Tuesday, April 26, 2016

PROMO RM55.00 SEBOTOL TRANSGLUTA AND TRANSBELLA END TONIGHT !

ASSALAMUALAIKUM

Taknak cakap banyak, just I nak ingatkan harga RM55/botol untuk TRANSGLUTA AND TRANSBELLA FREE POSTAGE akan berakhir malam ni pukul 12.00 malam ok? RM130.00 untuk Zenia Collagen and tambah RM6.00 utnuk Sabah/Sarawak. Lepas tu takde dah offer macam ni. As for now, I rasa macam nak nanges ambik order, buat transaction and deal dengan customer. Lepas tu cakap pada Anny, ‘Anny, aku menyesal offer macam ni sebab rasa macam tak terkejar’.  Huwaaaaaaa. I bila ada yang Whatsapp, ‘Kaksu nak tanya….’ Tak sempat taip habes I dah bagi account number Hahahaha. Setakat ni je lebih 200 botol SOLD dalam tempoh kurang dari 24 jam. Return customer pon ramai. Ada yang dah beli 3 botol last month, bulan ni beli lagi 3 botol. Hahahaha. Nak buat mandi lettew.

PROMO TRANSGLUTA AND TRANSBELLA RM55.00 SEBOTOL ENDS TONIGHT


Mintak maaf kalau kali ni I tak sempat nak jawab properly pasal soalan korang. I banyak cakap, ‘Tak baca blog ke? E! Pang kang!’ Sebab korang memang kan? Manja sangat. Dah cerita detail kat blog entry pon tetap nak tanya I jugak apa beza la, apa dia etc. Berasap je kepala I nak hadam soalan. Pakkal la orang meniaga, so kena la control sikit kepala hangen. Hahahahaha. Lepas tu ada yang tanya jugak termasuk pos ke kaksu? Dah aku tulis besau FREE POSTAGE pon tetap nak tanya jugak. Grrrrr Hantuk kepala dekat dinding la macam ni. Hahahahaha.

Sesiapa yang tengah pregnant sekarang or dah nak habes pantang I suggest korang beli la sementara harga promo ni sebab both Transgluta and Transbella batch ni, expired date 2 tahun lagi. So korang boleh simpan and cantik-cantik balik. Ok?

So, jangan tunggu lagi. Still got time kalau nak order. Ingat pesanan Mak Tiri ni. Transaction mesti before 12.00am yer? Lepas tu dah back to normal price. Anything WhatsApp I 0129184042 untuk order. Study dulu dalam blog mana satu yang korang nak, lepas tu cakap berapa kuantiti yang nak and later I bagi Account Number. Secure your order first lepas tu baru kita beramas mesra balik esok. Expect delay respon sekarang ni sebab seriously I tak cukup tangan nak buat kerja yang tetiba pulak banyak sekarang ni. Kalau WhatsApp lepas office hour, I akan response after 10.00pm sebab malam ni I nak membibik. OK?

SELAMAT MEMUTIH SEMUA!


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...