Wednesday, April 23, 2014

Spa Punya Cerita (18 SX)

Assalamualaikum.


Last three weeks tak silap I masa GF datang KL, Kaklong ajak I pergi satu spa ni dekat JJ Au Keramat tu. It’s a Thai spa tak silap I. Memula rasa macam malas nak pergi sebab ada sekali I pergi satu spa cap ayam dekat atas Lavina’s Ampang, I rasa macam kena noda. Bangang giler. Later I cerita. Kalau ingat rasa bodoh and menyesal. Bladihel.

Ok sambung balik. Spa dekat JJ Au ni nama dia I tak ingat. Tapi dia kat tingkat atas. Sejam RM50 je or lebih kurang macam tu la harga dia. Tapi kalau urut nak guna minyak kena tambah RM10.00 so ok la. Tambah je la. Takkan la urut tadek minyak nanti rasa sakit perit nak mampos. Ko giler? Dah la badan banyak babat segala.

Memula sampai dia basuhkan kaki. Ala kadar je basuh. Tadek la basuh beria macam Reflexology yang I pergi sederet dengan Old Town Ampang tu. Pastu macam biasa kena bukak semua sependa  bra and pakai kain macam kemban. Selamat tak kena noda. I awal-awal dah tanya Kaklong, 'Kak sini urut dia urut tetep tak? Kalau dia nak urut tetep aku taknak'. Kata Kaklong tadek. Naseb baik.

Ko tau urut Thai macam mana? Pesen dia duduk atas bontot /blakang badan kiter. Naseb baik tukang urut kurus je. Kalau size macam I? Cirit. Hahah. I gelak all the time. Bayangkan ada orang duduk atas bontot macam nak kena rogol ke apa entah. Pastu time baring tu, dia tarik tangan kiter kebelakang pastu prakkkk!!! Perrrghhh tatau nak cakap macam mana. Memang lumat kena uli la. Urut satu badan dari kaki ke kepala. I memang saspen takot kena uli tetep like last time I pergi spa yang kat atas Lavinas tu. Tapi tadek. NASEB BAIK.

Yang I pergi Spa atas Lavinas Ampang tu time Shein punya Cukur Jambul around Mei last year. Yer la kan? Konon dah penat-penat ingat nak la urut sedap bagi sedap badan sekali lepas urut badan sakit, pastu rasa macam nak demam. Tak mahal sangat tapi macam bodoh big time. Tukang urut perempuan Indon. I dah pesan nak urut sedap. Tapi dia ni jenis kalau kiter cakap sakit, lagi kuat dia urut. Sampai la dah paham perangai tukang urut ni, sakit macam mana pon I diam je. Tapi meleleh jugak la air mata jantan. Air mata keluar, pastu ketap gigi. Bayangkan. Athlete nanges kena urut. Tak ke memalukan?

Paling bangang sebab dia urut tetep sekali. Uwaaaaaaaaaa. Rasa macam ternoda. Dia cakap, ‘Adik, nak urut dada ni’. I was like errr taknak la. Takper. Kata dia apa apa nak malu? Kita sama-sama perempuan. Ko bayangkan eh? Dah la kena urut kat situ sambil menelentang free je. Call me kolot but I rasa macam berada dekat Pusat Pelacuran ke apa entah. Bayangkan orang urut tetep macam mana? Apa relevannya kena urut tetep aku pon tak paham.

Teringat Sarah pernah cakap dia pergi Spa dekat Wangsa Maju and kena urut tetep and I was like, betul ke BB? U bagi ke orang pegang? So dia nampak la tetep U? Kata Sarah ha a. Dia dah kena noda. Time tu I gelakkan dia but this time I yang kena. Eeee free je dapat pegang!

Bangang kan?

Haaaa I dah ingat dah namak Spa tu. Qalisya Spa! Each time kakak owner tu text I tanya bila nak datang I rasa macam takot. Sebab nanti kalau datang kalau dia noda lagi macam mana? Kah kah kah. And  I pulak jenis payah  nak cakap no. Dah kena noda macam tu pon diam jugak. Tapi cukuplah tu kali pertama dan terkahir. Lepas ni kalau nak pergi spa macam mana pon jangan harap ko dapat uli tetep I lagi. Apapa pon its your right. Kalau kiter taknak, patut tukang urut tak boleh la paksa kan? No maknanya No. Yang dah kena tu takpe but next time kena la tegas.

Unless jenis tak kisah kalau kena pegang tetep. I kisah. 

-EnD-

21 comments:

normala othman said...
This comment has been removed by the author.
normala othman said...

Hahhahahaha..meleleh ayer mata mala baca kak su..

normala othman said...

Hahhahahaha..meleleh ayer mata mala baca kak su..

