I banyak-banyak. Most of them are repeat customer. Padahal bulan lepas dah beli 4, bulan ni beli lagi 2-3 botol. Korang ni buat mandi ke apa? Haha.

  • Nabieha
  • Yuslinawati
  • Azlinda
  • Amiey
  • Rosnah
  • Noor Rabizah
  • Haslin Halal
  • Huda (Tetiba Huda masuk list)
  • Fatimah
  • Rafizah


Kalau ada yang berminat, boleh purchase and secure seat korang by Email I dekat [Surayasulatin@gmail.com] atau WhatsApp 012-9184042. Date ialah pada 23 April 2016 (Sabtu) di Teh Tarik Place The Mines. Datang bawak badan je. Makan I belanja. Just untuk korang punya info, 2 botol Transgluta ialah RM129.90 SAHAJA and dapat FREE Transbella worth RM80.00.

Segan sebenarnya nak buat entry ni, siap offer diri ajak jumpa. Haha. Poyo giler. Tapi kata Anny, ni la cara kita nak tunjukkan penghargaan pada yang selalu memberi sokongan pada product-product Zenia. Iyerlaaaaaaa. So nak ke taknak ni? Kalau taknak I nak merajuk taknak tulis blog lagi. Kbye.


-eNd-

3 comments:

Mimy Hamid said...

nakkk haha dapat bonus ni leh ar cuba

Miss Moon said...

aku nak jugak tak kira

nak gak duduk makan makan dlm tempat sejuk ...posing amik gambar

tak kira sila jemput aku jugak. Aku duduk diam diam je makan hahahhaha

ok bai

Chooyaya! said...

mimy hamid : ok bebeh, aku tunggu'

miss moon : hahahahah ngada la ko moon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...