Thursday, September 15, 2016

Combo Transgluta + Transbella RM135.00 jeeeeeeeer

Assalamualaikum…

Sekarang ni makin ramai yang percaya pada kelebihan Transgluta and Transbella. Repeat customer kekadang tak alert pon kitorang punya sale. Kekadang I saja menyakat cakap harga takde sale siap postage RM7.00 pon redhaaaaa je memasing bagitau total berapa nak kena bank in. Bila I cakap ada sale, baru la gelak-gelak and cakap ada sale ke, takde sale ke saya tetap nak beli Kaksu. Sebab memang nampak dan percaya pada Transgluta and Transbella untuk transform kulit muka dari berkerak kepada elok sikit la nampak especially yang sunburn tahap tak boleh dimaafkan. Macam Mira (bukan nama sebenar) suami dia memang jenis tak percaya pada beauty supplement, tapi semenjak dia consume Transgluta kata dia ketiak dah putih. Badan pon dah putih cuma muka je lambat sikit, tapi dark circle kat muka dah nampak la kurang. Dia jenis memang istiqamah. Kunci jam pukul 6.00am sebab nak makan Transgluta. I dah pesan, elok ambik masa perut kosong lepas tu after makan better 2 hours jangan makan apapa. Caffeine jangan ambik and air WAJIB minum 8 gelas sehari. So, no wonder walaupon jenis muka and badan berkerak tapi makan masuk 2 botol dah nampak beza sebab ikut suggestion yang ditetapkan. Jangan degil pada aturan makan, kang kalau tak berkesan kang marah I pulak tanya kenapaaaaa Kaksu kenapaaaa saya makan macam takde beza? Bila check balik, rupanya makan ikut suka hati dia je. Coffee minum lagi banyak dari air kosong. Acane?


Jadiklah macam Cikgu Khairy. Consume Transgluta and Transbella on daily basis. Kata dia, bila makin tua, beauty product macam ni lah yang boleh bantu dia untuk mengekalkan kulit cantik dia. Anak sorang ni eh? Lelaki tough dijamin original. Haha



Nah baca apa kelebihan Transgluta. Basically lebih kurang macam Transbella jugak. Sesuai untuk semua, lelaki dan perempuan. Focus more on whitening. I suggest untuk umur 25 tahun kebawah.


Kelebihan serbuk mutiara ialah untuk melambatkan proses penuaan and serbuk mutiara terdapat dalam Transbella. Sebab tu la I sendiri rasa bila makan Transbella secara consistent macam lebih confident sebab kulit makin cantik. Umur kita dah 35 ye Dik Non.


Transbella I suggest pada yang berumur 25 tahun keatas. Sebab dalam dia ada collagen trepeptide yang ada 5x kuasa pencerahan. Tak payah susah bancuh ke apa, cuma kunyah-kunyah sebiji sehari untuk kulit lebih cantik. Transbella ada repairing function and paling sesuai yang ada sensitive skin.


Zain Mohd pon now consume Transgluta and Transbella. Dia memang nak booster untuk kulit dia. So pagi makan Transgluta and petang makan Transbella.

Untuk yang nak booster and nak cepat cantik and tak sesabar nak tunggu 2 3 bulan, I memang suggest ambik je Transgluta and Transbella terus. Senang. Especially yang sunburn, lepas tu nak kawen and nak jadik pengapit tapi kulit berkerak and tak menyempat-nyempat nak putih and cerah. Hahaha. Untuk 2 botol combo macam ni is RM135.00 include postage. Tapi kalau ambik 1 1 unit, Trangluta is RM70.00 and Transbella RM80.00. Price is exclude postage ye adik manis sekalian. I mintak, if start consume pastikan minum 8 gelas air sehari, elakkan caffeine and elakkan carbonated drinks. Kalau degil ketegaq jugak nak coffee, kena minum 2 hours before/after Transgluta and Transbella but I tak boleh nak promise kesan dia sama macam yang tak ambik coffee. OK? WhatsApp I sekarang 012-9184042 untuk order. Mana yang beli last month and dapat voucher RM10.00 tu boleh guna sampai Feb 2017. OK? Okbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...