Thursday, April 7, 2016

Promo APRIL for Transgluta lebih BERBALOI - BALOI

 Assalamualaikum..

Harini ada yang WhatsApp tanya, Promo Transgluta bulan Mac sebotol RM69.90 masih ON ke? Jawapan dia ye masih ON untuk bulan April and kita upgrade lagi untuk yang beli volume banyak sebab sekarang ni ramai yang order sekali 5 botol sekaligus sebab nak buat mandi kan? Jom tengok jadual dekat bawah. Susah la nak tulis-tulis ni. Menyirap jer. Lepas tu kalau nak beli nanti jangan berani-beani coba tanya harga berapa dekat I ok? Nanti I pening nak jawab. Sian I. Cakap je, ‘Hi Siti Nurhaliza, I nak Promo April yang Combo’. Lepas tu zaaaapppp bank in. Bank in pada hari yang sama sebelum pukul 3.00pm, kita akan post hari yang sama. Kalau lambat dari tu, tunggu je esok kecuali COD boleh deal dengan I kemudian. OK?


TRANSGLUTA BY ZENIA


PROMO APRIL 2016
Semenanjung Malaysia
  • 1 botol Transgluta : RM69.90
  • 2 botol Transgluta : RM129.90
  • 3 botol Transgluta : RM194.90 (Free foundation and dapat beli sebotol Zenia Collagen pada harga RM60.00 sahaja. So total is RM254.90) – Save RM225.10
  • Combo Zenia Collagen + Transgluta : RM210.00 and dapat botol kedua Transgluta pada harga RM40.00 sahaja. So total is RM250.00 -  Save RM120.00


PROMO APRIL 2016
Sabah/Sarawak
  • 1 botol Transgluta : RM76.90
  • 2 botol Transgluta : RM136.90
  • 3 botol Transgluta : RM201.90 (Free foundation and dapat beli sebotol Zenia Collagen pada harga RM67.00 sahaja. So total is RM268.90)
  • Combo Zenia Collagen + Transgluta : RM217.00 and dapat botol kedua Transgluta pada harga RM47.00 sahaja. So total is RM257.00


Harga asal untuk Sebotol Transgluta ialah RM110.00 sebotol dan harga asal untuk Zenia Collagen ialah RM150.00 sebotol. Lepas tu, harga yang I bagi tu is FREE POSTAGE. Tapi kata la ada yang nak bagi lebih, tadek hal. Lepas tu kaaaan??? Ada jugak yang lurus bendul bila I cakap, ‘Bank in lebih’, dia pergi bank in lebih betul-betul sebab suruh bagi dekat Shein. Hahahaha. Readers I memang best la.

Harini taknak dah la share apa kebaikan semua. Semua orang dah tau kebaikan Transgluta ni, makan ikut aturan. Minum air 8 gelas sehari, elakkan ambik caffeine memang confirm cerah satu badan and kulit berseri. Lambat atau cepat bergantung pada korang punya lifestyle and tahap mana korang punya tona kulit. Adakah tersekat diskala lapan atau bagaimana? Eh tu rambut! Hahahaha

Ada ramai yang repat order. So kalau nak tau more info pasal Transgluta carik je dekat Sidebar ni ha. Melambak info pasal Zenia Product. Hahahaha. Ada ke seller pemalas macam ni? Lantak la. I bizi nak menyelamatkan dunia. Pagi tadi masa 2 orang tanya, ada Promo lagi tak. I jawab je takde sebab malas nak jawab. HAHAHAHAH. Tapi ni petang tetiba ada pulak Promo. Jangan marah eh? I harini kepala keras sikit sebab pakai tudung bawal satin for the first time. So dia nak menten cantik tu, agak moody la skek.

Soooo sapa yang nak order, WhatsApp I SEKARANG. 0129184042 Okbye.

-eNd-

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...