Thursday, May 12, 2016

Tambah pendapatan sehingga RM2,000 sebulan dengan menjadi Transgluta/Transbella Agent

Assalamualaikum

TRANSGLUTA AND TRANSBELLA MENCARI AGENT DI SELURUH MALAYSIA!


Jom sama-sama jadi sebahagian dari Zenia Beauty Family bersama I and Anny (^_^)

Seperti yang I janjikan dari last week pasal Agent Transgluta and Transbella today I nak announce yang we now OFFICIALLY OPEN FOR AGENT. InsyaAllah kita sama-sama tambah pendapatan and sama-sama dapat extra income and ada financial freedom dan bebas dari financial problem. Tak susah pon nak jadik agent ni. Modal sangat reasonable and if let say dalam sebulan korang boleh jual 20 botol Transgluta/Transbella korang akan dapat UNTUNG BERSIH RM400.00 – RM480.00 iaitu 40% profit margin dari modal yang korang keluarkan tu. Tu kalau dapat jual 20 botol. Kalau dapat jual 100 botol dah dapat RM2,000 sebulan. Kalau dapat jual 500 botol sebulan macam I kira la sendiri berapa dapat.


Kami dekat Zenia Beauty pon kekadang dah macam sotong nak buat kerja sebab nak catch up dengan order dari customer. Tu yang macam I cakap last time dalam previous entry, kekadang menyesal mengada buat sale segala sebab end up stress nak handle customer. Dengan kitorang punya promotion plan sampai hujung tahun and a few more product yang bakal release soon, InsyaAllah I yakin kita akan semakin dikenali dan sesuai dengan trending rakyat Malaysia sekarang yang suka cantik, putih satu badan. Sapa yang taknak cantik kan? Lagipon Zenia Beauty ialah pengeluar product seumpamanya yang menjual below market price. Dah la murah, product pon berkualiti. So memang ramai orang nak beli.

Now I dah ada more knowledge pasal products dibawah Zenia Beauty and yakin dengan Business Plan yang Anny and team sediakan since dah jadik part of team ni (ehem-ehem) so semua menda la I ambik tau dari production cost, deal dengan kilang, KKM, Agent etc. Kekadang I pulak naik geram dengan Anny sebab dia ni asyik fikir nak maksimakan berapa agent dapat sampaikan I rasa macam DAH TU APA YANG TINGGAL KAT KITA WEI? Menghempas-hempas badan kat lantai punya la geram. Ketuk meja sampai naik bocor meja. Haha. I suruh Anny buat charity je la kalau macam ni. Rasa macam nak baling je kerusi dekat dia. Tapi Anny pesan pada I, suruh I duduk ditempat Agent, apa yang I nak and dalam masa yang sama dia kata, dia percaya kalau kita tak kedekut and berkongsi rezeki, Allah akan bagi more. So I calm sikit ler.


Itu yang lambat sangat nak announce pasal Agent sebab sampai sekarang baru dapat bagi final decision.

Kami di Zenia Beauty bagi Agent, 40% profit dari modal korang which is 29% profit dari harga product yang dijual. Memang diantara komisyen yang tertinggi yang pernah di offer kepada Agent kalau nak dibandingkan dengan Agent-Agent product lain. Korang boleh kira sendiri harga asal memana product and tengok berapa percent je komisyen yang korang dapat as an Agent. OK? I buatkan simple calculation dekat korang berapa yang korang akan dapat dengan menjadik Agent Zenia Beauty.

Transgluta
20 botol = RM400.00
50 botol = RM1,000.00
100 botol : RM2,000.00

Transbella
20 botol : RM480.00
50 botol : RM1,200.00
100 botol : RM2,400.00

Itu yang korang akan dapat kalau dapat jual 20-100 botol sebulan. Lagi banyak korang jual, lagi banyak yang korang akan dapat. Promo la macam mana korang nak buat and dalam masa yang sama, kitorang pon akan bantu memaksimumkan promotion untuk membantu jualan korang dari masa ke semasa di blog, media sosial, majalah, newspaper and soon masuk TV pulak. Kita ada banyak lagi nak buat untuk memperkenalkan products di bawah Zenia Beauty and InsyaAllah kita akan bantu korang untuk bukak booth dekat mana-mana festival di setiap negeri.

Untuk more info macam mana nak jadik Agent, korang boleh email pada I di (surayasulatin@gmail.com) atau Call/WhatsApp I 012-9184042 dan I akan cerita dengan lebih detail dekat sana. OK? I memang nak carik Agent di seluruh Negeri. So far Pahang, Kelantan, Penang dan Kedah dah ada yang berminat. Selangor/KL tak payah cakap la.

Konsep kitorang senang, kita bantu-membantu antarasa satu sama lain. Sama-sama kita usaha, sama-sama penat, lepas tu sama-sama senang. Dapat tambah RM1,000 sebulan pon sebenarnya dah dapat membantu korang punya belanja bulanan jugak. Bila duit ada lebih, kita pon happy and hidup lebih berkualiti. InsyaAllah….

Last but not least, sila ambik perhatian pada peminat Transgluta and Transbella, please grab the chance untuk dapatkan Mother’s Day Promotion untuk kedua-dua ni pada harga RM60.00/bottle and kalau beli dua botol akan dapat FREE Zenia Foundation. Tawaran sebegini takkan ada dah selepas kami pakai Agent ye? Last date ialah esok 13 May 2016. Lepas tu dah takdeeeeeeeeeeeeeee.

-eNd-

1 comment:

Nurul Wahidah said...

kak su,

saya dah emel..hrap kaksu leh baca emel saya.saya tau kak su sibuk..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...