Wednesday, June 25, 2014

#meriahuollsproject #infusedwater

Assalamualaikum..

Ok. I nak update pasal infused water. Sebagai tanda penghargaan kepada semua yang bagi sokongan #meriahuollsproject untuk minggu ni. Kepada semua konon. Padahal dua orang je poonnnn. Hahahaha. Lantak ah. Janji ada. Ada yang komen kata bagi sokongan tapi tak amek gambar sebab segan bekas air dorang lagi buruk dari Intan punya. Haha. Omel.

Kitorang still on project ni tapi guna tumbuh-tumbuhan yang sama, so malas dah nak up poyo-poyo banyak kali. Ni tak lama dah puasa, dengan panas lit-lit kat luar ni. Matilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nanti bukak puasa jangan harap la dah nak minum infused water ni. Sah-sah cincau, tembikai, tebu, carrot susu, laichikang, katira segala. Kan? Selagi tak bloated, selagi tak muntah air ikut hidung tak berenti minum. Eh. Tu aku! Haha.

Takpe. InsyaAllah lepas puasa nanti kiter start balik eh dengan infused water? Its good! Macam I, walaupon seminggu ni makan malam manjang sebab kan hari-hari masak kat Sazli kan? Tapi dengan consume infused water ni, InsyaAllah berat tak naik. Makan banyak + infused water = Menten Berat. Better kan macam tu?

Now kat KL jerebu and panas. So semua kesayangan, jangan lupa minum air banyak-banyak and jangan banyak sangat buat outdoor activities ok?

Love,
Chooyaya

-EnD-


Misseda punya infused water. Kemain bekas nak starbucks je. Ongkaya dok TTDI macam ni la kan? Eda. Nak uweeeeettttttttttttt!


Stawberry + mint leaf + blueberry. Dengan latar belakang bunga hidup. I kasik markah lebih sebab presentation mantop.


Fatinfasheeha punya. Strawberry jer nak dekat penuh sebekas eh Atin? Haha.

3 comments:

Nur Alya said...

Sueeee...xnak komen apa2 tapi nak tau berat da brp sekarang?hihihi

Chooyaya! said...

Nur Alya : PM. Hahahahaha

Nur Alya said...

ok cepat pm.
taksabarnaktau.
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...