Monday, March 28, 2016

RM40.00 less/bottle for Transgluta for March PROMO

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*

Assalamualaikum..

This time taknak bebel banyak-banyak. Sebab start daripada Isnin lepas dah banyak inquiry pasal Transgluta and Zenia Collagen sampai 2-3 pagi I dapat WhatsApp dari dalam dan luar Malaysia. Yang duduk London pon ada, siap suruh reserve sampai dia balik Malaysia next week. Ada yang baru nak cuba lepas nampak kesan pada kawan dia yang dah cuba dari awal advance 2 3 bulan and 70% is customer yang pernah beli. Siap ada yang cop awal-awal nak harga promo ni sampai bila-bila. I pon dah tebal muka mintak dekat Anny please bagi harga Promo ni sampai lama-lama sikit. Padahal haritu janji sebulan je masa January. Tapi ni mintak extend lagi dan lagi dan lagi. Anny tanya sampai bila ko nak bagi harga promo ni Suraya? I jawab : Sampai Abang Jamil Mampos. Hahahaha.

So pada semua yang tersayang sila check jadual dibawah untuk harga promosi Transgluta and Zenia Collagen untuk bulan ni. Sila ketepikan gaji korang untuk nak mencantikkan diri siap-siap. Jangan cakap I lambat kasik tau ke apa. Pang kang! Transgluta by Zenia ialah double whitening agent yang paling murah di pasaran sekarang. Dalam dia ada Glutathione. Usually orang suntik but now dah ada dalam bentuk pil. Takde pantang larang and tidak memudaratkan serta selamat untuk dimakan. Now is korang punya chance untuk grab this opportunity sementara harga masih lagi murah dari harga asal. Harga asal is RM110.00 sebotol. Now ada less RM40.00 sebotol. 





Semenanjung Malaysia
Sebotol = RM69.90
Dua botol = RM129.90
Tiga botol = RM194.90 FREE Zenia Foundation
Combo (Zenia Collagen + Transgluta) FREE Zenia Foudation = RM210.00
FREE POSTAGE

Sabah/Sarawak
Sebotol = RM76.90
Dua Botol = RM136.90
Tiga botol = RM201.90 FREE Zenia Foundation
Combo (Zenia Collagen + Transgluta) FREE Zenia Foudation = RM217.00
FREE POSTAGE


Makan Transgluta untuk mencerahkan satu badan

Macam biasa pesan I, untuk kulit sawo matang boleh ambik 2 biji sehari for 7 days lepas tu continue 1 biji sehari. Pagi ambik sebelum sarap and malam ambik sebelum tido. Kalau sebiji sehari tu sila ambik pagi sebelum sarap. Minum 8 gelas air sehari and elak ambik caffeine untuk Transgluta ni bekerja dengan lebih effective. Ada jugak soalan-soalan yang kekadang I menyirap nak jawab macam : Kaksu boleh ke ambik masa lunch je. Malas la nak ambik pagi. Tak sempat or ada yang tanya, Kaksu saya makan tak ikut masa. Bila tingat, saya makan, boleh kan? And ada yang tanya Kaksu, boleh tak first 7 days tu nak makan 2 biji sekaligus tak payah satu pagi satu malam.

JAWAPAN : Ikut suka korang la nak makan macam mana. Tapi kalau kurang effective, jangan marah I. Kalau senang macam ni pon susah nak ikut dah tu macam mana nak cantik? Bukan suruh lagi bawah panas poooonnn. Hahahahahha.

If korang makan supplement lain, tadek hal. Still boleh consume Transgluta ni but jarakkan 2 jam masa pengambilan. Pada yang nak berkahwin bulan 5 – 6 ni I suggest korang ambik Zenia Collagen sekali dengan Transgluta sebab Zenia Collagen ni untuk kecantikan dan sihat kulit dari dalam bermula dari sekarang. Bergabung dengan Transgluta yang mencerahkan kulit lagi la kebabom result nanti. Ayang anak buah I makan sebulan, nampak kulit lebih moist. Dah tak kusam dah. So muka nampak lawa la. Nampak bersih. Kekadang ada orang yang muka tadek masalah, tapi kusam. Ambiklah Zenia Collagen ni. Lagipon dalam dia ada banyak khasiat sebab ada Habbatus Sauda (Ubat segala penyakit selain mati), Durian Belanda (Agent anti Kanser) dan Manjakani (Untuk mengetatkan rahim). Bahan lain pon ada banyak.


Combo : Zenia Collagen (Harga Asal RM150.00 now for only RM140) + Transgluta = FREE Zenia Foundation and FREE Postage

I tak larat kekadang nak cerita panjang-panjang tapi day by bila ramai yang tegur kulit I makin bersih so I cakap je la makan Zenia Collagen. Sebelum ni cakap semua buat muka skeptical je. Dah tu bila I dah advance kulit bersih, marah pulak sebab tak bagitau apa rahsia. Dah acane? Hahahaha. I ambik dah almost setahun. Kekadang ada jugak skip but I consistent. Untuk umur 30-an macam I ni, I strongly recommend korang untuk mula makan collagen. Biar kulit lembap and melambatkan kesan penuaan. Tua memang la semua akan tua, tapi tak bermakna boleh ambik mudah pasal kecantikan.


Thank you Comel for review. Nak baca review dari Comel pasal Transgluta korang click sini. Dia baru cuba Transgluta last month and terus suka. Kulit dia takde masalah, tapi dengan Transgluta nampak lebih glowing. 

Korang boleh klick dekat label Zenia Collagen untuk baca more info pasal Transgluta and Zenia Collagen. Pada yang nak order, kindly Call/WhatsApp I dekat 012-9184042. Nanti sepantas kilat zaaaapppp I reply. Kalau lambat tu, maksudnya I bizi menyelamatkan dunia. Apapa korang boleh tanya I terus. OK? For testimonial boleh tengok dekat Transgluta Facebook Page and TransglutaInstagram. Just untuk korang punya info, Diva AA now is a VIP Consumer of Transgluta. Suka bukan main dia. Konsisten makan start dari mula dapat sampai sekarang. Sebab dia suka, beria la dia promote dekat IG Follower dia.


Diva AA with Transgluta

Dah. Jangan fikir-fikir lagi. Never too late to be pretty and flawless. Okbye.

-eNd-

1 comment:

Miss Moon said...

model tuh sangat comey k ...

k bai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...