Tuesday, August 23, 2016

Transcare Promo Pack RM55.00 Until 31st August 2016

Assalamualaikum..

Best je muka sejak pakai Transcare. Lepas cuci muka waktu malam, lepas solat semua then only I apply night cream. Night cream ni bagus sebab function dia untuk mencantikkan kulit muka. Pakai sebelum tido sebab masa tu dah takde buat kerja apapa kecuali Khamis malam Jumaat lah okbye haha. Esok pagi rasa kulit lembut je sebab Night Cream ni dah buat kerja waktu kita tido. Masa mandi balik kerja, I cuci muka pakai dia punya sabun. Sebelum ni I pernah cakap yang muka I ni memang boleh pencuci muka Safi je kan? Tapi ni ok pulak bila pakai. Anny insists suruh I try jugak, kata dia yang ni ok. Menyentan jugak I masa nak mula cuba. Sebab I tak sukaaaa muka too dry bila lepas cuci dengan pencuci lain. Rasa kering, gatal semua ada. Bila cuba Transcare last time, I rasa ok. Dah la muka rasa sebersih-bersihnya. Lepas cuci korang try tengok dekat cermin, nampak la fresh and bersih jer. Kulit lembut!


Transcare Promo Pack only RM55.00 FREE Postage


Korang try la for 10 days, memang akan rasa perubahan. If muka macam I yang takde apa masalah ni, pakai alternate day pon ok. Maksudnya lepas cuci muka waktu malam, its ok if taknak pakai night cream. Pakai moisturizer biasa (any brand) will do. Esok malamnya pulak baru pakai pulak. Untuk day cream pulak, I suka texture dia yang creamy, senang apply and muka pon tak berminyak. Day cream also macam pakai foundation tapi muka takde lemas. Usually kalau pakai foundation I rasa macam kulit I tak bernafas and most important, day cream ni memang muka tak berminyak. Hatta di tengah panas pon relax je takde hal. I biasa blotter memang pakai banyak. Sekali dap nah engkau, boleh goreng ikan but now chill je, takde hal. Muka berminyak ni memang nampak macam muka tak mandi. Hahaha.

Now Promo Pack only RM55.00 sahaja include postage. Rugi la kalau korang tak cuba sebab lepas ni kitorang akan re-pack, ubah jenama and go premium terus. So tak dapat dah harga RM55.00 ni. Tak lama dah pon. Sampai 31hb 8 ni sahaja lepas tu no more Transcare dengan harga ni. Jangan kata harga ni, dengan Transcare ni pon takde dah. Lepas ni dia akan jadik nama lain, dengan packaging lain tapi menda yang sama sebab kita nak upgrade to Premium Pack. Now pon dah ada return customer yang suka Transcare. RM55.00 jer poooooooon. Bank in sambil goyang tetep je. Apa ada hal? Nak order boleh WhatsApp I terus. 012-9184042 NOW.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...