Thursday, March 23, 2017

TRANSBELLA SALE - BELI DUA BOTOL DENGAN HARGA RM135.

Assalamualaikum..

Zaman sekarang semua orang nak jadik putih. Lagi elok pakej putih dan bersih la. Salah satu cara nak putih cara berkesan dan selamat ialah collagen. Disebabkan tak semua orang banyak masa dan rajin, korang boleh pilih alternatif untuk ambik supplement macam Transbella ni. Untuk yang berusia 25 tahun keatas memang I suggest makan Transbella. Sebab masa ni badan kita dah kekurangan collagen so mula la kulit jadik dry. Kena makan makanan tambahan macam ni untuk kekal cantik kulit dan melambatkan aging process. Dalam Transbella ni ada Collagen Trepeptide yang berfunsgi 5x kuasa pemutih. Ramai la yang dah makan and happy dengan result. Most of them ialah yang makan konsisten and tak give up. Jangan pulak kulit macam beyonce tapi makan baru berapa hari dah tanya bila nak putih. Macam tu nak jawab pon susah. Hahaha. Ada orang lepas dua botol baru nampak hasil. Ada orang baru botol pertama dah nampak beza. Depends pada jenis kulit jugak. Ada yang ambik masa sikit. Paham? Haha tetiba garang.

Transbella dengan 5X kuasa pemutih. Beli 2 botol RM135. 

Now kita nak bagi offer ni. Beli dua botol RM135 sahaja. Free postage lagi bagi. So korang boleh beli simpan buat stock sementara offer ni. Harga asal RM80 sebotol, so kira la sendiri berapa banyak dah discount. Banyaaaaaaaaaak tuuu! Hehe. Cakap banyak tak guna. Jom tengok feedback dan testimonial dari consumer lepas makan Transbella.




Kulit makin lembut dan cantik. 

 Ni contoh yang ada masalah jerawat. Jerawat kecut, dengan kulit badan pooooonn jadik putih.

Kulit lembab je. Takla kering dah, makin cerah pulak tu. 

Nampak kan perbezaan? kesan jerawat hilang and kulit muka jadik lebih bersih. If konsisten pakai insyaallah memang akan nampak perubahan.

Haaaa yang ni contoh tak sambai sebotol dah nampak ada improvement.


Transbella. Mengandungi Ekstrak Yis, Ekstrak Sakura, Serbuk Mutiara, Vitamin C, dan Collagen Tripeptide.

So tunggu apa lagi? Siapa nak putih, nak muka bersih, nak hilangkan jerawat, parut jerawat, kulit berminyak dan segala mala masalah muka tu, beli la Transbella ni sementara ada offer ok? Nak order senang je. Whatsapp I kat 012-9184042. Kbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...