Friday, August 12, 2016

Corset 5XL Dah Available Weeeei

Assalamualaikum.

BERITA BAAAAAAIK pada yang haritu tanya House of Corset size 5XL ada ke tak stock, ni I nak bagitau yang 5XL DAH ADAAAAAA. Tadi pon I lepaskan dulu yang dah cop awal-awal kalau ada size 5XL so lepas tu baru boleh bagitau dekat readers lain. Sweet kan I simpankan yang cop dulu? Hahaha. Sweet abah engkau! Dah… Cakap banyak takde. Sapa nak size 5XL sila WhatsApp I sekarang di 012-9184042. Tabah je la aku dengan WhatsApp nak ajak berkenalan la apa la. Macam-macam hal readers ni. Postage buat hari Isnin ye sayang-sayangku sekalian. Jaaaarang nak ada corset yang size besar macam ni so sementara ada kena grab sekarang sebab RM150.00 jer pun. Murah nak mampos. Pejam mata goyang tetek keluar je la duhet skek nak melawa and kurus. Usually kalau custom made corset naik sampai lima nam ratus. Pakai corset ni bagus sebab boleh kempiskan perut and sekat la sikit ruang makanan masuk dalam perut. Macam Dyba, habes je pantang terus pakai sampai la sekarang. So nampak la punggong and breast push up skek. Kan lepas bersalin ni macam flabby skek?



Ni ukuran untuk Size 5XL House of Corset
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm
Paling penting ikut ukuran punggong ok? Okbye

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...