Thursday, December 1, 2016

YEAR END SALE UNTUK TRANSGLUTA AND TRANSBELLA. RM50 and RM60.00 JE SEBOTOL

Assalamualaikum..

Year end SALE untuk Transgluta and Transbella akan bermula bermula pada hari ini sehingga 4 December 2016 SAHAJA. 2 botol Transgluta pada RM100.00 dan 2 botol Transbella pada harga RM120.00, kalau ambik Transgluta + Transbella pulak RM110.00 and SEMUA FREE POSTAGE. Kalau ambik satu je Transgluta RM50 + RM8 postage dan Transbella RM60 + RM8.00 postage ok? Untuk Transgluta korang boleh dapat terus once buat payment but Transbella kita hanya akan pos secara berperingkat bermula dari 13 December 2016 (Or lebih awal dari tu). Offer ni kita limitkan untuk 100 botol yang pertama untuk kedua-dua Transgluta and Transbella so kalau nak, order seeeeeeeeeeeeekarang. Lepas 4 December harga akan kembali kepada asal. Disana jangan menyesal. Jangan cakap disini tak pesan ye? Mana-mana yang memang sengaja tunggu harga yang macam ni so please grab this chance. Last kita buat is on April. Now dia datang laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggi.






2 botol Transgluta pada RM100.00 dan 2 botol Transbella pada harga RM120.00, kalau ambik Transgluta + Transbella pulak RM110.00 and SEMUA FREE POSTAGE.
Kalau nak cakap pasal apa kelebihan Transgluta and Transbella ni dah berbuih dah mulut. Tapi kite pendekkan dia jadik cenggini la. Kedua-dua ini ialah agent pencerah and nak cantikkan kulit dari dalam. Sebab tu kita makan as a beauty supplement. Untuk 25 tahun kebawah I suggest makan Transgluta and untuk 25 tahun keatas, Ibu yang melahirkan anak I suggest makan Transbella. Sebab dalam Transbella ada Collagen Trepeptide. Bila kita dah lebih 25 tahun badan kita dah kurang hasilkan collagen so memang kena ambik supplement especially untuk yang dah bersalin sebab Ibu menyusukan anak and dah bersalin cepat nampak tuwe and kulit pon dah tak berapa nak cantik sebab kurang anjal. Tapi kata la kalau korang ada makan Collagen lain, boleh ambik Transgluta. Macam Intan dia makan Transgluta sebab dia dah ambik Zenia Collagen and Dyba makan Transbella sebab dia tak ambik collagen lain.

Pantang larang dia senang je. Minum 8 gelas air sehari and elakkan ambik caffien. Tu jer. Kata la kalau korang coffee addict, jarakkan la 2 jam. Tapi I tak galakkan sangat la sebab nak bagi kesan lebih effective. Soalan lazim biasa orang tanya, kalau berenti makan nampak beza tak? Of coz la. Kulit tu takkan kekal lama sebab badan kita ni sama macam pokok. Kalau berenti letak baja, of coz la dia tak kekal cantik. Ye dak? Sebab tu kena selalu siram and kena selalu baja. Macam Dyba and Intan, berenti ambik seminggu pon I dah tau. I tanya Dyba, ‘Berapa lama stop Transbella?’Dyba pon jawab, ‘Alamak wei, dia tau la’. Well opcozzzzzzzzzzzzzzzzzz. Sama macam Intan. Jangan berani-berani nak berenti nanti Dayang Senandung Original People balik baru kau tahu. Haha. Untuk Ibu yang Breastfeed kita memang dapat baaaanyak positive feedback cakap susu melimpah-limpah lepas consume. Alhamdulillah.

Kesan setiap orang akan berbeza. Paling kulit biawak pon, masuk botol kedua akan nampak beza. Selain dari makan ikut time, elak apa yang tak boleh, badan kena relax. Tido kena cukup, jangan stressed. Paham ke tak ni Guru Besar pesan? Mana yang tak start, better start now. Jaga la kecantikan kulit dari sekarang. Dah ada yang murah ni, beli je la. Kot jumpa Collagen lain yang murah, beli la. Tak kisah. Janji Collagen and ada pengesahan KKM. Ok? Ok dah. Malas nak bebel panjang-panjang. Apapa boleh WhatsApp I 0129184042 untuk place order or untuk dapatkan khidmat nasihat. Paling lewat pon I reply ialah bila malam menjelma. Kalau lambat reply kena redha sebab I bizi menyelamatkan dunia. Part time Power Rangers kan? Korang pon manja, kalau bagi number office dia sanggup tu tak beli. NAK JUGAK SITI NURHALIZA DIA NI MELAYAN WHATSAPP. GERAM JE, EEE!!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...