Wednesday, June 8, 2016

RAYA SALE FOR TRANSGLUTA, TRANSBELLA and ZENIA COLLAGEN

Assalamualaikum..

Dengan hashtag #sempatlaginakcantik #sempatlaginakputih sempena Syawal, maka I nak announce yang Zenia Beauty buat RAMADHAN SALE untuk kesemua product kami terdiri daripada Transgluta, Transbella dan Zenia Collagen. So korang kena la grab chance sekarang ni especially yang beli masa offer sempena Transbella Soft Launch on April. Stock mesti dah nak habes kan? Nanti korang pergi beraya orang nampak muka flawless je. Kalaupon takde jerawat, nanti kulit lebih cantik. Transgluta pon ada detox function selain dari nak cerahkan kulit. Yang paling penting air kena cukup at least 8 gelas air sehari. Nanti I share macam mana nak cukup minum 8 gelas air. OK? Bulan puasa pon boleh consume Transgluta and Transbella. Takde hal. If korang makan salah satu, ambik sebelum tidur lebih bagus. Sebab lepas tu perut dah kosong. Atau kalau ambik dedua, sebelum tido makan Transbella and bangun sahur makan Transgluta pulak. OK?


RAMADHAN SALE ZENIA BEAUTY!


Dengan setiap pembelian 2 botol Transgluta/Transbella atau Combo Zenia Collagen korang akan dapat Sampul Duit Raya Zenia Beauty FREE sebanyak 10 keping!

Sampul Duit Raya Zenia Beauty


2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM80.00 (Original Pirce RM150.00) Jimat RM70.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

Kalau korang nak beli 1 unit each pon boleh. Tadek hal, tapi takdapat la Sampul Duit Raya dari kitorang. Heeeeee. Untuk bulan puasa ni, sale Zenia Collagen tetiba naik je. Sebabnya ramai yang repeat order sebab percaya dengan keberkesanan Zenia Collagen. Jenis yang tanya pon terus, ‘Kaksu saya nak 3 botol Zenia Collagen. RM450.00 setengah kan? Saya bank in sekarang’. Takde dah mintak discount ke apa. Bila I tanya, dia cakap Mak dia suka Zenia Collagen. Bila makan, kulit pon lembap lepas tu boleh tambah tenaga. Memang pun! GF I pon sampai sekarang consume Zenia Collagen. Elok untuk tambah collagen dekat lutut. Nanti nak duduk pon dah tak sakit. So kira macam, dapat package la. Kulit pon cantik, badan pon rasa cergas.

Testimonial Zenia Collagen


Pada yang nak focus on kulit putih, I suggest ambik Transgluta. Memang cepat kesan dia. Ada yang makan 6 hari dah rasa kulit makin cerah. Macam Miss M (Bukan nama sebenar) dia cakap, badan dia dah putih, Cuma kulit muka je degil sikit. Tapi takpe, asalkan dia putih so dia akan continue la consume. Macam Miss M, dia memang degil skek kulit muka sebab banyak sangat main panas, dengan eye bag tahap mintak ampun, kulit kusam semua package. So makan sebotol badan je putih. Kena continue la. Kalau dah kulit merana sangat, better ambik dengan Transbella sebab dalam Transbella ada Collagen Trepeptide. 5 kali kuasa pencerahan. So bila Transgluta + Transbella bergagung, memang meletop!

Bergabung Meletop ok Shanom Nor Ain, bukan Berkabung Meletop. Berkabung untuk untuk ongmati. Please take note.


Ikut tips ni, dapat la minum 8 gelas air sehari masa bulan puasa. Follow tau? I pon guna cara ni. Seronok rasa dapat minum 8 gelas air sehari.

Before and After Transbella

Untuk yang nak focus pada repairing kulit, boleh ambik Transbella. Nanti dia akan slowly repair kulit bagi elok. Lama-lama bila kulit dah elok automatically akan jadik cerah jugak. Sama macam Transgluta tapi kesan dia lama sikit baru nampak. Kulit akan elok dulu and slowly akan putih. Sebab tu mana yang ada eye bag panda, rambut gugur, rambut cepat putus lepas tu kuku kuning-kuning, gigi pon kuning ambik Transbella. Dia repair dari rambut – ke kuku sekali. I tau ramai yang suka Product Kecantikan yang nampak on fizikal, but penting untuk kita menjaga kecantikan, makan vitamins, ambik collagen untuk dalaman jugak. Kita ni tak boleh tidak akan melalui ageing process so elok la kala start regim kecantikan dari sekarang. Never too late. I pon sedar baru tahun lepas. Bila dah sedar, memang tak turn back dah. Teruskan ajer. Lagipon tak mahal. Below RM100.00 korang boleh dapat mana-mana of Transgluta and Transbella.

Untuk order, korang boleh order terus pada I. WhatsApp dekat 012-9184042 NOW atau Agent-agent yang I recruit (Tak termasuk agent HQ). Order kat sapa-sapa antara kami pon takper. Kita memang tag team together. Susah senang sama dipikul bersama konsep dia. InsyaAllah. Kalau nak COD pon boleh. Nanti boleh refer pada one of us. OK? Untuk yang duduk area Amcorp Mall, boleh contact Ellis (019- 2644878) and terus collect dekat dia. Ellis pon terjebak and masuk dalam ini cerita. Hahahaha. Ni la Agent paling menyirap I ada. Kecik besar je I pandang dia, tapi sebab ada effort nak jadik part of team so I bagi dia chance. Untuk Agent lain, check detail dekat bawah.

Nur Atiqah (019- 2163196)

Shae (012- 2141810)
FB : shae taib

Siti Saodah (012- 4393230)
IG : @sitiodette_88

Aida Syakirah (011- 1979 8607)
FB : aida syakirah

Azlin (017- 3364942)
FB : Azlin Abd Hamid

Untuk yang berminat menjadik Agent/Dropship korang boleh hubungi I terus and I akan explen macam mana nak jadik one of I punya team. Dengan modal permulaan serendah RM500.00 pon korang dah dapat jadik Agent. Keuntungan yang korang dapat ialah 40% dari modal yang korang keluarkan. Lagi banyak jual, lagi banyak re-stock lagi banyak korang dapat. Nak jadik Agent, kena tough and jangan cepat give up. Kena rajin buat promo and share testimonial. Kita kerja sama-sama untuk naikkan brand. I takkan tinggalkan korang terkapai-kapai kelemasan. Kita work together as a team. I always ada untuk guide. Setakat ni, I rasa I la leader paling tak garang. I tak suka nak push-push orang sebab I pon tak suka kena push, tapi kita kena kerja sama-sama.

Sekian pengumuman RAMADHAN SALE untuk Zenia Beauty. Menyirap tak ending? Hahahaha.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...