Wednesday, May 25, 2016

Jumpa Atita Haris di Menara Felda esok dan menangi hadiah bernilai RM400.00 ESOK!

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*

Assalamualaikum…

Perhatian kepada semuaaaa orang kampung, esok kalau nak jumpa Atita Haris secara LIVE  korang boleh datang ke Menara Felda, Platinum Park Kuala Lumpur (Office sapa lettew keh keh keh) dan kalau nak hadiah misteri dari Zenia Beauty Team korang kena beli mana-mana 2 botol of Transgluta /Transbella. Sesambil jumpa Atita, boleh ler jumpa dengan Founder Zenia Beauty tak lain tak bukan Anny Arifffffffiinnnnnnnnnnnn dengan dia punya partner blogger kuat makan Suraya Sulatin. Mereka akan berada di Menara Felda esok bersama-sama dengan Zenia Beauty team yang lain. Datang sini untuk jumpa Atita lepas tu boleh selfie dengan dia atau I atau Anny, masukkan dalam Instagram and mention ‘Bersama-sama @Atitaharis dan @transgluta serta #zeniabeauty team, @surayasulatin dan @annyareyouokayanny di Menara Felda’. Pastikan korang punya Instagram di set ke private dan kami akan bagi hadiah kepada pemenang barangan dari Zenia Beauty bernilai RM200.00 serta cash sebanyak RM200.00 jugak. So total hadiah bernilai RM400.00 TAKNAK KE? Semua orang ada chance nak menang dan pemenang akan diumumkan pada 1 Jun 2016. OK?


JOM JUMPA ATITA HARIS DI MENARA FELDA ESOK! (25/5/2016)


Ada yang tanya I, kalau makan Transgluta and Transbella lepas tu stop, ada tak perbezaan pada kulit muka mereka nanti. JAWAPAN : Dengar ye dengar? (Style Azwan Ali suruh orang dengar dia cakap masa dia explen. Dengar Abah engkau haha). Kulit kita dan badan kita ni diibaratkan seperti pokok bunga. Kalau kita nak tengok pokok bunga kita tu cantik sepanjang masa, so kita jaga dia elok-elok. Kita siram dengan air, kita baja dia. So bunga tu akan sentiasa segar dan cantik. Kalau kita tak siram, bunga tu MUNGKIN akan cantik (konon-konon la bunga tu tanam dekat Cameron Hihgland la) tapi adakah dia akan kekal cantik dan segar selamanya kalau kita tak siram? Mestilah tak…. Mestilah dia takkan seceria masa kita jaga bunga tu dengan elok.

Macam tu jugakla dengan kulit dan tubuh badan kita. Air kena minum cukup, tido kena cukup dan tido hanya selepas kita remove make up kita DAN kena continuously makan Transgluta/Transbella untuk keep our skin cantik. Ye dak? Macam Transbella dia lebih bagus untuk kita yang ada masalah rambut rapuh, kuku tak sihat and kulit kusam. Sebab dalam dia ada Collagen Trepeptide, Extract Yeast dan Extract Pearl. Kenapa kena makan collagen? Sebab kita ni makin lama makin tua. Ageing process kita tak dapat nak avoid so kalau nak kekalkan kulit yang cantik kena la jaga kesihatan badan and start makan supplement dari sekarang. Allocate la RM80.00 sebulan untuk bantu badan kita. Bukan mahal pon. Kan? RM2.60 je sehari. Murah sangat-sangat.


Dalam Transbella ada Vitamin C, Ekstrak Sakura, Ekstrak Yis dan Collagen Trepeptide semuanya untuk kecantikan kulit.

Transgluta pulak lebih kepada kita yang nak cepat mencerahkan kulit. Transgluta pon ada detox punya fungsi sebab tu jangan pelik kalau korang makan Transgluta senang lawas lepas tu rasa macam kenyang. Ada yang bagi feedback macam tu. Depends pada body masing-masing. I ni tengok gambar-gambar lama masa umur 28-29 rasa macam sedih jugak. Time muda-muda kulit kelam, badan debab, takde langsung fikir nak makan supplement and nak jaga badan. Bila dah nak masuk 35 tahun ni baru la ada kesedaran nak jaga kecantikan. Baru la elok sikit muka ni ha. Sebab tu I suggest pada korang yang belum start, please mulakan regim kecantikan korang dari sekarang. RM2.60 je sehari. Ketepikan duit tu untuk kita bantu badan kita baiki mana-mana yang kurang dari dalam. OK?



5 years ago. I dengan Intan. Malas la nak cakap apa. Sendiri boleh tengok. Haha.


Dah tetuwe baru la start makan supplement Zenia Beauty. InsyaAllah sekarang kami lebih yakin

Masih tak terlambat untuk semua. Elok la kalau sedar dari sekarang. Nak cantik ni bagus untuk diri sendiri. Untuk self-esteem and build confidence dari dalam. Suami tengok pon jatuh sayang. Mereka mungkin la tak cakap apapa kalau kita debab, kulit kusam semua tapi bila dia nampak kita cantik, nanti dia akan rasa ada satu perasaan bangga sebab isteri dia pandai jaga badan. Percaya la cakap I. Memang la dorang cakap, ‘I terima U seaadanya and I tak kisah kalau U put on weight’, Tapi percaya la cakap I, deep down, dia memang nak kalau isteri dia cantik.

So, jangan tunggu lagi. Mulakan dari sekarang. Cuma RM2.60 sehari untuk membantu anda mengekalkan kejelitaan. Gittewwwwwwwww. Sapa yang nak order, nak jadik agent, nak jadik dropship boleh Call/WhatsApp di 0129184042 NOW. RM70.00 for Transgluta dan RM80.00 untuk Transbella. Exclude postage. Kalau nak hadiah misteri, datang Menara Felda esok 25/5/2016 (SATU HARI SAHAJA) dan kalau nak menang barangan dari Zenia Beauty bernilai RM200.00 dan cash RM200.00 ambik gambar dengan mana-mana Zenia Beauty Team and masukkan dalam Instagram macam yang I cakap dekat atas tadi. OK?

SEE YOU TOMORROW!


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...