Thursday, August 10, 2017

Merdeka SALE for Transbella and Transgluta

Assalamualaikum..

Pengguna tegar Transbella and Transgluta ada tanya I, sempena dengan Merdeka/Raya Haji ni taknak buat sales ke untuk kedua-dua tu? I bincang dengan team and dorang cakap WHY NOT? Lagipon dah lama tak buat Promo kan? So korang boleh dah place order mulai harini sampai la 20 August ni untuk dapat harga Promo Price dari kami. Untuk Transbella : 1 botol RM70, 2 botol RM135 and 3 botol RM200 (Postage RM5.00 sahaja). Untuk Transgluta : 1 botol RM60. Beli banyak mana pon harga dia akan jadik RM60.00 jugak la. Postage RM5.00 sahaja. Kecuali kalau pandai bodek I, kita tengok macam mana. Boleh ke kira macam ni? Hahahaha. Korang akan dapat barang bermula dari 25th August 2017 ye? Now stock tak cukup and kita setelkan dulu order dari Instagram and FB page dulu. Promo ni kita buat untuk 100 botol terawal sahaja and priority of coz la pada my blog readers. Macam Transbella and Transgluta ni memang dah ada pengguna setia yang consistent makan. I pon kekadang kalah ok. Kekadang lupa nak makan 2 3 hari lepas tu sambung balik tapi bila baru balik dari Phuket ni gelabah la sikit, ambik booster shot terus. Takot nanti sunburn lama sangat but al-hamdulillah kali ni sunburn I tak berapa teruk Dayang Senandong sangat walaupon kata Mira ‘Takper Maksu kalau hitam. Dayang Senandung dia punya hidup macam mana? Hitam kan? Tapi akhirnya kawen dengan anak raja kan?’ Hahahaha Ngek Mira!


 Transbella : 1 botol RM70, 2 botol RM135 and 3 botol RM200 (Postage RM5.00 sahaja).


Transgluta : 1 botol RM60. Beli banyak mana pon harga dia akan jadik RM60.00 jugak la. Postage RM5.00 sahaja.

Apa perbezaan Transbella and Transgluta? Ni soalan banyak orang tanya WALAUPON I DAH BANYAK KALI BAGITAU BIASA DIA TU. Kesan dia sama, untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Tapi bahan yang digunakan berbeza. Transbella mengandungi Collagen trepeptide dan serbuk mutiara sesuai untuk yang berumur 25 tahun keatas sebab collagen dalam badan dah berkurangan. Untuk Transgluta pulak mengandungi glutathione dan vitamin c. Pon sama untuk mencerah, but I suggest untuk yang berumur 25 tahun kebawah. Cara makan Transbella is hisap-hisap macam gula-gula. Sebiji sehari tapi untuk booster boleh makan 2 bijik sehari. Transbella pulak capsule and kena telan dengan air. 7 hari pertama makan 2 bijik sehari pagi dan malam sebelum tido. Lepas tu menten sebijik sehari sampai la abes sebotol atau sampai Abang Jamil mampos. Untuk kesan lebih effective, ambik semasa perut kosong, minum 8 gelas air sehari, elakkan caffeine dan air bergas. Ok? Paham tak? Kalau paham bagus. Untuk order WhatsApp I dekat 0129184042. NOW. Sebab 100 botol sahaja ok?


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...