Wednesday, August 17, 2016

MERDEKA SALE AND RM10.00 FREE VOUCHER FOR TRANSBELLA/TRANSGLUTA/ZENIA COLLAGEN

Assalamualaikum..

Perhatian semuaaaa peminat Transgluta/Transbella dan Zenia Collagen. Now Zenia Beauty akan buat MERDEKA SALE bermula dari harini Rabu - 17 August 2016 sampai Rabu - 31 August 2016. Harga baru, offer baru siap ada voucher RM10.00 FREE untuk Transgluta and Transbella for the next purchase and expired data lagi 6 bulan. Maksudnya boleh guna sampai February tahun depan. Suka ke taaaaaaaak? Kalau suka kena sayang I lebih ok? Seronok tengok feedback dari customer Gluta and Bella. Memasing bukan main lagi update testimonial dengan I cakap banyak dah berubah kulit and menyesal tak consume dari dulu. Kalau tak, sekarang dah cantik. Sapa yang bagi I WhatsApp macam tu I reply rolling eyes je. Puas dah bebel banyak kali, tapi degil taknak jugak beli. Kan I dah cakap, sebulan spend at least RM80.00 sahaja untuk bagi kulit cantik. Sama dengan RM2.70 SAHAJA sehari tu pon taknak jugak. Geram jer. Kekadang sayang je I tengok orang yang muka takde jerawat tapi nampak kusam. Rasa macam nak cakap ‘Awak, tolonglaaaaa makan beauty supplement untuk bagi kulit lawa’. Tapi dah kang kalau tegur entah sapa-sama, tak pepasal makan penumbuk. Hahaha. Makan la mana-mana Zenia Collagen/Transgluta and Transbella nanti kulit akan lebih moist.

Macam Zenia Collagen pon ada peminat tersendiri. Bila ada offer ni kekadang ada yang beli sampai 6 botol terus. Makcik-makcik ramai suka sebab dorang cakap lutut dah tak sakit. Yerla, sebab dalam Zenia Collagen ni ada Collagen serbuk yang bagus untuk tambah collagen yang berkurangan dekat sendi-sendi badan. Sebab tu badan dah tak sakit. GF I pon one of the regular customer. Asal habes je mintak. Nanti kalau lambat sampai bising la dia cakap nanti dia dah tak cantik. Haha.



RM10.00 voucher Transgluta


RM10.00 voucher Transbella


Ni semua korang boleh guna untuk next purchase ok sayang-sayang sekalian. 1 botol dapat 1 voucher and voucher ni valid untuk non-promo item sahaja. Maksudnya boleh beli time I takde announce promo lah. Paham ke idok? Kalau request nak guna time ada promo, I pergi kerja pakai sependa jer la. Kalau ikut korang, memang all the time la pergi kerja pakai sependa pon. Hahahaha. Untuk yang menyusu baby takde masalah nak makan. Takkan bagi effect pon pada susu. Tambah banyak lagi ada la sebab bila makan Gluta/Bella kena minum 8 gelas air sehari so susu akan jadik lebih banyak. Untuk yang baru lepas bersalin pon boleh makan jugak after 2 months.  Untuk yang ada masalah lain or nak mintak any advice, feel free untuk whatsApp I terus dekat 012-9184042 untuk I suggest apa yang korang perlu ambik. Nanti malam sikit dalam 10.00pm I dah masuk bilik untuk tidokan Shein, I balas. Ok? Harap bersabar. Kang tak cakap macam ni kang ada je yang WhatsApp ‘Kaksuuuuuuuuuuuuuuuuuu maaaanaaaa?’ Hahahaha.

MERDEKA PROMO ZENIA BEAUTY

1 Transbella : RM80.00
1 Transgluta : RM70.00
2 Transbella : RM140.00
2 Transgluta : RM120.00
1 Transbella + 1 Transgluta : RM130.00
Zenia Collagen : RM90.00
Zenia Collagen + Transbella : RM160.00
Zenia Collagen + Transgluta : RM150.00

ALL ITEM FREE POSTAGE EXCEPT FOR ZENIA COLLAGEN COMBO ADD RM7.00 FOR POSTAGE

Ni gambar yang I share dekat bawah ni, semua makan Transgluta  + Transbella at the same time. So dia terus bagi booster la pada kulit. Transgluta untuk cerahkan kulit + ada Vitamin C and Transbella untuk repairing function. So mana yang ada kulit gelap and pasir-pasir jerawat halus makan gabungan ni cepat je la kulit putih + moist cantik at the same time. Sama jugak kalau makan mana-mana dengan Zenia Collagen. I sangat recommend pada yang baru balik dari pantai lepas tu sunburn and jugak pada yang kerja office terdedah dengan aircond almost 10 hours sehari. Kita sebenarnya tak sedar kulit kita kering sebenarnya. Tau-tau nanti kedut je. Nak-nak pulak yang dah 30 tahun keatas. Ageing process ni kalau kita tak lambatkan laaaaaaaaaagi la cepat nampak tuweeeee. Bila makan beauty supplement macam ni banyak la bantu kulit lebih lembut. Nanti kalau sentuh rasa lembut je, rasa macam nak main pondok-pondok terus. Kah kah kah.

 BEFORE AND AFTER TRANSBELLA/TRANSGLUTA

 BEFORE AND AFTER TRANSBELLA/TRANSGLUTA


 BEFORE AND AFTER TRANSBELLA/TRANSGLUTA


TRANSGLUTA


TRANSBELLA

Pada yang start lagi, start now. Bagi masa untuk Transgluta and Transbella membantu anda untuk kelihatan lebih cantik. Gittew. Jangan cepat give up. Bagi masa dalam seminggu dua ok? Kesan dia memang berbeza antara satu sama lain. Ada yang cepat and ada yang lambat. Sebab system badan masing-masing berbeza and tengok la pulak diet korang macam mana. Yang penting ikut instruction and direction yang diberi. Makan masa perut kosong, 2 hours before breakfast. Ambik at least 8 gelas air sehari lepas tu ellakkan ambik caffeine and carbonated drinks. Tu jer. Bukan susah pon. Takde I cakap sapa nak makan Bella and Gluta kena pergi menoreh  getah 2 lot baru cantik. Takde kan? Hahahaha. Tapi ada jer customer yang minum coffee still kulit mereka tambah cantik jugak. Cuma I kena la cakap jugak sebab collagen/glutathione ni memang lebih effective kalau kita tak ambik caffien. Paham?

Kalau paham BELI SEKARANG jugak. WhatsApp I dekat 012-9184042 NOW! Oh lepas tu untuk yang berminat nak beli TRANSCARE lekas beli sekarang dengan harga RM55.00 satu set FREE POSTAGE sebelum kami tukar packaging baru and naikkan harga. Ok bebeh? Bye.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...