Tuesday, November 8, 2016

Budak Sekolah Suka Main Panas Boleh Makan Transgluta

Assalamualaikum..

Kemain korang eh bersuka ria baca pasal makan and pasal Intan je 2 hari ni. Lepas tu lupa diri takyah jaga kecantikan. Nanti kalau tak cantik, I jugak yang korang marah *tetiba. Hahaha. Ada yang tanya I, Transbella dengan Transgluta kenapa Kaksu dah jarang share? Banyak share pasal ANNESURAYA SKINCARE je.  Dah melupakan ke dedua ni yang dulu paling awal mencantikkan kulit Kaksu? Jawapan : Mana ada lupaaaaaa. Semenjak dah setahun I share pasal Bella and Gluta ni, now dah ada loyal customer yang kekadang beli untuk mandi terus dalam 8-10 botol buat stock. Aku pon tak paham kenapa. Tak promote pon dorang serah diri je nak beli. Harga pon tak payah tanya dah, bank in je. I pon redha je la menerima lepas tu pos. Hahaha. Now kalau korang nak beli dengan I sendiri harga Transbella is RM130 + RM8 postage (untuk 2 botol) dan Transgluta is RM120 + RM8.00 postage (untuk 2 botol). Ni kalau beli dengan I je eh? Kalau peramah-peramah beli dekat HQ, bayar harga lain. Padan muke. Sampai bila? Jawapan : Sampai Abang Jamil mampos! Hahahaha. I ingat sampai 15 hb jer la kot? Lepas tu follow harga HQ. Ni pon memandai jer I bukak balik harga ni. Tak tanya Anny pon. Kah kah kah.


Untuk adik-adik remaja yang banyak main panas berjemur lepas tu rentung, I suggest ambik Transgluta. Suruh la Mak belanja. Lepas tu kena la rajin tolong Mak kemas rumah. Basuh pinggan ke, bodek sikit



Happy adik ni bila dah cerah. Confident ambik gambar masa memula  dapat and later after a month bagi gambar after. 


Kakak ni pulak makan Transbella booster terus. Sebijik makan 2-3 bijik jadik la macam ni. Dia pulak jenis minum air bergelen mana la tak cepat cerah.


Cikgu henseng vnkery pon menten makan Transbella untuk keep kulit dia moist. Lelaki pon kena la jaga kecantikan kulit, ye dak?

Most of existing customer bagi testimonial yang lain-lain. Ada yang menten makan sebab nak cerahkan kulit, ada yang cakap bila makan Transbella and Transgluta ni kulit lembap je walaupon 24 jam dalam aircond. Untuk I sendiri, I SUGGEST YANG BERUMUR 30 TAHUN DAN KEATAS ALSO BREASTFEED MOM menten la makan supplement yang ada collagen macam Transbella ni. Kenapa? Sebab collagen akan mula kurang lepas 25 tahun. Untuk breastfeed mom, korang akan nampak cepat tua. Walaupon kurus menten badan tapi nampak kulit letih. Makan la apapa jenis collagen tak kisah la jenis apa janji ada pengesahan KKM. Mahal ke murah ke belasah je janji jadikkan routine untuk korang keep kulit cantik. Start now ok? Tapi dah ada yang murah and berkesan macam Transbella ni why not ambik yang ni je kan? I pon memang jual murah untuk semua product under Zenia Beauty sebab nak korang rasa tak terbeban kalau nak cantikkan kulit.

Bagi masa untuk Transbella and Transgluta bekerja. Jangan la sebulan makan lepas tu sedih sebab tak Snow White lagi. Bagi masa ok? Terbukti eh, walaupon kulit korang jenis biawak susah nak bagi kerjasama dengan dedua ni tapi paling sikit pon, kulit akan lembap and rasa sihat. Tak caya tanya Mira. Kan Mira? Pastu korang ni jenis manjaaaaaaaaaaaaaaaa. Nak jugak I kena remind each time. BUAT ROUTINE, JANGAN LUPA MAKAN. JAGA LA KECANTIKAN KULIT. Setiap masa kena remind. Kalau tak remind mula la stop 2 3 bulan. Geram je! Dah. Kalau nak harga kasih sayang macam I cakap dekat atas WhatsApp I 0129184042. Tabah je la I ni serah diri offer untuk korang beli dengan I jugak. Dah la aku ni bizi menyelamatkan dunia sebab I tau, letak harga RM20 sebotol pon kalau tak beli dengan I, Jawapan dia korang taknak. Manja kan? Nak jugak beli dengan Siti Nurhaliza korang ni. E!


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...