Friday, May 13, 2016

Mother's Day Promo Ends Tonight

Assalamualaikum...

PERHATIAN KEPADA SEMUA, Mother's day Promo akan berakhir pada hari ini dan lepas ni anda takkan dapat dah harga promo sebegini sebab kita dah guna Agent. So no more promotion ye? Pada yang masih tak buat transaction, make sure payment dibuat sebelum pukul 12am midnight tonite. Lepas tu, segala rayuan atau rasuah berupa makanan atau kek atau apapa je la takkan dilayan. Sorry. No money no talk. Hahahahha. Kalau terlepas promo ni maknanya goodbye forever, takde dah eh promo sebegini dimasa akan datang? Lagipon kita dah poyo la maklumlah dah ada agent. Kah kah kah. Astaghfirullah tak baik belagak.

Transbella  RM60.00 Promo Price for Mothers Day ends tonight




Transgluta also RM60.00 berakhir malam ni ye?

Anyway, tenkiu jugak pada semua yang bagi good feedback pasal Agent semalam. Korang memang kan? Orang offer agent, tetiba nak jd stokist pulak. Lepas tu nak beli sampai 400 botol. Hahaha. Nak buat kolam renang lettewwww. Alhamdulillah syukur sangat sebab I dapat good respon semalam sampai la saat ni masih ada yang email and whatsApp. Semalam gigil-gigil tangan nak reply email segala. Anny pon bila I cakap nak 800 botol by Selasa tak termasuk yang masih belum bank in for agent, dia dah gagap-gagap dah nak jawab bila I tanya boleh sediakan ke tak. Lepas tu bizi call sana call sini. Padan kan muka dia. Bagi kerja keras sikit. Hahahah.

I ingat nanti nak panggil semua agent baru lepak-lepak sarap makan dekat hutel mana-mana untuk sesi suai kenal ice breaking kata omputih. InsyaAllah. Nanti apapa I akan update kemudian ok? Now I ada dekat Kedah and Penang sampai Isnin. Expect late respon di whatsApp and Email sebab I busy menguruskan keluarga ok? Family and business kena seiring. Cecece. Ni Anny dah sediakan jadual apa yang kite kena buat sampai tahun depan. Dia tengah explen, I end call je. Sebab tak boleh nak hadam dah. Nak terbelahak asyik business talk. Hahahha. Tadi dia tanya kenapa putus, I cakap takde line. Padahal.

Soooo apapa WhatsApp I eh? 0129184042 untuk any inquiry. Any inquiry tu termasuk la ada yang whatsApp tanya mana nak cari Chinese Food Muslim dekat KL yang paling sedap atau ubat apa nak pakai kalau bontot anak kena ruam. Tabah je la I melayan. Nasib baik la carry nama Siti Nurhaliza so kena la baik-baik layan peminat. Haha. Kalau I cakap I Azwan Ali, mampos semua dah kena carut. Hahahahah. Okbye!

-eNd-

1 comment:

aziekz said...

Promot teachers day xde ke😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...