Friday, March 2, 2012

Glam Bazaar - Kena Datang!! Grrrrrr.




Dengar sini semua orang kampung!!

Ini ada berita baek punya!!!


Jangan lupa datang beramai-ramai ke Adik Villa, Jalan Off Puncak Setiawangsa, Setiawangsa, pada 3 & 4 March 2012 ni untuk shopping dengan gembira barang-barang yang akan dijual sendiri oleh artis-artis seperti Hans Isaac, Iqram Dinzly, Fouziah Gous, Intan Ladyana, Shahiezy Sam, Zahid Af2, Sari Yanti, Siti Saleha & Siti Fazurina.


Dan dengar kabarnya. Bakal pembaca berita paling meletop tahun 2012 iaitu Chooyaya Secret Garden juga akan berada disana. So, serius wei, kalau tak pergi jugak anda memang rugi. Haha. Apa gelak-gelak? Kasik can la. Hahahaha.


Mereka akan mengadakan jualan pakaian baru dan pre-loved item pada harga serendah RM5.00 yo. (Ko giler taknak beli baju dah la RM5.00 artis pulak tu yang jual).


Selain dari dapat shopping dengan gembira kerana semuanya murah-murah belaka, anda juga dapat bertemu artis kesayangan anda disana. Mereka sendiri akan berada di booth masing-masing. So, jangan lepaskan peluang ini! Tilam tilam tilam tilam. Eh. Silap.


Untuk more info, anda boleh follow or searh dekat tweeter, @GLAMbzaar. Jangan lupa sediakan duit banyak-banyak pasal seriously nanti anda rasa macam nak beli semua lepas tu dah takder cash, lepas tu semua urusan pembayaran kena guna cash jer pulak tu, kad kredit tidak dibenarkan pastu kalau dah takder duit, macam mana nak bayar pasal bayar guna upah cuci cawan pon tidak dibenarkan. Hmmp!



Chooyaya *yang ada light atas kepala dia macam malaikat tu* bersama penganjur. Adik Wani & Leeya kesayangan. (Nak jugak tu up gambor dia. Adoi!)


Kesian sangat dekat dua gadis cantik ni. Dalam BBM status, hari-hari meroyan tak tidur sampai 24 jam sebab nak prepare semua menda dan nak makesure semua perkara berjalan dengan lancar.


Kak Su wish U two all the best and berdoa semoga Glam Bazaar ni berjalan dengan lancar dan jugak cuaca elok yer? Sebagai tanda support, tunggukan kemunculan Kak Su di Villa Adik pada Ahad ni. Sabtu tak boleh datang sebab nak balik kampung menggemokkan diri dengan GF.


Yang paling taktahan, asyik-asyik nak highligt aku yang datang. Bajet artis ker apa ni? Haha. Peduliketahik!


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...