Friday, July 29, 2016

TransCare by Zenia Promo Beauty Pack RM55.00 SAHAJA

Assalamualaikum..


Kepada sesiapa yang ada masalah kulit kronik macam jerawat, parut hitam, berminyak tahap boleh goreng ikan patin makan panas-panas dengan nasi letak kicap and sambal tumis ikan bilis perrrrghhhhh ape ni tetiba cakap pasal makan? Haha. Ok sambung balik hahaha. Mudah sangat nak distracted dengan makanan OMG. Ok. Kepada yang ada masalah kulit macam I cakap tadi tu, I nak offer kepada 30 orang yang pertama untuk beli TransCare by Zenia - Beauty Promo set skincare yang ada pencuci muka, krim siang and krim malam pada harga RM55.00 sahaja. FREE POSTAGE. 30 orang sahaja ok? Lepas tu InsyaAllah dalam middle August kita akan start jual pada public. InsyaAllah. Harga dia nanti I akan announce kemudian tapi yang pasti memang murah and below RM100.00. TransZenia ni bukan Skincare biasa tapi kita focus more pada yang ada masalah kulit or masalah kulit kronik. Pada yang takde masalah sangat pon boleh pakai tapi seminggu 3 kali dah cukup. Jom tengok!


Zenia Beauty  New Baby - TransCare by Zenia

Selesaikan Masalah Anda Dengan TRANSCARE 3 in1...


BEAUTY & TREATMENT SOAP (60g)



Mempunyai Glutathione, Vitamin C & E, Aloe Vera, Pheno - SFE, Ekstrak Liquorice yang mampu memberikan kesan-kesan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
☑Mengatasi masalah kulit muka yg berminyak
☑Mengatasi masalah eczema
☑Menghilangkan bintik-bintik hitam, bekas luka dan jerawat
☑Memutihkan kulit wajah tanpa pengelupasan
☑Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi
☑Meratakan tona warna kulit
☑Melicinkan kulit muka



Cara guna :
๐Ÿ‘‰ Basahkan sehingga berbuih kemudian sapukan kepada wajah, tunggu sehingga 3 minit dan bilas dengan air sehingga bersih.



DAY CREAM (10g)
Mempunyai Aloe vera, barley mart, extract comfrey, vitmain C yang memberikan kesan-kesan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
☑Menghalang kulit dari sinaran UV (spf 45)
☑Mencerahkan kulit wajah
☑Melembabkan kulit
☑Menghilangkan parut, jeragat & jerawat
☑Menghaluskan kulit



Cara guna :
๐Ÿ‘‰Oleskan di dahi, bawah mata, pipi, hidung, dagu, dan leher..sapukan secara rata dan lembut
๐Ÿ‘‰Boleh digunakan sebagai bedak alas
๐Ÿ‘‰Digunakan waktu siang



NIGHT CREAM (10g)

Mempunyai pearl, glutathione, soybean placenta, essence, Vitamin C yang memberikan kesan-kesan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


☑Menegangkan kulit
☑Mencerahkan kulit
☑Sebagai agen pelembab wajah
☑Melembutkan kulit
☑Mematikan & mengecutkan jerawat
☑Menghilangkan parut jerawat dan jeragat



Cara guna :
๐Ÿ‘‰Oleskan di dahi, bawahbin mata, pipi, hidung, dagu, dan leher
๐Ÿ‘‰Ratakan krim ke seluruh wajah sehingga meresap
๐Ÿ‘‰Digunakan waktu malam

So kepada yang berminat nak jadik diantara yang terawal menggunakan TransCare by Zenia boleh WhatsApp I sekarang ke 012-9184042. RM55.00 sahaja FREE POSTAGE ok? 30 orang ajer ok? Kalau nak offer untuk semua, nanti I dengan Anny pergi kerja pakai sependa ajer la. Hahahahahaha.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...