Thursday, July 21, 2016

Confident Ke Dengan Naked Face?

Assalamualaikum..

Minum air kosong 8 gelas air sehari, elakkan caffeine selagi boleh, makan Zenia Collagen/Transbella lepas tu Sebiji Transgluta konsisten dan jadikkan regime pemakanan tambahan untuk kecantikan anda setiap hari, nanti bila tanggal make-up, siap cuci muka semua dengan baby wipes, lepas tu snap gambar sendiri. Bila nampak muka bersih macam ni, rasa macam satu kepuasan. Actually muka yang bebas dari make-up and bersih, tak kusam dan nampak sihat sebenarnya itulah kepuasan yang kita dapat selepas konsisten makan beauty supplement pilihan korang. Seriously. Kulit yang cantik dari dalam, cerah dari muka sampai badan itulah yang bagus. Bukan setakat cantik pada permukaan jer. Sebab tu selain dari Skincare, makanan tambahan kesihatan macam collagen ni amat penting untuk mengekalkan kulit sihat dan cantik dari dalam terutamanya yang dah berusia 30 tahun bilamana collagen dalam badan mula berkurangan (tetiba macam article magazine)


Confident je ko kan letak naked face macam ni dengan hidung jambu semua. Mati la naaaaak! Hahaha. Seketul merah atas dahi sebab kena rogol dengan nyamuk. K.

Sebab tu I cakap banyak kali pada nkorang, please la start dari sekarang. It may take times tapi after sometimes, bila korang dah nampak hasil dia nanti akan ada rasa puas. Kalau korang rasa muka takde jerawat semua and tak perlu makan, anda silap. I dulu pon rasa macam tu sebab I takde masalah kulit apa tapi tu la, kulit kusam lain macam. Bila sesapa suggest apapa orang tak bukak mulut lagi I dah cakap ‘No’, kedeks sangat nak keluar duit RM100-150 sebulan sebab rasa muka dah ok sesangat. Tapi bila dah amalkan sendiri and nampak hasil dia baru la rasa menyesal. Menyesal sebab patut dari umur late 20’s pon sepatutnya I dah makan tapi takper la. Now middle 30’s baru nak start and InsyaAllah I akan konsisten. Cantik kulit, kurus ni semua even though rasa struggle untuk maintain tapi macam yang I cakap, selepas 14 hari korang buat apapa macam jaga makan or makan supplement and lepas tu korang dah biasa and InsyaAllah takde masalah untuk konsisten.

Kenapa kena makan konsisten? Sebab : Badan kita ni sama macam pokok. Pokok kalau dia berbunga and nak kekal cantik so kita kena selalu baja, siram and jaga. Betul tak? If bulan ni baja, lepas tu dah tak buat apapa jangan la expect pokok bunga tu akan kekal lawa sampai 18 tahun. No. Tapi kena always maintain. Masa bulan puasa sebenarnya, I ada skip jugak makan sebab kekadang lupa (faktor usia mangkali sebab dah tuweeeee) and I admit, kurang dah hasil dia compared dengan bila I konsisten makan. Habes je puasa, I makan balik semua dengan konsisten and after 2 weeks raya, I got back my healthy skin.

Soooo pada korang yang still tak mula lagi makan Zenia Collagen/Transgluta and Transbella please pretty please start dari sekarang. Untuk yang 30 tahun keatas I suggest ambik la Transbella if tak cukup budget nak beli Zenia Collagen. Kesan pemutihan pada kulit may be slow sikit dari Transgluta tapi if konsisten makan 2-3 bulan, nanti korang bukan sahaja dapat kulit yang cerah tapi also sihat sebab Transbella ada repairing punya function. Kunyah sebiji sehari. Cukup. Tak susah pon. Sambil kunyah, goyang tetek dah setel boleh cantik. Haha. Pada yang 30 tahun kebawah boleh ambik Transgluta and sapa ada budget lebih boleh ambik Zenia Collagen + Transgluta sebab Zenia Collagen ni mengandungi collagen Gred A. Elok la ongute makan untuk bagi lutut tak sakit, main pondok-pondok pon best sebab dalam dia ada Manjakani. Wakaka.

Beli sekarang sehingga 3 August 2016, korang akan dapar harga promo Raya sebab 29 Syawal ialah pada 3 August 2016. OK? Ketepikan duit gaji untuk self-reward bagi mencantikkan kulit. Ok sep. Give me five!




2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM90.00 (Original Price RM150.00) Jimat RM60.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

WhatsApp 012-9184042 untuk order. Love you (Tetiba)

-eNd-

1 comment:

Amanda Suria said...

Waaaa...i nyer tranglutta ngan tranbella dh nak abih..nanti i beli baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...