Tuesday, August 9, 2016

RM55.00 TRANSCARE PROMO PACK IS STILL AVAILABLE

Assalamualaikum…

Kepada 30 orang pertama yang memberi sokongan and nak cuba Promo Pack Transcare by Zenia, korang punya parcel semua dah pos semalam and InsyaAllah akan sampai dekat tangan anytime soon. Lepas ni boleh la cuba. Promo pack ni RM55.00 je pooooon termasuk postage sebab tu sekejap je dah sold out. Lepas tu mana yang lambat tanya, ada lagi ke tak quota 30 tu and I terpaksa buat muka kesian pada Anny untuk bagi je la harga ni sampai kita buat packaging baru, Anny dah beri I jelingan maut. Sehari I pujuk last-last dia mengalah. Haha. Tapi menyentan jugak la dia. Mana la tak cepat habes 30 pack sebab murah mak enon. Anny pon kata 30 pack jer memula, boleh tahan kejam jugak la. Anyway Transcare by Zenia ni sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit muka yang kronik and ada masalah jerawat etc. Yang takde masalah macam I ni pon boleh je pakai tapi selang la pakai dua hari sekali. Jimat la satu pack tu tahan 2 bulan. Kenapa RM55.00 je? Sebab kata boss, sebagai penghargaan pada mereka yang sentiasa memberi sokongan pada Zenia Beauty. I bab operation serah pada Anny bulat-bulat sebab I sejenis kalau input lebih sikit, otak I tak boleh nak generate lepas tu nak muntah rasa. Haha. Bak kata Anny, kalau ikut idea I untuk bagi Promo/Harga Murah all the time, Zenia Beauty boleh gulung tikar. Kata Anny, I sesuai jadik Pengetua Charity je. Apa duit ada, semua bagi orang. Hahahaha. Sapa kenal I rapat, tau la I punya level kesian kat orang macam mana. Sendiri pakai sependa pergi kerja pon takpe, janji orang happy. Amal Jariaaaaah. Kan dapat pahala?


Jom try Promo Pack Transcare by Zenia. RM55.00 include postage ye?


Meh I share semula info pasal Transcare

Zenia Beauty  New Baby - TransCare by Zenia
 Selesaikan Masalah Anda Dengan TRANSCARE 3 in1...
  
BEAUTY & TREATMENT SOAP (60g)

Mempunyai Glutathione, Vitamin C & E, Aloe Vera, Pheno - SFE, Ekstrak Liquorice yang mampu memberikan kesan-kesan πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Mengatasi masalah kulit muka yg berminyak
Mengatasi masalah eczema
Menghilangkan bintik-bintik hitam, bekas luka dan jerawat
Memutihkan kulit wajah tanpa pengelupasan
Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi
Meratakan tona warna kulit
Melicinkan kulit muka
  
Cara guna :
πŸ‘‰ Basahkan sehingga berbuih kemudian sapukan kepada wajah, tunggu sehingga 3 minit dan bilas dengan air sehingga bersih.


DAY CREAM (10g)
Mempunyai Aloe vera, barley mart, extract comfrey, vitmain C yang memberikan kesan-kesan πŸ‘‡πŸ‘‡
Menghalang kulit dari sinaran UV (spf 45)
Mencerahkan kulit wajah
Melembabkan kulit
Menghilangkan parut, jeragat & jerawat
Menghaluskan kulit
  
Cara guna :
πŸ‘‰Oleskan di dahi, bawah mata, pipi, hidung, dagu, dan leher..sapukan secara rata dan lembut
πŸ‘‰Boleh digunakan sebagai bedak alas
πŸ‘‰Digunakan waktu siang

NIGHT CREAM (10g)

Mempunyai pearl, glutathione, soybean placenta, essence, Vitamin C yang memberikan kesan-kesan πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

 Menegangkan kulit
Mencerahkan kulit
Sebagai agen pelembab wajah
Melembutkan kulit
Mematikan & mengecutkan jerawat
Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  
Cara guna :
πŸ‘‰Oleskan di dahi, bawah bin mata, pipi, hidung, dagu, dan leher
πŸ‘‰Ratakan krim ke seluruh wajah sehingga meresap
πŸ‘‰Digunakan waktu malam



Diantara pengguna awal Transcare. Sebelum tengok dia punya kulit macam mana. Nampak bintik-bintik dia besar kan? Bekas jerawat batu. Kulit pon kusam


After Transcare, Dah nampak perubahan ketara. Kulit lebih cerah, and bintik-bintik pon dah mengecil.


So, pada sesiapa yang nak cuba Transcare korang masih boleh dapatkan Promo Pack ni pada harga RM55.00 include postage. Harga ni sampai bila dapat, I pon tak sure tapi InsyaAllah sampai la kami come out dengan new packaging. OK? So pada sapa yang nak boleh WhatsApp I dekat 01291842 NOW.

-EnD-

1 comment:

azreen mat yusoff said...

assalam..ade lg x?nk try..sb kulit tgh bmasalah..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...