Wednesday, December 29, 2010

Rambut Hakim Kenteng

Hoi hoi ! (Ewah, biadapnya meng hoi-hoi kan orang kau eh Joyah)? Sapa Joyah? Lu la Joyah! Wa apek jual sayur. *Tetiba apek. Haha.

Baiklah.

Harini I nak cerita pasal sejarah.

Tau tak mana asalnya rambut hakim yang kenteng-kenteng kaler putih tu. Dia mendapat inspirasi dari gambar dibawah. Let's check it out yaw !


Sama kan?????

Haha. Omelnya rambut laki aku....!!!! Tak payah nak perm-perm bagai nak kasik effect gulung-gulung macam ni. Terus rasa macam nak penyet-penyet Sazli and nak tenyeh kepala dia. Tapi tak buat la. Biadap sangat tu tenyeh kepala suami kecuali kalau dia sekeh kiter tanpa sebab, kiter boleh balas semula *uhuk uhuk. Batuk pulak.

Haha. Nanges ok membayangkan macam mana la kalau rambut dia panjang paras pinggang, pastu kenteng gulung-gulung macam ni. *Tikam dada dengan pisau sekarang.

Tetiba untuk satu malam ni, I restu dia berambut panjang sikit.

Sikit jerk taw?

Satu malam jerk tapi.

Pasal OMEL nak mampos!

-EnD-

5 comments:

theblabber. said...

bajed ko cakap omel tu comel lah konon2? *puking blood

haha

apples,dia.. said...

Yaaaaaaa ampun!Pesai pi buat rambot gulong2 cenggitu!Nanti abang awie marah taw!ekekekeke

Naddy said...

wow....mcam "renyuk goncang makan" haahahahahaha omel2!

erkkkk apakah original???wow!

Peminat Katie Holmes said...

how on earth you are so confident that the balbber and me tak hensem ni?haha (off topic)

Chooyaya! said...

theblabber : ha ah. omel kan?
applesdia : tu original curl. geram tgk. mcm nak makan
diha : original tu...!!!
PKH : eh, sapa kata tak hensem? aku rasa korang wangi and putih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...