Monday, September 5, 2016

Nak jadi testimoni Skincare AnneSuraya

Assalamualaikum…

Seperti yang Anny dah share dalam entry dia last week, Dari Jendela Anny – Kawan, yang tak habes-habes mengundang kontroversi lepas tu aku pon tak pepasal terpalit jugak, ko aperhal? Haha. Tapi takpe, Allah ada. Dia tau. InsyaAllah. Taknak komen lebih la sebab taknak bagi ruang dan kesempatan orang menangguk di air yang keruh. I hope readers I baik hatinya and bukan jenis yang suka menyiram minyak dekat api bagi tambah panas and menyala. Tak baik macam tu kan? Sini follow sana follow lepas tu sini friend dekat FB, sana friend dekat FB lepas tu komen yang membakar. Macamkan I ni buta tak boleh baca komen yang bakar-bakar. Tak baik macam tu kan? Do I know you? Do you know me? Setakat friend dalam FB dah 5 tahun doesn’t make you my friend. Mana yang I nampak, to make easy I block or unfriend aje. Senang macam tu. Sama-sama tak payah sakit hati. I percaya dalam dunia ni semua orang baik, semua sayangkan keluarga and memang selalu berbuat kebaikan. Senang cerita, semua orang baik and takde yang jahat. Cuma kadang-kadang imbalance hormones, jeles sebab manja lebih and merajuk boleh buat things lebih worst but InsyaAllah time will heal. Semoga one day semuanya akan ok. InsyaAllah. I doakan untuk semua orang. Side I, I dah maafkan andai ada yang secara terang atau sembunyi-sembunyi fitnah atau memburukkan I. Buatlah apa sahaja yang bagi morale I down, I ok sebab bagi I, nothing else matter selagi ada keluarga disisi. Dunia ni sementara je. Nak bawak ego sampai kemati, nanti akhirat Allah tanya kenapa putuskan silaturrahim, tak takot ke?


AnneSuraya Skincare - Bukan Wajah Sebenar
(Jenama pon dah salah. Apoda)


Anyway, dalam entry tu, Anny ada cakap yang InsyaAllah soon, kitorang akan keluar skincare yang confident bawak nama sendiri ‘AnneSuraya’ sebagai jenama. Now dah final stage tinggal sipi-sipi je lagi nak siap and kita target by September ni jugak, kita akan kenalkan pada audient. Dengan lambakan Skincare yang dah ada sekarang ni di Malaysia, berani sungguh I dengan Anny nak compete dengan market eh? Perrrghhhh dia punya confident macamkan follower blog 30k, follower IG 200k tapi takper, InsyaAllah dengan usaha dan izin dari Allah, kita boleh buat. Time struggle macam ni la kita tau sapa yang ikhlas nak tolong and sapa yang standby dekat tepi duduk atas kerusi nak tepuk tangan tengok kita jatuh. Yang kedekut ilmu, kedekut readers, kedekut follower dekat IG (kes taknak berkongsi rezeki yang Allah bagi), yang ego nak mengaku kenal/baca blog pon ada tapi takperla… Anggap itu part of cabaran nak meniaga. Biasa la tengah takde nama ni, sapa la yang nak kawan kan? Huwaaaaaaaaa. Sob sob. Kau tunggu Jebat!! Hahahaha,.

So, sapa yang nak buat Free Testimonial Skincare AnneSuraya I nak bagi trial pack FREE yang cukup untuk pakai up to 10 days. If berminat, boleh email I dekat surayasulatin@gmail.com atau WhatsApp dekat 012-9184042 and bagi terus detail Nama Penuh, Alamat, Email Address and Handphone number. Tulis macam ni, ‘Nak jadi testimoni Skincare AnneSuraya’. Dah tu jer. Nanti kita post. InsyaAllah kita try sebelum Hari Raya Haji untuk post pada semua yang berminat. Takyah tulis panjang-panjang sebab nanti I pening. Banyak sangat whatsApp nak jawab. Ko jangan ingat Skincare nama sendiri, ko boleh duduk depan pc goyang tetek takyah buat apapa eh? No. Hahahaha.


-eNd-

2 comments:

norasiahnasir said...

teringin nak jd testimoni..tp takut tak boleh commit,jd tunggu ajelah testimoni org lain..

btw, all the best

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue
Harap harga mampu milik laaaa.
Local produk selalu mahai melampau mengalahkan imported plk
Nak2 plk bl mai makanan sunnah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...