Thursday, August 25, 2016

Testimonial House of Corset yang Murah Lagi Best!

Assalamualaikum..

House of Corset masih meletop sale sampai sekarang. Semua size available dari M ke 5XL. Ada 3 warna. Beige, Hitam and Biru Tua. Cuma untuk size 5XL ada beige dengan hitam je. Biru masih out of stock. Last month bila I announce size 5XL dah ada stock ramai la yang gembira sebab tak sangka yang embam-embam pon boleh pakai corset jugak. I tak boleh simpan stock untuk yang suruh simpan sampai gaji. Mintak mahap ok? Ada yang bagi deposit, I dulukan duit I sebab Store Department cakap 5XL selling fast so tak boleh nak reserve. Ramai yang cakap puas hati bila pakai House of Corset by Zenia sebab kain lembut, tak panas and dapat menghilangkan babat-babat yang ada dekat badan. Pakai konsisten and ambik size kecik sikit (walaupon seksa tapi nak cantik tak???) lepas tu ada yang dah lose inch and rasa sexy sebab corset ni dia naikkan boops. Pastu mula la perasan depan cermin sorang-sorang hahaha. Pakai kebaya nampak cantik je sebab curvy dah badan. Ada yang memula ambik size sendiri and second purchase ambik one size down untuk motivation. Ibu yang bersalin secara c-section pon boleh pakai. Bagus sebab dia akan hold perut so bila bergerak tu takde la rasa sakit and selesa. After habis pantang korang dah boleh start pakai. Ada jugak customer yang pakai after 20 days. Dia cakap lebih selesa dari bengkung biasa.




Selesa sangat pakai House of Corset, lepas dapat satu nak tambah lagi satu




Selesa macam tak pakai corset. Padahal pakai. 

Ni pengantin baru ni lagi best, esok nak kawen harini nak COD corset. Kata dia selesa pakai. So takde la kes pitam pakai corset time bersanding eh Mimy? Hahahaha.
Cara nak pakai ialah macam Superman. Pakai la bra, lepas tu pakai corset. Sependa pakai kat luar. Ada yang whatsApp I cakap dia kencing habes basah sependa and corset. I tanya pakai macam mana, sependa pakai kat luar ke or kat dalam? Dia cakap pakai kat dalam. Dah tu masa kencing buat macam mana. Kata dia selak sependa je la T_____T Memanggggg la basah. HAHAHAHA. Pakai sependa kat luar ok? Nak perasan Superman beli la corset kaler biru lepas tu bra dengan sependa pakai kaler merah ang-ang. Hahahaha. Untuk yang breastfeed pon senang jugak. Tak yang bukak-bukak korset. Pakai je bra macam biasa untuk ibu menyusu tu. Nak cuci? Pooonnn senang. Korang just rendam dalam softlan ajer. Takyah beria nak berus ke apa. Bukan kotor sebab tak menyentuh pon area-area sulit. Lepas rendam, angkat and sidai. Jangan masuk washing machine atau dryer ok? Senang je nak jaga.

Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!

Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
Tanpa tetulang yang merimaskan..
Memberi keselesaan pada si pemakai..
Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
Sangat mudah dipakai (one piece)



M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable.

Yang penting sebab takde tulang so bila korang pakai dia takde la rasa menyucuk dekat paru-paru. Hahahah. Bila pakai corset ni, automatically korang punya food intake tu boleh la cut sebab makanan tak boleh masuk banyak, nanti sendat susah bernafas and tak selesa. Tapi nak cantik kena sabar ok? Jangan pulak sebab nak makan banyak, sebelum makan korang masuk toilet bukak corset ni. Jangan. Kena disiplin sikit ok? I suggest pakai 5 hari seminggu 8 jam sehari. Maksudnya pakai la pergi kerja dari pagi sampai ke petang. Konsisten ok? InsyaAllah lepas tu boleh lose weight tapi kena sabar and bagi time. OK? Dah la malas cakap banyak. Sapa yang nak order WhatsApp I sekarang. 0129184042. RM150.00 sahaja sehelai. Okbye!


-eNd-

1 comment:

Mimy Hamid said...

beli la korset ni..berbaloi...memula dulu beli takut2 nak sarung now tak nak miss pakai..awal beli no.3 csngkuk nya..now dh 1 cangkuk..xlama lg tukr size 4xl la ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...