Miss Moon said...

ingat kan pas beranak je kena utut tetep utk banyak kan susu ...skalik kat spa pun kena cam tuh ...omg

nasib la spa yg aku pegi tak der nak intai tetep bagai kalau tak mak maluuuuuuuuu

missalongwani said...

HAHHAHAH...KALU DULU MASE BUJANG MARAH LA KALU NAK URUT TETEP...TP SKRANG..KALU URUT SUKER PASAL NNT SUSU BADAN JD BNYAK...HEWHEWHEW...

Hani said...

Su, akak penah gi urut kat area Brickfields. masa tu ada program majalah 3 editor suh cari bahan ntah macam mana kameraman ajak try urut. tukang urut perempuan tapi buta mata, selamat dia tak nampak lelemak akak tapi takde la urut tetek. hahaha.
tapi yg bestnya terus jadi program amal sebab kat situ rupanya semua tukang urut buta mata. kesian dorang kan. dapatlak customer yang gemok2 tapi dorang tak nampak cuma boleh raba-raba je la hahaha
kalo malu akak syorkan gi tempat urut sini hahahaha

Ann said...

aiyakkk...xpernah g spa smp kene urut tetek..scarynye dgr..

try la pergi spa dekat amaryllis wangsa maju..xde urut tetek..owner melayu, pekerja melayu jugak..ok la, dekat ngn ofc kite..hahah..main point tu sng nak singgah lps ofc hour..lyn sauna pn jadi..hohoh..

ecah khalili said...

baca smbil terbayang..makkkk..tak sanggup diuli kat situ..haha

sheila arshad said...

urut kat thai spa mmg xde urut nenen kot. kita suka je gi situ sbb berderap2 segala2nya

eda said...

hoii ape uli uli neh haaaaa !!! dushhh ... hehehe

Rin Yorke said...

kalo xnak kena noda or kena bukak spender/bra,u should go to arokaya kat sunway pyramid or thai odyssey.situ kena bukak baju n seluar je pastu pakai robe.dulu i bodo penah pegi urut cina,dah la kena bogel,bontot kena urut,sangat memalukan.pastu i pegi urut thai yg established je.

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue..
Dah ternoda ya :P
Igt kan masa dalam pantang ja kena urut... Cuak seyh....

Sella Shahbudin said...

hahaha....penah kena masa kat medan, indonesia... malu big time... dah la belum kawen lagi masa tu.... ekeke....

Irfa said...

haha, sakit perut gelak

Rohani Mohamed said...

Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Sedap betul bang..
Kalau macam ni..tiap hari pun nak..
>>>Kalau Berani Klik Sini!<<<

meerasmoochie said...

indonesias mmg urut boobs. i think to make it tegang n cantik. depends on ppl. some ppl x kisah, and some like u, x suka. its common.

Sezali Mohamad Kamal said...

Sesiapa yg mahu kan urut traditional boleh call @ wassap Riez... 0193773165

Zamzuri Ismail said...

Klau nk slim.sy blh bg ramping

Zamzuri Ismail said...

Urutan bg lancar darah jln

ella ismail said...

I pn penah kne urut tetek dgn org thai , to me pompuan dgn pmpuan , so i ok jela , lg ln die mesti da rmai yg die da hadap so xade mslah kot . Hehehe .

Al Malieq Faisal said...

SPA MURAH UNTUK …. Wanita & Lelaki ( Reko Sentral KAJANG )
call …. Naz 017 259 5991 … Nor 013 300 8732
RM 25 Facial … RM35 Facial & Mask… RM50 Facial + Resdung
RM 35 Urut Kaki (30 minit)..… RM 60 Urut Satu Badan (60 minit)
RM 35 Foot Spa + Sauna Herba…..RM 30 Resdung(Asap)
RM 25 Sauna Herba… RM 35 Bekam Angin (10 cup)
RM 50 Bekam Darah (6 cup) .. RM 50 Mandi Susu
RM 50 Mandi Bunga… RM 50 Full Body Scrub
RM 50 Facial + Sauna … RM 60 Urut Kaki + Sauna
RM 60 Facial+Resdung....... RM 70 Facial+Treatment+Mask
RM 75 Facial+BekamDarah (6 cup)…. RM 85 UrutBadan+Sauna
RM 99 Urut Badan+BodyScrub+Sauna+FootSpa
RM 99 UrutBadan+BodyScrub+Sauna+Facial
RM 99 UrutBadan+Facial+Resdung+FootSpa
RM 99 Urut Badan (1 jam) + Bekam Darah (5 cup)
RM 150 UrutBadan+Bodyscrub+Facial+FootSpa+Sauna
RM 150 UrutBadan+BodyScrub+MandiSusu+Facial+FootSpa

***PAKEJ PENGANTIN BARU***
RM 99 UrutBadan+BodyScrub+MandiSusu+Sauna + Foot Spa
RM150..UrutBadan+BodyScrub+MandiSusu+MandiBunga+Facial

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...