Tuesday, August 30, 2016

Lelaki Pon Makan Transbella !

Assalamualaikum..

Transbella sekarang ni, lelaki pon dah makan, nak sama cantik kulit macam perempuan. Dah pandai melawan. Haha. Sapa cakap lelaki tak boleh nak kulit cantik? Boleh je. Ada jugak a few customer yang belikan Transbella untuk diri sendiri dan jugak suami. Katanya biar kulit cantik sama-sama. Bukan susah pon nak makan. Kunyah je macam gula-gula and ambik sebijik sehari. Nak booster boleh makan 2 biji sehari. Takde limit. Asal ada duhet semua boleh jalan. Lagipon Transbella ni bagus sebab ada repairing function. Mempunyai 5 kali kuasa pencerahan sebab dalam dia ada collagen trepeptide. Lepas tu berfungsi sebagai anti penuaan dan membaiki struktur kulit. Kataaaala korang takde masalah kulit tapi tak perasan kulit kusam sebenarnya, boleh je makan. Jadikkan routine, nanti lepas 2 bulan tetiba je kulit makin flawless. Takyah beria buat menda lain. Makan sebiji Transbella sehari je. Senang. Lebih-lebih lagi yang dah berusia 30 tahun keatas, memang I suggest untuk start ambik beauty supplement yang ada collagen. Tak payah susah-susah, I pon dah penat bebel so consume je Transbella ok? Okbye.


Cikgu handsome Vnkery pon one of the consumer. Dia makan senyap-senyap je. Lepas kulit makin flawless baru dia reveal. Thank you Cikgu Khairi!



TRANSGLUTA
Dalam bentuk kapsul berfungsi untuk mencerahkan kulit, merawat jerawat & parut

TRANSBELLA
Dalam bentuk tablet mempunyai 5x kuasa pencerah dan extra kolagen untuk anti penuaan dan membaiki struktur kulit.

ZENIA COLLAGEN
Dalam bentuk powder focus untuk topup kolagen dalam badan yang semakin berkurangan. BONUS dalam ZC ni mempunyai manjakani dan habbatussauda. So kalau manjakani maksudnya apa? Ehem ehem.

TRANSCARE
Promo pack set basic 3in1 ada sabun, krim siang dan krim malam membantu mencuci kotoran luaran wajah anda dan merawat masalah wajah yg berminyak, jerawat dan berparut.

Semua product Zenia Beauty ni ada Merdeka Sale. Payment kena buat sebelum 1 Sept 2016 ok? Lepas tu Merdeka Sale ni akan berakhir dan tahun depan pulak la baru buat balik Merdeka Sale. Nak order boleh WhatsApp I terus dekat 012-9184042 and setiap satu product yang nkorang beli akan dapat voucher RM10.00 untuk next purchase. Valid selama 6 bulan ok? Okbye. (Bye lagi. Hahaha)

MERDEKA PROMO ZENIA BEAUTY

1 Transbella : RM80.00
1 Transgluta : RM70.00
2 Transbella : RM140.00
2 Transgluta : RM120.00
1 Transbella + 1 Transgluta : RM130.00
Zenia Collagen : RM90.00
Zenia Collagen + Transbella : RM160.00
Zenia Collagen + Transgluta : RM150.00

ALL ITEM FREE POSTAGE EXCEPT FOR ZENIA COLLAGEN COMBO ADD RM7.00 FOR POSTAGE

-eNd-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...