Thursday, September 29, 2016

TRANSBELLA SALE. RM125 UNTUK DUA BOTOL SEHINGGA 30 SEPTEMBER SAHAJA

Assalamualaikum..

Ok. Straight to the point sebab tuan tanah bizi menyelamatkan dunia. Maklumlah, dia part time Power Rangers Kuning kan? So dia tak boleh cakap banyak sangat. Anyway, I nak bagitau pada semua yang MULAI DARI ENTRY INI DITULIS SEHINGGA PUKUL 11.59pm ESOK (30 September 2016), 2 botol TRANSBELLA berharga RM125.00 sahaja. FREE Postage. Offer ni terhad kepada 150 botol terawal sahaja. Lepas tu harga akan balik kepada asal, RM80.00 sebotol. Voucher tak valid eh nak guna untuk sale ni? Kemain korang, dah bagi murah nak murah lagi. Pang nak? Apa lagi tunggu. Lekas la order 18 botol terus, buat mandi. Tak pon makan dengan botol-botol sekali baru mustajab. Hahahaha. Ni la masanya untuk Transbella Freak take chance untuk beli banyak-banyak. Jangan risau untuk buat stock, sebab expired date lambat lagi. Asalkan tak bukak botol and keep at dry place. Kalau dah bukak, kena makan kasik habis. I kalau dapat Bella ni, makan 5 bijik pon takpe sebab sedap. Tapi tu la, kalau makan 5 bijik sehari, tauke pon boleh bankrupt. Choi!


2 botol Transbella pada harga RM125.00 SAHAJA


Untuk yang berusia 25 tahun keatas memang I suggest makan Transbella. Sebab masa ni badan kita dah kekurangan collagen so mula la kulit jadik dry. Kena makan makanan tambahan macam ni untuk kekal cantik kulit dan melambatkan aging process. Dalam Transbella ni ada Collagen Trepeptide yang berfunsgi 5x kuasa pemutih. Ramai la yang dah makan and happy dengan result. Most of them ialah yang makan konsisten and tak give up. Macam kulit I ni, masuk botol ke dua baru la nampak hasil. Jangan la makan tak sampai sebotol, kulit level Beyonce lepas tu tanya bila nak putih lepas makan  seminggu. Geram jugak I nak jawab. Hahaha. Nah baca kat bawah ni one of customer yang berpuas hati. Dia ni memang jenis istiqamah. Makan hari-hari. Air cukup 8 gelas. Now kemain happy sebab kulit makin cantik.


Lekas pesan kat kawan awak beli 20 botol terus

This time, kalau korang nak order, direct terus pada HQ. 019-3173715 ok? Tapi nak whatsapp I pon ok je laaaaa 0129184042 Nanti cakap je pada dia, ‘Kak Lin, saya Siti Nurhaliza punya blog reader. Nak beli Bella yang offer tu’. Sebab offer ni pada blog readers I sahaja. Kalau korang tak mention, tak dapat la harga ni ye? Harap maklum. Okla bye. Nak sambung kerja.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...