Friday, December 23, 2016

Dari Jendela Anny : Mood


Dari Jendela Anny : Mood

Betul la orang cakap.Nak carik mood,nak klik,nak carik team klik satu kapla bukan senang.Pastu yang senang accept kita,sikit lebih kurang..hentam,pastu boleh baik balik..hentam,baik balik..susah wei nak carik. Okay mood ku sedang ke laut mati.Layan gambar2 shoot last week cam hareiii


Ni Iman.Tukang make up dari mula lagi aku berkecimpung bidang ni.Senangnya make up dengan orang satu kepala ni,kerja satu team ni,akan suka terima pandangan dan advise masing-masing.Terima kekurangan dan kelebihan masing-masing.Kalau kau tak betul,Iman ni selamba je kutuk kau wei.Gitulah gayanya dah kata pun kerja..Meriahlah bila kerja ngan orang macam ni,mampos tergelak-gelak buat kerja sampai sudah..



Sebelum shoot




Iman,aku tak suka aahh tudung aku kemas-kemas gini.Tak konfiden.Ko buat lain Mann..Cantekla dah wei kemas giniii..tak nakkk mannn..Eee pompan kau nak nampak selekeh kenapaaa..ye mannn aku nak nampak selekeh cam ong gila mannn..kuengkuengkueng

Tak tau la aku.Tengok Suraya pakai tudung elok kemas-kemas cantik je terletak.Aku kalau pakai kemas-kemas rasa tak konfiden wei.Rasa tak boleh nak meneruskan kehidupan..kahkahkah






Ni 2 orang bercinta tak sudah.Kesayangan Kak Siti kita..




Semua-semua kesayangan kita orang.Iman,Linda dan Lin.Senang kerja dengan dia orang.Tak banyak songeh.Professional.Memahami.Bantu-membantu.Keja laju.Gelak lebih.Yang penting lepas habis keja kena makan besarrrrr.

Coming together is a beginning
Keeping together is progress
Working together is success


Ok bye.

Love,
Anny

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...