Wednesday, September 7, 2016

The Free Trial ANNESURAYA SKINCARE is Officially Close Forever and Ever. Haha.

Assalamualaikum…

Terima kasih pada yang email, whatsapp and message dekat FB untuk jadik diantara yang terawal menggunakan ANNESURAYA skincare. I pon takde tulis untuk first 100 yang terawal sahaja yang akan dapat free sample. Sekali pagi tadi check semua dah almost 300 pack. Lepas tu Anny tanya I, ‘Macam mana ni Suraya?’ Lepas tu I jawab ‘Entah’. Short and sweet kan Anny? Lepas tu moody. Pepandai la team ANNESURAYA nak handle. HAHAHAHA. Korang laaaaaaaaaaaa. I dah cakap dah, ‘Bagi je nama, alamat, number handphone and email’. Takyah citer panjang-panjang sebab nanti I nak kena jawab pulak. Lepas tu ada jugak yang tanya, ‘Boleh ke Kaksu nak try skincare Kaksu?’ Eee kan dah bagitau sapa yang nak email, tanya pulak boleh ke tak. Pang nak? Haha. Lepas tu cerita macam-macam masalah and experience guna skincare yang familiar jenamanya. Ada la dalam 80 whatsApp/Email macam tu. Huwaaaaa. Dah I nak kena bagi balik, ‘Bagi nama, alamat, handphone number’. Dia sebenarnya tak la ambik masa nak reply tapi dah kalau 300 alamat nak kena copy rasa la jugak nak menaga sebab dah pesan awal-awal takyah tanya, bagi je detail yang I nak. Tu yang asal jawab call semalam and harini, suara I memang nak ketat je. Hahahaha. I feel bad sebab tak dapat nak entertain korang beria. Rasa bersalah sangat tapi maafkan I ye? Memang bizi sangat sangat sangat. Makan apa pon tak sempat. Nanti bila korang dah guna, whatsApp I anytime nanti kita borak.

ANNESURAYA - The Beauty of Nature


So, please bagi kitorang time untuk pos semua sample. Tak janji boleh bagi by this week but as soon yang kitorang mampu uruskan ok? Lepas tu I nak mintak,  ambik la gambar sebelum dan selepas and share testimonial dengan I. Pada yang bagi testimonial and lepas tu beli set yang sebenar, nanti I bagi discount RM10.00 untuk first set. Patut testimonial boleh bagi pada team ANNESURAYA tapi sebab I sayang korang kerana support I selama ni, so it’s ok korang boleh whatsApp I sendiri and kita borak dekat sana. Mintak maaf sangat-sangat pada yang WhatsApp I since Isnin sampai harini, I tak boleh nak reply panjang-panjang. Mana yang cakap Good Luck and Thank You pon probably ada yang I read je, tak sempat nak reply. Sorry sangat. Ada jugak yang mintak voice note la apa la, korang ni memang manjaaaaaaaaaaaa sangat. Geram je! Nanti la tunggu semua setel and dah launch, kita boleh meet and greet. Makan sedap-sedap and jumpa Instafamous and Artis yang jadik a part of ANNESURAYA Skincare. Tunggu ok? Nanti I announce semua.

Last but not least, terima kasih sangat-sangat dari I and Anny pada semua yang menyokong. Kawan-kawan, kawan FB, kawan kampung, readers, kawan-kawan Sazli, family and all. Taktau nak ucap terima kasih macam mana atas sokongan nkorang. Maaf sekali lagi if tak dapat reply whatsApp and email panjang-panjang. I promise, bila semua dah setel, I will make a time untuk korang ok? Kita boleh share experience guna ANNESURAYA Skincare. Doakan I and Anny serta team berjaya ok? Thank you very much from us. One more, nanti if I dah buat postage semua sample, I akan announce, and let say ada yang tertinggal and tak dapat, let me know. Maybe ada yang I terlepas pandang. Tapi yang dah ada detail and pernah WhatsApp I jer la. Ok? Okbye. Jangan kacau I. I bizi.

Love,

ANNESURAYA

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...