Friday, July 15, 2016

Repeat Customer Zenia Beauty Boleh Dapat Harga Promo Raya Lagi Kbye

Assalamualaikum..

Seronok je bila lepas cuti raya since Isnin haritu I dapat banyak WhatsApp dari Zenia Beauty consumer bagitau I yang ada rakan handai, sahabat taulan, jiran tetangga serta sanak saudara puji cakap kulit lebih cantik dan cerah masa dorang beraya. Semua excited siap share gambar belaka. Lepas tu sebab gelabah terus nak beli lagi 5 botol terus sebab taknak putus stock. Hahahaha. So kepada semua repeat customer yang ada data dengan I, korang still boleh beli Zenia Collagen, Transgluta and Transbella pada harga ‘Raya Sale’ ok? I ada simpan semua data tu. Offer ni I bukak sampai 31 July 2016 sahaja and kena purchase melalui I sahaja ok? But only for repeat customer. Kalau bukan repeat customer, harga takde promotion. Padan muka ko, sapa suruh taknak beli. Hahahaha.



2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM90.00 (Original Pirce RM150.00) Jimat RM60.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

Macam biasa, bila ada yang WhatsApp I tanya mana yang lebih bagus Transgluta or Transbella, First I akan tanya umur, lepas tu apa focus dia. Nak cerah atau nak repairing. Usually yang below 30 I akan suggest makan Transgluta but 30 tahun keatas I akan suggest makan Transbella sebab dalam Transbella ada collagen. Macam yang I selalu cakap sampai berbuih dah mulut, makan la weeeeeei supplement untuk kecantikan especially yang ada collagen. Zenia Collagen tu walaupon nak buat dia leceh sebab kena bancuh, lepas tu harga dia mahal sikit tapi sila la paham tentang khasiat collagen. Jangan spend more untuk beli collagen dari Brand yang dah establish sebab ada yang sampai RM200++ sebab kitorang di Zenia Beauty menggunakan Collagen Gred A and harga jauh lebih murah.

Kata la kalau pemalas nak bancuh, makan la Transbella. Sebijik sehari. Kunyah-kunyah je bukan susah pon. Minum air 8 gelas sehari, elak caffeine ITU SAHAJA pon malas jugak ke? Kalau malas korek lubang ha baring je dalam tu terus lepas tu kambus. Hahahahaha. Transgluta pulak memang la tak payah cerita kesan dia. Sebab dalam dia ada glutathione so memang kalau makan confirm akan cerah but kena bagi time la sebab kesan pada setiap orang tu berbeza. Ada yang cepat, ada yang lambat yang PENTING kena konsisten. Ok? Konsisten. Jangan la bulan ni makan beria, lepas tu dah nampak kulit cerah, korang stop pulak. Nanti kulit kusam balik komplen dekat I, I tunjal je nanti. Hahahaha. Kulit kita ni sama macam pokok bunga. Nak pokok sihat, segar kena la selalu baja dan siram baru la cantik.

Pada yang tak start-start jugak walaupon I dah cakap banyak kali please jaga kecantikan kulit dari sekarang tapi buat bebal, haaa lantak ko dekat situ. Nanti jangan semua orang dah kulit flawless and cantik, lepas tu korang baru nak makan hati. Orang cakap please start now, please start now, please start now taknakkkkkkkkkkkkkk jugak makan. Kedeks jugak nak keluar duit RM80.00 sebulan. Dah la makan tak jaga, terdedah pada habuk, duduk dalam aircond sampai kulit kering and umur pulak dah makin banyak angka lepas tu harap pada foundation je nak nampak kulit cantik. Nanti balik rumah dah cuci muka semua menung depan cermin sebab ‘why dah tak cantik macam dulu?’ P a d a n l a m u k a kan?

Cambiaso sila WhatsApp I dekat 012-9184042 untuk order and untuk tengok testimonial boleh tengok dekat Transgluta Instagram. Kbye! Malas nak bebel banyak-banyak pepagi Jumaat ni, kurang pahala Mak Jemah.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...