Tuesday, May 24, 2011

Mari Berpelukan Semua !

Minggu lepas masa bersukan dekat Gambang tu, Syira bagitau I yang tahun ni last dia join sukan dekat kompeni ni... Sedihnya.... Rasa macam missing sangat kalau Syira dah takder dekat office nanti.

Saper yang nak tegur kalau Kak Su pakai tudung baru lepas ni? Pasal Syira sorang je yang paling alert apa yang Kak Su pakai T_T (Kira aci je kan?) Haha

Good bye girl. Harap tidak lupakan kami disini.... Ingat kenangan kiter sama-sama semenjak dari mula-mula Syira kerja sampai la sekarang tau? Kak Su masih simpan lagi video menari kiter yang Syira free hair tu. Kalau Syira tetiba sombong dengan Kak Su nanti, Kaksu akan menggunakan medium itu sebagai bahan untuk mengugut Syira. INGAT NI ! Haha

We will always miss U Syira... Be good dekat company baru. Berani la kalau kawen taknak jemput kan?

Tak cukup dengan berita Syira nak resign, Kak Tonah pon nak resign jugak. Ah! Susah la macam ni. Apesal pulak semua nak resign??? Sedih la macam ni... Kalau Kak Tonah takder, kiter dah tak rasa seronok lagi nak datang kerja. Kiter jarang borak dengan Kak Tonah, tapi kiter rasa happy bila kiter tau Kak Tonah is around :(

Dengan sapa kiter nak begosip lagi kalau Kak Tonah takder? Lepas ni dah susah sikit la pada mana-mana bisneswoman dekat sini. Pasal Kak Tonah jenis yang akan beli apa sahaja. Jual la apa dekat dia, semua dia beli. Apa sahaja termasuk Premium Beauty set yang beribu-ribu ringgit tu. Dia orang kaya.

Kiter sayang Kak Tonah. SANGAT. Semoga apa yang Kak Tonah plan selepas resign ni akan berjaya. INGAT. Kalau dah kaya, jangan lupakan kiter ok? Keep in touch ok?

Last but not least, Happy Belated Birthday to Gee.. Of coz dia yang paling terasa kalau Syira dah takde duduk sebelah dia nanti. Berdoa berdoa berdoa supaya budak baru yang masuk nanti boleh geng eh?

Birthday Girl yang cantik (^_^)

Untuk Syira and Kak Tonah. Promise lapan kali yang u guys will never ever ever in your life melupakan kami disini. Sayang ketat-ketat ok? Ingat semua kenangan kiter sama-sama. Yang pahit, yang manis...

Kak Tonah, kiter sure Kak Tonah tak lupa disaat kain kiter tersangkut masa nak keluar dari kereta, lantas kiter tersungkur mencium jalan. Haha. Untuk Kak Tonah, kiter nak bagitau. MALU TAHU TAK AWAK NAMPAK KITER DALAM KEADAAN TERSEBUT.

Sesia kiter kontrol cun bajet princess lambai-lambai Kak Tonah masa sebelum turun kereta tu. Naseb baik takder orang lain tengok, kalau tak kiter sumpah akan pura-pura pengsan demi menjaga air muka.


Wellness Program yang semua orang berazam nak makan makanan yang sihat dan diet tetapi malangnya hanya bertahan selama 4 hari sahaja.


Kenangan manis semasa menari. Step salah tunggang langgang walaupun practice 3 minggu tak jadik hal janji baju meriah dan bewarna warni serta mekap meletop.

UNTUK SAYANG-SAYANG KAKSU DI OPIS. Terimalah ini...

Friendship is not how you forgive, but how you forget. Not what you see but what you feel, not how u listen, but how you understand and not how you let go but how you hold on...

LOVE,
Kak Su mu...

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...