Tuesday, June 28, 2016

Zenia Beauty Throwback at Matrade

Assalamualaikum..

Ni first time I join jaga booth for Venduer Festival dekat Matrade 18-19 Jun lepas. Si Atita pon ada datang sana masa Sabtu tu. Dia tu ngek la. ‘Kak mari la beli Transgluta dengan Transbella. Lepas tu boleh la try Transformer pulak’. Main banyak Titot ni. Lepas tu I asyik cakap dia. ‘Wei jom la pergi Fynn Jamal RTW. Jom Tita, jom!’ Masuk 5 kali Tita cakap, ‘Ko kenapa kak? Sewel?’ Hahaha. Saja nak carik pasal dengan dia. Tenkiu pada yang datang bagi sokongan pada Zenia Beauty. Ada yang malu-malu nak ajak ambik gambar. Bertolak-tolak, saja la tu nak bagi I perasan artis. Mekap dah cantik haritu so please la kasik chance sekali-sekala dekat I ok? Yang lawaknya masa mula-mula sampai, I rasa maluuuu giler tak tentu arah. Tetiba hilang skill Pembaca Berita. Tapi makin lama makin syok and I pulak naik geram dekat Anny masa customer tanya, suara dia slow je macam berbisik. Dah la dia tu kalau nervous dia akan jadik gagap terketar-ketar. Ngek!



Thank You Linda Kesayangan for this make up. I sukaaaaa!!


Simple but sweet kan? Korang kalau nak mintak Linda make up untuk any function semua boleh buat. Dari Photoshot, Dinner, Bridal semua boleh. Dia guna make up berquality macam NARS, MAC etc. Takde double standard. Ko orang biasa ke, celebrity ke semua dia guna barang yang sama. I perasan jugak ada MUA yang suka double standard when it come to make up equipment.  Bila artis je dia bawak keluar yang mahal-mahal. Kalau kita-kita ni keluar yang cap ayam jer. Harga make up pon murah. RM100.00 pon boleh :) Kata Linda semua boleh bawak bincang. Check out Instagram Linda untuk more photo. Any booking boleh Call/WhatsApp direct pada Linda dekat 010-2206293 OK?




Atitot


Alolo manjanya Anny. Pang nak?



Tengok la Si Anny, tak terkawal dah dia. Orang pesan banyak kali. Wei, jangan la aggressive sangat! Tapi kesah pulak dia? Hahaha.

I dekat booth tak lama pon. Both day I ada dari 3.00pm – 6.00pm jer. Dekat-dekat nak balik usually Anny ajak merayau. Dia ni obsess sikit dengan artis.  Habes segala Fazura dengan Anzalna dia nak kejar. I layan kan ajer. I pulak suka la carik foods. Macam daging dendeng and sambal-sambal. Crowd memang ramai yang datang malam lepas berbuka. Sales Al-hamdulillah ok. Cover la nak bayar booth. Haha. Paling best bila Agent dari Penang datang re-stock Transgluta and Transbella. Dia punya sales laju, tak sampai sebulan dah re-stock balik. Suka lettewwww dapat duit raya lebih. Anyway, sapa yang nak beli Zenia Collagen, Transgluta and Transbella untuk Raya Promo yang dapat Angpau tu boleh lagi eh? Cuma last payment is esok tengahari untuk postage sebelum raya. If nak buat payment still boleh sampai Khamis. Lepas tu harga back to normal. Jangan menyesal Cik Salmah!

WhatsApp 012-9184042 untuk order ok? Okbye!

-eNd-

1 comment:

Ayu Mns said...

Kak Sue..cantiknya kak sue.
Bila buat rambut mcm tu,mcm princess...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...