Wednesday, July 27, 2016

Transbella dengan repairing function. Slowly takper, but surely cantik.

Assalamualaikum..

Mana-mana yang belum grab Promo Syawal untuk Transgluta, Transbella and Zenia Collagen boleh la grab sekarang sementara offer masih valid. Ok? Ketepikan duit siap-siap untuk mencantikkan kulit. Mana yang kulit takde masalah, takde jerawat semua pon boleh consume jugak so that kulit lebih cantik. Usually kulit kering memang takde masalah jerawat semua ni tapi kulit macam tak lembap. Bila makin berusia tetiba nanti timbul ler jeragat and tompok-tompok hitam. Seram ok? Lebih baik start consume dari sekarang supaya kulit maintain cantik sebab nanti once dah naik jeragat, kena la double usaha nak hilangkan jeragat also ambik masa + sakit la mata tengok kulit dah tak cantik. 

Kalau jeragat jenis sekeping-sekeping tumbuh dekat hidung/pipi lagi la stressed. Nak tutup dengan concealer lama mana kan? Dah tu if dekat rumah, takde confident nak naked face sebab kulit tak cantik. If tak lembap nampak tak sihat. Bila tambah beauty supplement so that kulit lebih la nampak cantik and lembap. Kita punya badan, bila makin berusia collagen akan berkurang and please la start makan beauty supplement dari sekarang. Nak start makan semua beauty supplement ni memang rasa susah but once dah start and dah dapat tengok hasil nanti automatic rasa happy nak teruskan makan. Sebab tu laaaa I ramai repeat customer. Jenis I cakap beli la 2 botol terus sementara murah ni, tapi taknak dengar. Dah makan 10 hari terus happy lepas tu nak repeat order tapi offer dah habes time tu. Pahadan la muhuker korang.  Eh susah la nak bebel banyak-banyak. Harini I nak share gambar before and after Transgluta/Transbella and some testimonial. Tengok and baca sendiri wokeh?


Adik ni ada masalah kulit. Dia makan Transbella and Transgluta consistently and now tengok kulit sikit punya flawless. Bukan susah pon makan Transbella. Ambik sebiji kunyah je. Rasa dah la sedap macam gula-gula. Nak booster and kalau kaya, boleh makan 2 bijik sehari. Lepas makan buat bodoh, tau-tau nanti kulit dah cantik je



Transbella akan work slowly. Dia ada repairing punya function. Mana yang tak ok dekat kulit, nanti dia akan repair. Ni tengok bintik-bintik merah pon hilang siap package parut pon hilang. Yang penting makan consistent, elak caffeine and minum 8 gelas hari sehari. Lepas tu let the Transbella buat kerja dia. 


Taktau nak makan mana satu? Nak fokus cerah or nak repair kulit? Nak cerah macam Dyba, makan Transgluta. Tengok kulit dia transform macam mana. Now dia baru give birth, dah tak sabar nak cantikkan kulit balik. Lepas 2 bulan bersalin dah boleh start consume Trangluta ye?



Intan jenis kulit tak boleh dimaafkan tahap kegelapan dia. Haha. Sebab degil sangat, kena makan Zenia Collagen + Transgluta. Lepas 3 month tengok macam mana sikit punya lawa. Intan pon makan consistent. Makin lama makin cantik. Siapa tengok Intan depan-depan ramai yang rasa kagum sebab dia now cantik kulit macam Pwincess.


Tengok ni, makan 2 minggu dah nampak kesan terus nak jadik Agent. Setiap orang kesan dia berlainan. Yang penting Mak Jemah kena la sabar. Jangan la makan seminggu terus harap ada perubahan. Macam I cakap, Beauty supplement ni konsep dia kena makan konsisten untuk kesan cantik yang berterusan. Ok?


If muka teruk macam mana pon, jangan give up. Consume and give time. OK?


Transgluta pulak ada fungsi detox. Sebab tu ada yang makan, senang nak membuang jugak. Yang penting, air kena minum 8 gelas sehari untuk kesan yang lebih effective. Ok?


Yang ni pulak muka takde masalah. Jerawat apa semua takde tapi bila makan Zenia Product, baru dia puas hati kulit makin berseri and nampak sihat.


Haaaaa. Kan dah cakap, Transbella dia akan baiki kulit slowly...


Baru sebotol makan dah nampak kesan. Ada jugak customer yang balik je dari pantai terus makan Zenia Collagen + Transbella + Transgluta terus. Sunburn pon hilang and kulit ok balik after 2 weeks. Tak ke best tu?

So, lekas-lekas dapatkan Zenia Beauty Product S E K A R A N G. Ok? Tak jeles ke tengok orang berzaman kulit cantik, kita baru nak start now? Start cepat and happy sama-sama dengan I sebab kulit makin cantik dan sihat. WhatsApp 012-9184042 untuk order ok? Nanti zaaaappp sepantas kilat I reply. Nah tengok harga dekat bawah. Lepas tu kasik tau I nak yang mana satu. Nanti bulan depan I nak keluar voucher pulak untuk loyal customer yang dah setahun bagi sokongan pada I and Zenia Beauty. Tungggguuuuuuu!

2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM90.00 (Original Price RM150.00) Jimat RM60.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

-eNd-

1 comment:

aziekz said...

Berkesan...tp sayang .sye x consisten dan xble tggal nescafe..wajib mnum pg2..cmner ek..ad tips x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...