Tuesday, February 28, 2017

MALAS TAPI NAK CANTIK, ACANE???

Assalamualaikum..

Hi apa kabar semua.. Sihat ke? Dah makan? Dah kurus? Kalau belum, bila yang nak kurus? Hahahha. Kalau ada niat bagus, mulakan dari sekarang. Mulakan dengan cut makanan manis. Minum air kosong at least 8 gelas sehari. Minum air kosong ni elok untuk detox, meningkat metabolism, melembapkan kulit and macam-macam lagi la. Tu paling bagus and paling murah pon malas nak buat ke??? (Tetiba garang) Hahaha.  Lepas tu slowly la elak makan nasik. Kalau kata la memang jenis kena makan nasik hari-hari sebab kalau tak makan rasa macam nak mati, mulakan dengan kurangkan portion nasi nkorang. Lepas tu bila dah biasa makan half pinggan cuba makan lauk je and slowly makan malam kurangkan portion atau bertukar kepada makan sayur and buah pulak. Ok? Kalau tak makan malam langsung lagi bagus. Tak pon bila lapar, kunyah je kaki. Confirm bila kunyah kaki rasa taknak makan dah sebab kunyah kaki sendiri kan sakit? Nak kunyah kaki orang lain takot kenyang makan penampar pulak. Hahahaha. I paham, now nak kurangkan berat badan memang susah nak pulak bila umur macam I ni dah 30 over. Perrrrghhhh makan bulan la nak kurang 3-5kg dah tu bila dah kurang berat, nak menten satu hal pulak tapi siapa kata senang nak nampak cantik. Susah kan? Dah tu kulit muka, kecantikan kulit pon kena jugak jaga sebab tu laaaaaaaaaaaah I sampai sekarang busuk-busuk pon akan makan Transbella sebiji sehari. Ada jugak yang lupa and tak makan tapi kena gagahkan jugak. Umur dah 36 awak, sikit lagi nak 4 series dah tu pulak bebudak sekarang cecantik, acane? Taknak la nampak makcik-makcik sangat so apa I buat is PAKSA DIRI UNTUK CANTIK. 


Transbella now RM70.00 (include postage) sebotol. Tahan untuk sebulan. RM70.00 untuk kecantikan kulit dari dalam takde la mahal mana.



I suggest orang yang pemalas nak makan makanan berkhasiat and makan buah/sayur hari-hari untuk ambik Transbella. Senang je. Sebiji sehari, lepas tu minum air kosong at least 8 gelas sehari. Dah. Takyah dah fikir nak kena makan buah banyak-banyak untuk keep kulit cantik. Ni untuk orang pemalas tapi nak kulit cantik la. Kata kalau rajin, tak payah makan beauty supplement pon takpe. Ni untuk orang pemalas macam I. Kita sebok nak cantikkan luaran tapi lupa yang umur dah diambang 40 ni memang dah nampak kedut dan garis halus serta kering especially yang kerja dalam aircond so makan la supplement untuk keep kulit lembap. Tak caya now cuba tengok kulit masing-masing, belek muka depan cermin nampak tak kulit dari muka sampai kekaki dah kedut and kering? So this is the time untuk korang do something. Carik beauty supplement. Mana yang mampu, pergi GNC tu melambak supplement yang mahal-mahal tapi kalau rasa macam ala kadar je pendapatan and middle class macam Siti Nohaliza ni bolehlah consume Transbella je.


Kulit ni kalau dah kedut, bila dia cerah sikit ni nampak la elok sikit kan? Beza kan before and after Transbella?

Testimonial kita dapat macam-macam jenis. Ada yang cepat, ada yang lambat. Ada yang sebulan dah nampak beza ada yang makan 6 bulan baru la nampak sikitttttttttttttt perubahan. Perubahan ni memang masing-masing akan berbeza tertakluk kepada apa yang dia makan, cukup ke tak air yang dia minum and dia punya lifestyle macam mana. Dah kalau makan Transbella tapi dok sun bathing all the time macam mana nak cerah? Si Dyba berenti consume sebulan muka dia dah tak glowing. I tau bila dia makan and bila dia stop. Boleh nampak beza. Tapi malas la aku asyik nak tanya kenapa skip makan. Hahaha. Nak cantik, kena la ada usaha sendiri. Especially Ibu mengandung, no matter la badan tak naik and nampak kurus tapi Ibu mengandung memang akan cepat nampak tua kalau tak pandai jaga badan. Walaupon kurus eh? Ni korang boleh baca sendiri dalam internet sebab tu laaaaaaaaaaaaah I cakap makan la beauty supplement. Ni ha ada Transbella yang ada collagen trepeptide (5x bersamaan dengan glutathione), ada extract pearl and extract sakura, yeast extract serta vitamin c. Cukup dah semua dalam satu tablet. Kunyah je sehari sekali. Bukan susah pon.


Before and After


Nampak tak macam mana Transbella bagi nampak kulit yang sedia cerah jadik lebih smooth?


Banyak testimoni customer yang happy dengan perubahan pada kulit before and after Transbella


Kesan jerawat pon boleh kecut after 3-5 days.

Ada yang tanya I, mana nak makan? Transbella ke Transgluta?  Untuk umur 25 tahun keatas I suggest makan Transbella sebab waktu ni collagen dalam badan kita dah mula kurang. So better ambik Transbella tapi kalau ada budget lebih, boleh je makan dedua. Untuk Combo I ada 3 set lagi yang I boleh bagi dengan harga RM130.00 (Transbella + Transgluta). Sapa yang nak, boleh WhatsApp I dekat 012-9184042. I ada 3 set je tau? Lepas tu dah takde dah. Harga akan back to normal. Kalau sesapa yang nak Transbella sahaja harga is RM70.00 Free postage. Takyah teragak-ragak. RM350 pon boleh spend untuk Duck takkan la RM70.00 pon kedek OMGGGGGGGG.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...