Tuesday, April 11, 2017

Ragam Bebudak Wechat Bila Membeli

Assalamualaikum…

Perhatian kepada orang kampung sekalian. Tak sangka dah nak masuk 2 tahun umur Transgluta and Transbella pon dah setahun lebih. Untuk regular customer tetiap bulan masih lagi setia order 2 supplement untuk cantikkan kulit ni dari I walaupon takde promo memasing tabah jugak order. Yang regular customer now senang je deal. Takde dah nak panjang lebar borak. Simple je. ‘Kaksu dah bank in RMxx.xx untuk Combo Gluta Bella’. Lepas tu I pon reply ‘OK Boss’. Cenggitu. Takde dah tanya bila nak promo lagi murah RM50.00 sebotol macam dulu ke apa, takde dah. Hahahaha. Sebab usually yang tanya panjang lebar ni sudahnya tak beli pon. Lelagi budak wechat, ‘Awa, berapew harga Transbella erkh? Sy xphm lew fungsi? Ley xplen more ark?’ Tergeliat kakak tiri nak baca OMG mampos. Hahaha. Lepas panjang lebar explen dia left I blue tick siot. Pundek sangat rasa kahkahkah. Ni aku malas ni. Ada yang cakap, ‘9t jup sis sy na tanya Mak lu’ (Nanti jap Sis, saya nak tanya Mak dulu)  T___T  Why me???? I dah tuweee la nak layan menda-menda macam ni tapi dah nama dia seller, Daku tabah Jebat. Kalau tak tabah pon nak mengamok I print screen bagi dekat Ain lepas tu tanya dia, ‘Ain, macam ni pon ada ke? Eeeee bengangggg’. Ain tak kesian. Dia gelakkan lagi ada. Cuma kata Ain, mana yang tak boleh handle bak meh sini dia reply. Sebab soalan menyirap ada yang print screen harga sekali lepas tu tanya berapa. Nah amek la pisau ni dik, bunuh je la akak. Ok? Hahaha. Geram je akuuuuuuuu.


Bengang, bengang jugak tapi ni ha Transbella 2 botol RM140.00 FREE POSTAGE. Paham?



Transgluta pulak RM120.00 FREE POSTAGE untuk 2 botol ok?

Macam yang I selalu cakap. Transbella guna la untuk yang 25 tahun keatas sebab dia ada collagen and Transgluta untuk yang muda remaja nak kulit putih. Tapi let say dah ada amik collagen lain, boleh je ambik Transgluta untuk cerahkan kulit. Air minum 8 gelas sehari supaya kidney tak bekerja keras. Any supplement, 8 gelas air sehari wajib tau sayam-sayam sekalian. Lepas tu untuk kesan lebih effective elak la coffee. Tapi kalau jenis degil macam founder dedua product ni (Anny) jarakkan lah 2 jam in between supplement and coffee. KALAU boleh takyah minum coffee la tapi kata Anny without coffee dia boleh jadik Incredible Hulk so minummmmmmmmmmmmmmm la. kang jadik Hulk kanda jugak yang susah. Macam biasa lah kawan-kawan sekalian, kalau nak order WhatsApp I 012-9184042 now. Jangan sesekali nak jual insurance eh? I dah ada 4. Geram je taw? Kiter bagi number handphone dekat sini sesambil je whatsApp jual insurance and nak berkenalan. Eeeee kita anak dah nak kawen dah. Takyah la nak kenal-kenal. Bye!

-eNd-

2 comments:

Wawa Yusoff said...

Dia punya bahasaaaaaa.... Muntah terus baca! Ahahahaha

aziekz said...

Ha3..nsb i taip wsap simple2..tnya sbb nk order je..ok..tq siti nurhaliza...nsb xde bnyk tnya..knpe xde kesan?sye pgemar ncafe ble ke minum..harus begang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...