Monday, June 27, 2016

SEMPAT LAGI FOR RAYA SALE by ZENIA (Last postage 29/6/2016)

Assalamualaikum..


RAYA SALE ZENIA BEAUTY (Zenia Collagen, Transbella & Transgluta) akan berakhir pada 30 June 2016. So sapa yang rasa nak beli and putih masa open house, boleh terus WhatsApp I dekat 012-9184042 NOW. Harga ni valid sampai 30 June aje ok? Postage pulak last on 29 Jun 2016 (Rabu) which is I need payment sebelum 12.00pm. Let say korang bank in lambat, postage dibuat selepas raya tapi still dapat la secure harga promo. Lepas 30 Jun 2016 all item back to normal price ok? Bulan puasa ni tak larat nak bebel banyak-banyak sebab lapar hahaha. Untuk testimonial ke apa, tengok dekat @Transgluta Instagram. Kat situ ada melambak testimonial. Mana yang bertangguh-tangguh beli sebab nak tengok kesan pada orang lain dulu, Amacam? ada rasa nyesal tak sebab lambat makan? Hahaha. Takper, sempat je lagi nak putih untuk Open House. OK? Jom check out price.


RAYA SALE by Zenia

2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM90.00 (Original Pirce RM150.00) Jimat RM60.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...