Wednesday, February 29, 2012

BBQ Kambeng Lazat Lori Hijau

Dunia ni memang tak adil... Tak adil...!!!! Arggh! **Tarik rambut sambil hentak-hentak kaki guling-guling dekat lantai. Taktau kenapa, bernafsu sungguh la sekarang ni terhadap makanan. (Bila masa pulak yang aku tak bernafsu nyer kan? Kalau tak bernafsu terhadap makanan, lekas-lekas tulis wasiat) Haha.

So, ada sesiapa yang duduk area Melawati angkat tangan!! Kalau anda duduk di area Melawati, petang karang silalah pergi ke area Giant. Carik lori yang jual steamboat/yong tau foo/BBQ kaler hijau dan silalah serbu lori tu pasal dia adalah seperti syurga makanan yang teramatlah sedapnya. Tolong la percaya cakap saya ni (kemain kan, kalo nak suruh orang percaya terus guna ganti diri ketiga sebagai 'saya')

Ada macam-macam makanan dekat sini. Tau tak yang kalau dekat pasar malam ada celop-celop tu? Yang ni lebih kurang tapi version up sikit la. I terpaling suka kambing bakar bbq. Perrggghhh. Wa cakap lu, memang sedap nak mamfus!

Kambing Bakar Bbq dengan Sosej Demok. Terliur kan? Biadap ni!


How I wish boleh pergi sana petang ni, tapi bila memikirkan jem. Terus turn-off. Boleh tak nak request dekat Abang tu suruh dia tukar lokasi ke Ampang. Senang sikit I. Agak tekak biadap craving, terus lari takpayah pakai selipar menuju ke Lori Hijau.


Jangan tanya apa nama Lori Hijau ni sebab dari dulu pon I panggil dia as 'lori hijau' ada kambing bakar lazat.Dah. Bizi ni. Bizi nak google gambar makanan.


-eNd-

2 comments:

Anonymous said...

cik su.....jgn la...dok upload gmbr mknn sdp2...kang sy trgn kang...naya suami nk mncari....
hehheh....

Chooyaya! said...

ala.... yer la.. pasni kiter upload gambar kiter jer la... bg orang muntah pulak. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...