Friday, December 23, 2016

Macam mana muka tak sunburn lepas main panas dekat Langkawi?

Assalamualaikum..

Balik dari main panas dekat Langkawi ni muka relax je. Takde beria mengelupas sunburn segala. Ikutkan memang kurang ambik air sebab I memang merajin sangat nak minum air kosong time vacation (^_^). Konsep dia, selagi tak dahaga, lidah tak terjelir tak payah beria nak minum tapi al-hamdulillah I ok je. Hidung berkilat ada la sehari je dekat sana lepas tu now dah ok. Tu pon Mak cakap, ‘Dik, hidung ko berkilat tu. Dah terbakar dah’. Gelabah terus. Tapi sekejap je la gelabah sebab every day I pakai day cream ANNESURAYA SKINCARE (Noe promo price is RM90.00 sekotak, Np : RM120.00 sesambil je iklan) tak pernah miss selepas mandi pagi. Kekadang mandi petang, lepas mandi pon pakai balik day cream. Kalau tak mandi pon sebab taknak membazir air (alasan) I pakai lagi sekali Day Cream selepas cuci muka. Nak tau kenapa? Sebab ANNESURAYA SKINCARE Day Cream ada UV protection. So sekali harung cantikkan kulit and lindungi kulit. Sebab tu masa sampai KL I tunggu jugak bila kulit nak mengelupas, sekali takde. Power giler ANNESURAYA! (Aci tak puji product sendiri? Hahahaha). Dekat Langkawi time malam tak beria sangat nak pakai cream semua. Malas. Ni balik KL start balik la routine. Tapi sebab I takde sangat masalah kulit, pakai every alternate day pun dah cukup. So untuk sesiapa yang bercuti dekat tempat panas, jangan lupa celet Day Cream ok? Yang lelaki pon boleh pakai. Kalau takot muka nampak ketara berbedak tuan bagai boleh pakai nipis. Kena make sure kulit tak kena direct sinaran matahari. Bahaya. 


No sunburn dekat muka. Thank you ANNESURAYA SKINCARE


Now balik je dari Langkawi terus I buat Transbella regime. Sehari ambik 2 biji terus + 1 Transgluta and pagi-pagi bancuh Zenia Collagen and minum. Ada jugak ni kesan terbakar pada tangan so nak get rid sunburn ni kena la rajin sikit makan supplement. Semua I doublekan dose. Pada yang tanya, ‘Tak bahaya ke makan lebih dose?’ Jawapan : TIDAK. Tapi kena minum at least 8 gelas air kosong sehari supaya kita punya kidney boleh process and jangan risau pasal terlebih makan ke apa sebab Allah tu dah jadikkan badan kita ni molek-molek. Semua supplement yang kita makan tu, badan kita akan absorb apa yang perlu sahaja dan yang selebihnya akan keluar melalui air kencing dengan syarat AIR KENA CUKUP. Paham? So ni I bagi masa pada diri I at least kena consume semua ni dalam tempoh dua minggu sebelum makan semua ni back to normal dose. Sakit mata tengok kulit tan macam ni. Macam original people dah.

Pada pengguna setia Transbella I nak bagitau yang now kita dah upgrade bahan dalam Transbella. Now formula  baru ni kita bagi lebih power. Dulu sebiji 1,000 mg sahaja now dah jadik 1,200mg kandungan Collagen Trepeptide, Yeast Extract etc. So lebih power.  Lepas tu kita topap pulak more Vitamin C dalam dia sebab tu now tablet korang akan nampak ada kaler orange-orange sikit. Tapi walaupon banyak kita tambah bahan kasik power, harga tetap sama and untuk Year End Sale kita jual dengan harga RM130.00 FREE POSTAGE untuk Combo TRANSBELLA + TRANSGLUTA. If korang nak ambik 2 Transbella pulak harga RM130.00 + Postage RM8.00 and if Transgluta sahaja RM60.00 + Postage RM8.00. Zenia Collagen pulak RM88.00 FREE POSTAGE. So crab this chance now. YES ni untuk 200 botol pertama sahaja lepas tu kita back to normal price. Ok?


Combo TRANSBELLA + TRANSGLUTA cuma RM130.00 FREE POSTAGE


Ni la rupa new tablets Transbella


Kasik close up skek. Nampak tak orange-orange tu? Itu kita tambah more Vitamin C dalam tablets


Dari 1,000mg ke 1,200mg, tambah more Vutamin C = Harga kekal and now ada pulak YES so jadik RM65.00 sahaja sebotol. Murah kan?


So jangan lupa ambik combo Transbella and Transgluta.


Zenia Collagen pulak sekarang RM88.00 sahaja sebotol with FREE POSTAGE

Sesapa yang ada emak yang selalu sakit lutut tu, hadiahkan Zenia Collagen ni sebab Collagen bancuh lebih bagus untuk yang dah berusia. Kasik tambah collagen dalam lutut yang dah kurang collagen tu. Lepas seminggu tanya emak, ada tak rasa perubahan. I boleh guarantee dorang akan cakap ada beza lagipon kita guna Collagen Gred A yang paling bagus tapi harga lebih murah dari collagen lain. Sebab apa? Sebab kita tak jual jenama. Yerla kannnnnnn, Zenia Collagen ni macam watak picisan je dalam dunia supplement dekat Malaysia ni. Padahal collagen lain guna Gred B selamba jual RM200++ ada pulak tu yang nak beli. Kalau ikutkan collagen jenis bancuh kesan dia lagi bagus cuma jaman ini ari semua orang nak senang. Dah malas nak bancuh semua kan? So sebab tu banyak keluar bentuk tablets. Now sementara murah Zenia Collagen ni korang beli la banyak-banyak sekaligus sebab harga murah and FREE POSTAGE pulak tu. Biasa sangat dah kita punya regular customer yang ambik 6 botol sekaligus bila keluar YEAR END SALE untuk Zenia Collagen macam ni.

Untuk order macam biasa WhatsApp I 012-9184042 SEKARANG. Kalau I lambat reply maksudnya I bizi menyelamatkan dunia sebab part time Power Rangers Kuning. Nanti I akan reply jugak. Cuma mohon harap bersabar ajer. Ok? Ok. Selamat Berhujung Minggu!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...